Ako prezentovať svoje fórum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Ako prezentovať svoje fórum

Poslaťod Leachim » Ned Jan 28, 2007 11:47 am

Najlepśím spôsobom, ako prezentovať svoje fórum na tejto stránke je hneď v prvom príspevku ho čo najlepśie charakterizovať. Je dobré uviesť meno fóra, zameranie fóra, adresu fóra, poprípade screenshot.

Príklad:

Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
Adresa fóra: http://phpbb.sk
Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Poslaťod gapson » Str Aug 22, 2007 12:09 pm

Mohlo by sa pridať pravidlo,aby každy kto prezentuje fórum vytvoril účet pre nahliadnutie,aby nebola nutná registrácia (napr.LOGIN:test PASWORD:1234)
Vela fór totiž žiada najprv registráciu a nie každého baví sa registrovať(ani mňa nie :wink: ) len aby sa pozrel a zhodnotil.
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Retorik » Str Aug 22, 2007 2:25 pm

Zbytocnost podla mna. A myslim, ze je uz malo takych for co si zakryvaju vsetky sekcie. Ono to aj odradi uzivatela ked nevidi obsah fora, teda mna osobne by to odradilo aby som sa neregistroval.
Nejaké otázky na mňa? Súkromná správa prosím.(Podporu cez SS nerobím)
Retorik
Profesionál
Profesionál

Poslaťod globusko » Štv Aug 23, 2007 11:47 am

No tak ja by som odrazu zakazal prezentovat fore kd treba registraciu aby ti nieco ukazali......Mna to tiez odradi ked sa mi nechce registrovat a je to skryte...a ina Leachim

Dost neaktualne :wink:

//upravene
//Retorik
Nie je dôležité koľkokrát ťa život zrazí na kolená, ale koľkokrát ťa prinúti vstať.
Obrázok
Vek: 14
Výška: 180
Farba očí: #0040BF
Obrázok

Obrázok
Obrázok užívateľa
globusko
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod drndos » Štv Aug 23, 2007 2:28 pm

Čo si v tom príspevku upravil, musel som si ho 10x prečítať aby som ho pochopil.
Je zbytočné vytvárať skúšobné konto. Niekto na ňom zmení heslo a môžeš vytvárať ďalšie....
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Freelan » Uto Okt 23, 2007 1:53 pm

no, alebo zmenit heslo v admine ;)
Obrázok užívateľa
Freelan
Začiatočník
Začiatočník

Pravidla

Poslaťod Welwet » Štv Mar 27, 2008 4:38 pm

Pozor zmena/upresnenie pravidiel prezentacie for!

Vedenie fora sa dohodlo na nasledujucej uprave prezentacii for:

Kedze sa stavame svedkami toho ako mnohi maju zalubu v tom ze si vytvoria forum, nahodia nejaky templat a potom ho tu pridu "prezentovat" sprisnuju sa podmienky prezentacii for:

Ak chcete na tejto podpore prezentovat svoje forum musite splnit tieto podmienky:

Vase forum musi byt aspon 2 mesiace stare a musi mat aspon 50 clenov alebo aspon 500 prispevkov

Nikoho tu nezaujima forum naistalovane vcera ktore ma 2 registracie a 3 prispevky vratane pravidiel. Nas zaujima nielen co za forum ste si vytvorili ale aj aku komunitu mate. To viac zaujme a je tam tiez toho viac hodnotit.

Prezentacie ktore nebudu splnat tieto podmienky budu zmazane.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *