Moderátor: Moderátori

aby sme boli presnejsi tak Google AdWordsxyz píše:google adsense
to je tiez mizerna navstevnost, volakedy som maval vymenu za pomoci ikon, bannerov a pod... pouzivanie vymennych reklamnych systemov a stalo to za prdLeachim píše:A ešte menšiu s čoraz viac populárnymi warez fórami.Ale dosť pochybujem, že nejaký16 ročný študent si bude môcť dovoliť reklamu na sme.sk. To je ten problém. Zo začiatku by som navrhoval vymieňaj reklamné bannery, najlepšie 88*31 s dobrými stránkami, stránkami kamarátov, ktoré už sú rozbehnuté a tak. To zo začiatku dosť pomôže

poznam to potkani forumLeachim píše:Máš pravduStretol som sa ale aj s fórom, ktoré je o pre nás možno absolútnej hovadine a má viac príspevkov ako pcforum a možno aj :cenzúra: dokopy. Dlho som sa tam nepozeral. A je to fórum o potkanoch
. Vidíš, nezáleží na tom, aby si bol tuctový, ako všetci, ale na tom, aby si bol originál a ponúkol ľuďom niečo, čo im chýba. Vtedy si ľudia nájdu teba a nie ty ich

ano podla tebatomi_g7 píše:Toto forum ma podla mna velku sancu prerazit...

JanoF píše:ano podla tebatomi_g7 píše:Toto forum ma podla mna velku sancu prerazit...

nikdy nedavaj na pocityLeachim píše:Trochu OT: Neviem prečo, ale mám taký pocit, že keď som založil túto tránku, začal si mať voči nej a mne určité antipatie. Neviem prečo, ale mrzí ma to.
Podľa mňa má každá stránka šancu presadiť sa, pokiaľ človek vyvynie aspoň trochu snahy a nenechá ju len tak plávať.

Marrick píše:O com mas forum ???
ak mas warez tak to ani nepropaguj lebo san to neoplati je tu uz dost warez for![]()

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia