advanced Group Color Management 1.2.3/pomoc

Ak potrebujete poradiť, tu je miesto pre Vás

Moderátor: Moderátori

advanced Group Color Management 1.2.3/pomoc

Poslaťod Xfire » Str Aug 26, 2009 6:27 am

prosimvas mam forum phpbb v 2.0.22 , nainstaloval som tento mod a bezi v pohode..

ale mam problem snim.. dajme tomu mam urcitu skupinu nejakej farby, registrujem sa na forum ako uzivatel.. ako admin pridam do ten skupiny toho uzivatela.. problem je ze ten uzivatel este nieje takj farby aku som zvolil... ono to az vtedy je ked si kliknem na nastavenie profilu a tam mam:
Kód: Vybrať všetko
Select your default group color:
If you are assigned to more then one group with colors enabled, then you can select which group color will affect your Username.

ono takto po kazdom pridani uzivatela do skupiny bude musiet uzivatel si kliknut na profil a aktualizovat ho? bo ono aktualizujem profil a potom to uz svieti na taku farbu ako ma , automaticky sa to nespravi ze po pridani do skupiny sa automaticky clovek zafarby.. neviete mi niekto poradit...?? aby to slo automaticky ono je to fakt cudne po pridani uzivatela by to malo nejak automaticky sfarbit a nic ./

diky
Xfire
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Str Aug 26, 2009 9:07 am

Prejdi na phpBB3.
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Xfire » Str Aug 26, 2009 3:31 pm

Ďuri píše:Prejdi na phpBB3.

no to je ale slozity proces nie? zatial som nejak nikdenekukal updrage z phpbb 2 na 3 ide to vlastne bez stratenia postov a a topicov?
Xfire
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Str Aug 26, 2009 3:51 pm

no samozrejme :)
drndos
Moderátor
Moderátor

Späť na Potrebujem poradiť (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *