hojko píše:Ale tazko sa moze niekto zrovnavat s forami, ktore maju taku velku komerciu a reklamu, ako napriklad SHS ci Post.sk (prakticky ide o sme.sk)...
To je tiez pravda, napr. post forum ma velku vyhodu v tom ze sme.sk je casto nastevovane a vela ludi z hlavnej stranky klikne aj na to forum. Zive v podstate tiez. Ostatne fora sa musia spoliehat na to ako su zaindexovane vo vyhladavacoch a katalogoch.
Ale napr. pcforum ziskava dost na tom, ze je casto linkovane z inych for, v copyrighte vdaka prekladu od JanaF.
socket píše:respaktíve zameral na kvalitu a nie kvantitu
no to je diskutabilne, pretoze ak ma nejake forum 100 000 prispevkov tak tazko urcit aka je kvalita, to by si musel pozriet kazdy prispevok
OK tak piste nejaky zoznam najvacsich for, zatial aj komercne.
Myslim ze najvacsie forum na slovenskom webe je post.sk/forum. Ma zhruba 1 080 000 prispevkov (ziadne statistiky nema takze toto je len odhad).
1.) post.sk/forum cca 1 080 000 prispevkov (nejaky zaklad vbulletinu)
2.) forum.zive.sk 714 670 prispevkov (phpbb, ale to je skor cesko-slovenske forum)
3.) forum.porada.sk 578 229 prispevkov (vbulletin)
4.) hojko.com 429 577 prispevkov (phpbb)
5.) forum.mamaaja.sk 324 498 prispevkov (phpbb)
6.) pretaktovanie.sk 222 428 prispevkov (phpbb)
7.) pcforum.sk 219 390 prispevkov (phpbb)
8.) superstar.stv.sk/forum/ 133 184 prispevkov (phpbb, ale to je uz skoro neaktivne)
9.) forum.annun.sk 112 687 prispevkov (phpbb)
Tie fora o grafike sa sem neoplati pisat, teraz som pozeral na ne, nemaju ani 30 000 prispevkov. OK ake este poznate? Ja tusim uz nepoznam forum co by malo nad 100 000 prispevkov, aspon teraz si nespomeniem.