Admin panel

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Admin panel

Poslaťod Paint » Štv Júl 02, 2009 6:06 pm

Prečo keď zmením vzhľad tak sa my nedá prihlásiť do admin panelu napíše my že zadajte admin heslo pritom ho zadávam. :? :? :?
Paint
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Pia Júl 03, 2009 7:44 pm

Určite je to v zlej verzii štýlu. Pozri si pre akú verziu phpbb3 je štýl ktorý máš, a akú máš verziu ty. Ak sa nezhodujú, stiahni si štýl prislúchajúci k tvojmu štýlu...
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Pia Júl 03, 2009 8:37 pm

Mna by zaujimalo, preco phpBB ma to tak primitivne riesene ze zmena stylu sa dotyka aj administracnej stranky? Ak nieco doserete so skinom tak si odpalite aj administraciu a ste v ... riti.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Pia Júl 03, 2009 9:29 pm

A nahráte správnu verziu štýlu a zas všetko funguje.. :D ..tak v čom je problém....
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Yoyo » Sob Júl 04, 2009 5:30 am

Senky nefunguje..
Ja mám tiež problémy s jedným štýlom, nastavým ho ako predvolený a keď sa doserie tak môžeš rovno preinštalovať fórum...to sa jednoducho nedá tam sa nemáš ako kam dostať..
?<php>
Obrázok užívateľa
Yoyo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Paint » Sob Júl 04, 2009 8:27 am

Senky píše:Určite je to v zlej verzii štýlu. Pozri si pre akú verziu phpbb3 je štýl ktorý máš, a akú máš verziu ty. Ak sa nezhodujú, stiahni si štýl prislúchajúci k tvojmu štýlu...

Mám verziu phpbb3.0.1 a štýl mám na phpbb3. Tak v čom je problém??? :? :? :?
Paint
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Paint » Sob Júl 04, 2009 8:28 am

Yoyo píše:Senky nefunguje..
Ja mám tiež problémy s jedným štýlom, nastavým ho ako predvolený a keď sa doserie tak môžeš rovno preinštalovať fórum...to sa jednoducho nedá tam sa nemáš ako kam dostať..

Presne tak!!!
Paint
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Sob Júl 04, 2009 10:04 am

Paint
phpbb3.0.1 je okej, ale čo je za verzia phpbb3? Verzia má 3 čísla a dve bodky :D , ako 3.0.1. Zisti si akú máš verziu štýlu, nie, či je vôbec pre phpbb3.

Yoyo
Nemáš pravdu. Ak zmeníš predvolený štýl na nejaký, ktorý ti nesedí s verziou, môžeš si ho buď zmeniť naspäť v UCP, alebo uploadnuť poriadnu verziu štýlu namiesto toho, ktorý tam bol v styles priečinku...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Paint » Sob Júl 04, 2009 11:05 am

Senky píše:Paint
phpbb3.0.1 je okej, ale čo je za verzia phpbb3? Verzia má 3 čísla a dve bodky :D , ako 3.0.1. Zisti si akú máš verziu štýlu, nie, či je vôbec pre phpbb3.

Yoyo
Nemáš pravdu. Ak zmeníš predvolený štýl na nejaký, ktorý ti nesedí s verziou, môžeš si ho buď zmeniť naspäť v UCP, alebo uploadnuť poriadnu verziu štýlu namiesto toho, ktorý tam bol v styles priečinku...

Asi nevieš čítať tam hore som napísal že štýl je pre phpbb3 sťahoval som ho s tejto stránke a tam si môžeš vybrať že či chceš na phpbb3 alebo phpbb2 a ja som vybral phpbb3 ten štýl je na phpbb3!!!Ale nedá sa my prihlásoť do Admin panelu napíše že zadajte admin heslo pritom ho zadávam a správne. :? :? :?
Paint
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Sob Júl 04, 2009 3:29 pm

Vravím ti, že nestačí mať štýl pre phpBB3, ale musíš ho mať pre PRESNÚ verziu, čiže 3.0.5, alebo 3.0.4, alebo akú verziu máš...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod donner » Sob Júl 04, 2009 4:37 pm

Yoyo píše:Senky nefunguje..

Treba trochu rozmyslat.....bud si ten styl zmenit v databaze, alebo nahras iny styl a pomenujes ho ako ten predchadzajuci...v databze sa da vsetko..len s tym treba vediet robit
donner
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Senky » Sob Júl 04, 2009 4:48 pm

donner píše:...len s tym treba vediet robit

A hlavne chcieť a najprv skúsiť a hľadať pred opýtaním sa a hlavne tvrdením...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Sob Júl 04, 2009 7:37 pm

Senky píše:A nahráte správnu verziu štýlu a zas všetko funguje.. :D ..tak v čom je problém....

Senky píše:Vravím ti, že nestačí mať štýl pre phpBB3, ale musíš ho mať pre PRESNÚ verziu, čiže 3.0.5, alebo 3.0.4, alebo akú verziu máš...

No vidis a to je kravina na entu. Admin skin by mal byt uplne oddeleny od skinu na fore, takto potom nemusis pozerat na verziu skinu. Vsak to je chore aby sa robili rozdiely medzi 3.0.4 a 3.0.5
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Sob Júl 04, 2009 8:41 pm

Nie je. Problém je niekde v štýle fóra, fakt neviem kde som to čítal, ale je to tak.
EDIT
Tuto:
http://www.phpbb3.sk/forum/viewtopic.php?f=11&t=1978
A sorry, nie Kamahl...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Paint » Ned Júl 05, 2009 10:01 am

Senky píše:Vravím ti, že nestačí mať štýl pre phpBB3, ale musíš ho mať pre PRESNÚ verziu, čiže 3.0.5, alebo 3.0.4, alebo akú verziu máš...

A ako zistím tu verziu štýlu??? :? :? :?
Paint
Návštevník
Návštevník

Ďalší

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *