Ako rozbezut forum?

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Ako rozbezut forum?

Poslaťod desann » Ned Mar 11, 2007 9:41 pm

mam stale problem ako dobre rozbehnut moje forum :? ! uzivatelom sa paci takze v tom problem nie je...problem je v tom ze je malo zname...mam uz zopar spolupracii s forami takze cakam userov aspon odtial. ale neviem ci mi to pomoze...na google som az na 3 tej strane!! nemate nejake typy ako sa dostat vyssie?? dal som si az 3 oprimalizacie pageranku takze tearz cakam ci to momoze...ale piste mi plz kazde typy ako stym oboznamit ludi ze nieco take existuje!!! diky :) (pripadne moztre napisat jak sa podarilo rozbehnut to vase)

ps.mam este jednu stranku kde je PR 3. myslite si ze ked stranku zrusim a dam tam presmerovaie na to forum bude to mat vpliv na pagerank?? Pretoze o tu stranku sa uz vobec nestaram...
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Thomas » Ned Mar 11, 2007 9:56 pm

Ja ked som mal ešte volakedy warez forum zamerane na metalovu muziku, tak som posielal emaily a sukromné správy tým užívatelom ktorý na iných war forach prispievali do sekcii Rock a Metal. To som robil asi týžden a všetci prišli ku mne. Za 3 mesiace som mal okolo 700 userov z čoho vyše 400 prispievalo. Potom som forum zrušil, lebo som sa rozhodol skončiť s warezom.
Obrázok užívateľa
Thomas
Expert
Expert

Poslaťod desann » Pon Mar 12, 2007 2:59 pm

hh spam cez SS je dobra vec ale ako admin mam stym tiez problemy preto to nechcem robit ano na inych forach....nemate niektolepsiu radu? :( mne ludia prispievaju ale ide o to ze to forum nie je moc zname etste :( .
desann
Skúsený
Skúsený

Re: Ako rozbezut forum?

Poslaťod JanoF » Pon Mar 12, 2007 3:12 pm

desann píše:na google som az na 3 tej strane!! nemate nejake typy ako sa dostat vyssie??
zaplat
desann píše:dal som si az 3 oprimalizacie pageranku takze tearz cakam ci to momoze...
pagarank.cz je kktina a divim sa ze to vobec niekto pouziva, precitaj si par diskusii otom kde kazdy jeden seo odbornik pise len to ze je to onicom, pagerank.cz je len taka farma na odkazy

desann píše:ps.mam este jednu stranku kde je PR 3. myslite si ze ked stranku zrusim a dam tam presmerovaie na to forum bude to mat vpliv na pagerank?? Pretoze o tu stranku sa uz vobec nestaram...
ano bude to mat vplyv ale presmerovat to musis s hlavickou 301 skrz toho aby si google a pod... dal najavo ze si domenu presmeroval...bez toho ta google bude mat v pazi
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod tomi_g7 » Pon Mar 12, 2007 4:14 pm

Skus toto:
Kód: Vybrať všetko
http://reklama.getwave.net/index.php
tomi_g7
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Tom@S » Pon Mar 12, 2007 4:38 pm

o co tam ide?je to nieco ako websurf nie? iba zvysi pocet zobrazeni ale nie pocet userov
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod desann » Pon Mar 12, 2007 7:02 pm

tom píše:o co tam ide?je to nieco ako websurf nie? iba zvysi pocet zobrazeni ale nie pocet userov

toto nemam rad. takyto spam :evil: ! tato tema je tu nato aby ste mi mohli helpnut ak nie tak nepsite a nie aby ste sa tu zacali dohadovat!!! to sa dalo kludne vybavita j cez SS. bohuzial takto konci vecina tem kde uz to dospeje k volnej diskusii a na temu sa uz vobec nereaguje.
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Tom@S » Pon Mar 12, 2007 7:11 pm

a co sa ti nepaci dal si tu link na reklamny portal a ja sa pytam aky je rozdiel medzi nim a websurfom?

master:nj dobre robis
Naposledy upravil Tom@S dňa Pon Mar 12, 2007 7:35 pm, celkovo upravené 1
tu s podporou koncim ja sa snazim a vy mi cenzurujete odkazy a snazite sa urobit zo mna debila...smola nevyslo :P
Jano nezavadzaj uzivatelov
Obrázok užívateľa
Tom@S
Zakázaný vstup

Poslaťod masterdead » Pon Mar 12, 2007 7:33 pm

temu presuvam do diskusie, s podporou to nema moc spolocne :wink:
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod desann » Pon Mar 12, 2007 7:51 pm

tom píše:a co sa ti nepaci dal si tu link na reklamny portal a ja sa pytam aky je rozdiel medzi nim a websurfom?

master:nj dobre robis

no zatial nic..ale takto sa zacina tema dostavat do volnej diskusie. ale inak sak v pohode :wink:
desann
Skúsený
Skúsený

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *