Prosim vas surne potrebujem nejaky navod ako zvladnut instalaciu phpbb fora na server ....
Dakujem
Moderátor: Moderátori

tomasko píše:skusal som to urobit vsetko mi ide ale ked sa mam lognut alebo logout tak to padne a ked chcem ist do administrativneho panelu tak aj v tedy to padne preco???????????????????? seremato robim to uz 6hod http://www.potahaj.tym.sk/

phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 503
File : functions.php board_config_body.tpl
CIMBI píše:Možno som to poplietol ale nemyslím si, čítal som to niekolkokrát ten postup a až do FINISH to bolo dobré. ale po vymazaní priečinkov Contrib a Install mi vyhodilo chybovú hlášku. Neviem kde je chyba:
- Kód: Vybrať všetko
DEBUG MODE
File : functions.php
Skúšal som aj hladať ten config súbor ale ani zmena atribútov nepomohla. Vlastne súbor config tam ani nebol ale bol v prečinku admin čo obsahoval v názve config(). neviem či zle rozbalené a súbor chýba, ale to asi nie. Proste to Neide..Ak mi poradíte budem rád. Ak nie budem bez fóra a budem skšať inak.. zatial díky
board_config_body.tpl

Mephisto píše:CIMBI píše:Možno som to poplietol ale nemyslím si, čítal som to niekolkokrát ten postup a až do FINISH to bolo dobré. ale po vymazaní priečinkov Contrib a Install mi vyhodilo chybovú hlášku. Neviem kde je chyba:
DEBUG MODE
File : functions.php
Skúšal som aj hladať ten config súbor ale ani zmena atribútov nepomohla. Vlastne súbor config tam ani nebol ale bol v prečinku admin čo obsahoval v názve config(). neviem či zle rozbalené a súbor chýba, ale to asi nie. Proste to Neide..Ak mi poradíte budem rád. Ak nie budem bez fóra a budem skšať inak.. zatial díky
board_config_body.tpl
No tu chybu ti pise preto lebo si zmenil ten subor "board_config_body.php" daj ten subor naspat tak ako bol a malo by to ist.....este raz nahraj ten subor na ftp

phpbb3 podpora

phpbb3 podpora
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia