ps.mam este jednu stranku kde je PR 3. myslite si ze ked stranku zrusim a dam tam presmerovaie na to forum bude to mat vpliv na pagerank?? Pretoze o tu stranku sa uz vobec nestaram...
Moderátor: Moderátori

zaplatdesann píše:na google som az na 3 tej strane!! nemate nejake typy ako sa dostat vyssie??
pagarank.cz je kktina a divim sa ze to vobec niekto pouziva, precitaj si par diskusii otom kde kazdy jeden seo odbornik pise len to ze je to onicom, pagerank.cz je len taka farma na odkazydesann píše:dal som si az 3 oprimalizacie pageranku takze tearz cakam ci to momoze...
ano bude to mat vplyv ale presmerovat to musis s hlavickou 301 skrz toho aby si google a pod... dal najavo ze si domenu presmeroval...bez toho ta google bude mat v pazidesann píše:ps.mam este jednu stranku kde je PR 3. myslite si ze ked stranku zrusim a dam tam presmerovaie na to forum bude to mat vpliv na pagerank?? Pretoze o tu stranku sa uz vobec nestaram...

http://reklama.getwave.net/index.php
tom píše:o co tam ide?je to nieco ako websurf nie? iba zvysi pocet zobrazeni ale nie pocet userov

tom píše:a co sa ti nepaci dal si tu link na reklamny portal a ja sa pytam aky je rozdiel medzi nim a websurfom?
master:nj dobre robis

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia