Ako najlepsie spropagovat forum?

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Ako najlepsie spropagovat forum?

Poslaťod tomi_g7 » Pon Jan 29, 2007 5:23 pm

Sem piste Vase napady ako by sme mohli propagovat fora...
Mam svoje a chcel by som o trosku spropagovat.....
tomi_g7
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod xyz » Pon Jan 29, 2007 11:15 pm

heh tak reklama je trosku narocnejsia... urcite dlhodobo nefunguje tapetovanie chatov ako pokec a podobnych bludov kde chodia 13rocne deti, ale najlepsie je si zaplatit serioznu reklamu napr. etarget.sk, alebo google adsense, ci konkretne na nejaky velky portal (napr. sme.sk)

samozrejme za predpokladu ze tvoj projekt je ako jeden z mala na SK/CZ scene... nakolko ked spravis diskusne forum o PC tak mas malu nadej na presadenie sa...

tot moj nazor
Obrázok užívateľa
xyz
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Leachim » Pon Jan 29, 2007 11:18 pm

A ešte menšiu s čoraz viac populárnymi warez fórami ;).Ale dosť pochybujem, že nejaký16 ročný študent si bude môcť dovoliť reklamu na sme.sk. To je ten problém. Zo začiatku by som navrhoval vymieňaj reklamné bannery, najlepšie 88*31 s dobrými stránkami, stránkami kamarátov, ktoré už sú rozbehnuté a tak. To zo začiatku dosť pomôže
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod JanoF » Uto Jan 30, 2007 12:00 am

xyz píše:google adsense
aby sme boli presnejsi tak Google AdWords :)
AdSense sluzi na zarabanie

Leachim píše:A ešte menšiu s čoraz viac populárnymi warez fórami ;).Ale dosť pochybujem, že nejaký16 ročný študent si bude môcť dovoliť reklamu na sme.sk. To je ten problém. Zo začiatku by som navrhoval vymieňaj reklamné bannery, najlepšie 88*31 s dobrými stránkami, stránkami kamarátov, ktoré už sú rozbehnuté a tak. To zo začiatku dosť pomôže
to je tiez mizerna navstevnost, volakedy som maval vymenu za pomoci ikon, bannerov a pod... pouzivanie vymennych reklamnych systemov a stalo to za prd :) najlepsiu navstevnost ziskas z vyhladavacov, cize optimalizuj cele forum, nie len zmenou adresy za pomoci rewrajtu ale aj semanticky aspon trosku. Dalsie ako pisal xyz musis mat forum take ake nieje, nie take ktorych je uz viacej a su zname. Po vymysleni danej tematiky potrebujes ludi, nie 13rocne deti ale ludi ktory danemu problemu budu rozumiet.
Naposledy upravil JanoF dňa Uto Mar 13, 2007 2:48 pm, celkovo upravené 3
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Leachim » Uto Jan 30, 2007 12:02 am

Máš pravdu :wink: Stretol som sa ale aj s fórom, ktoré je o pre nás možno absolútnej hovadine a má viac príspevkov ako pcforum a možno aj :cenzúra: dokopy. Dlho som sa tam nepozeral. A je to fórum o potkanoch :) . Vidíš, nezáleží na tom, aby si bol tuctový, ako všetci, ale na tom, aby si bol originál a ponúkol ľuďom niečo, čo im chýba. Vtedy si ľudia nájdu teba a nie ty ich
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod JanoF » Uto Jan 30, 2007 12:11 am

Leachim píše:Máš pravdu :wink: Stretol som sa ale aj s fórom, ktoré je o pre nás možno absolútnej hovadine a má viac príspevkov ako pcforum a možno aj :cenzúra: dokopy. Dlho som sa tam nepozeral. A je to fórum o potkanoch :) . Vidíš, nezáleží na tom, aby si bol tuctový, ako všetci, ale na tom, aby si bol originál a ponúkol ľuďom niečo, čo im chýba. Vtedy si ľudia nájdu teba a nie ty ich
poznam to potkani forum :lol: presne otom hovorim, ak sa zameras na oblast v ktorej nikto nieje, za nejaky cas sa stanes spickou, otazka je ze ci vznikne konkurencia a ci sa dostane na tovju uroven alebo casom padne
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod tomi_g7 » Uto Jan 30, 2007 4:25 pm

Toto forum ma podla mna velku sancu prerazit... :)
tomi_g7
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Uto Jan 30, 2007 4:34 pm

tomi_g7 píše:Toto forum ma podla mna velku sancu prerazit... :)
ano podla teba ;)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Leachim » Uto Jan 30, 2007 5:28 pm

JanoF píše:
tomi_g7 píše:Toto forum ma podla mna velku sancu prerazit... :)
ano podla teba ;)

Trochu OT: Neviem prečo, ale mám taký pocit, že keď som založil túto tránku, začal si mať voči nej a mne určité antipatie. Neviem prečo, ale mrzí ma to.

Podľa mňa má každá stránka šancu presadiť sa, pokiaľ človek vyvynie aspoň trochu snahy a nenechá ju len tak plávať.
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod JanoF » Uto Jan 30, 2007 5:28 pm

Leachim píše:Trochu OT: Neviem prečo, ale mám taký pocit, že keď som založil túto tránku, začal si mať voči nej a mne určité antipatie. Neviem prečo, ale mrzí ma to.

Podľa mňa má každá stránka šancu presadiť sa, pokiaľ človek vyvynie aspoň trochu snahy a nenechá ju len tak plávať.
nikdy nedavaj na pocity :wink: :)

keby som mal voci nej nejake antipatie tak sa tu ani nezaregistruje, nemyslis? :)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Marrick » Uto Jan 30, 2007 10:04 pm

O com mas forum ???

ak mas warez tak to ani nepropaguj lebo san to neoplati je tu uz dost warez for :wink: :roll:
Marrick
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Aristox » Uto Jan 30, 2007 10:13 pm

Marrick píše:O com mas forum ???

ak mas warez tak to ani nepropaguj lebo san to neoplati je tu uz dost warez for :wink: :roll:

Nikdy nehovor nikdy...Ak by teoreticky spravil technicky dokonale forum,mal by z coho startovat a podporilo by ho viac ludi (uploaderi,linkeri a podobne).Myslim ze by ako-taku sancu mal :wink:
Obrázok užívateľa
Aristox
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod dzooky » Uto Jan 30, 2007 10:59 pm

Zaujimava debata :)
Suhalsim, ze s deckami sa to velmi neda treba na to ludi a hlavne ludi co sa tomu rozumeju a chcu preto nieco urobit!
Treba si vyticit cielovu skupinu fora a tej skupine ho porpagovat. Ja mam zatial velmi dobre skusenosti s propagovanim ale stalo ma to hodne usilia.

Recept a la dzooky
Treba si vsetko naplanovat. Nebojte sa zobrat pero/ceruzku do ruky a vsetko si poznacit na papier. Ak sa chystate napriklad velmi oblubenu temu ako warez forum, rozpiste si jednotlive rubriky atd. Ide o to aby ste mali vo vsetkom poriadok! Ludia ocenia poriadok na fore. Ze su urcene pravidla atd.
Ja som si zalozil vlastny blog, ktory sa venuje cisto elektronickej muzike. Fakt na svete je toho na svete malo. Snazil som sa hodne uploadovat aby ludia mali co cucat a pomedzi to som daval aj uploady inych ale po case sa blog vyvinul tak, ze uz je urceny cisto len na moje uploady. Linky som zacal publikovat na ine fora. Lenze na fora som nedaval linky na download ale link na moj post na blogu! Vyhoda je, ze ak mi zmazu subor staci mi ho aktualizovat na mojom blogu a ne po kopec forach! Tu je aj problem lebo niektore fora s tym maju problem! A podotykam, ze vecinou slovenske. Dalej, kedze uploadujem len hudbu do ID3 tagov davam adresu blogu a taktiez pridavam aj NFO subor kde je adresa a samozrejme aj packy su protectovane mojou adresou. Cca po pol roku, ked som videl, ze cele to moje snazenie ma uspech som rozhodol pre dalsi krok a tym bolo zalozenie fora popri mojom blogu.

A vysledok? Podla statistik Google Analytics ma blog denne okolo 1000 visits a 4-5 tisic pageviews. Statistiky fora nemam lebo nemam tam pocitadlo len viem, ze mam vyse 600 userov. A teraz ked len tak z nicoho nic vidim svoje linky hlavne na RU warez strankach ta som statsny :oops:

A kto by sa chcel pozriet tak
Blog: www.qemf.info
Forum: www.qemf.info/forum
Obrázok užívateľa
dzooky
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod mYst!q » Str Jan 31, 2007 9:25 am

whou :D takyto web som dlho hladal s hudbou ktora sa da aj pocuvat, mozem len povedat ze to tam mas fakt pekne vsetko spravene, thx idem sosat je tam toho dost :shock:
Obrázok užívateľa
mYst!q
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod dzooky » Str Jan 31, 2007 2:34 pm

No popri tom uz mam aj Premium Account na Rapidshare de aj com a to zadarmo. A to vdaka svojim uploadom. Mame to spolu s kamosom a na DE mame cca 40GB na COM sa blizime k 100 ;)
Obrázok
Obrázok užívateľa
dzooky
Začiatočník
Začiatočník

Ďalší

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *