ako na to .. ?

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

ako na to .. ?

Poslaťod JAJO » Sob Jún 20, 2009 11:17 am

dobrý den ... mám kamoša ktorý my robil admina na fóre a s tým som sa pohádal , a zrusil ma ako admina ... (zakladatelom) lenze host aj fórum je moje .. pocul som ze cez phpMYadmina by sa to malo dat vyriešit .. Môžete my sem napísat nejaký návod ? tera som na fóre len user .. :-( a fórum je moje
Obrázok užívateľa
JAJO
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Sob Jún 20, 2009 1:57 pm

Dá sa to, ale je to dosť zložité:

Otvor si svoj phpMyAdmin, vyber databázu a daj SQL (karta hore). Potom tam vlož toto:
Kód: Vybrať všetko
INSERT INTO phpbb_users (user_type, group_id, username, username_clean, user_regdate, user_password, user_email, user_lang, user_style, user_rank, user_colour, user_posts, user_permissions, user_ip, user_birthday, user_lastpage, user_last_confirm_key, user_post_sortby_type, user_post_sortby_dir, user_topic_sortby_type, user_topic_sortby_dir, user_avatar, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_from, user_icq, user_aim, user_yim, user_msnm, user_jabber, user_website, user_occ, user_interests, user_actkey, user_newpasswd) VALUES (3, 5, 'Admin1', 'admin1', 0, '21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3', 'admin@yourdomain.com', 'en', 1, 1, 'AA0000', 1, '', '', '', '', '', 't', 'a', 't', 'd', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '');

To ti vytvorí administrátorský účet admin1 s heslom admin

Prihlás sa do ACP a sprav čo je treba....
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *