Ako zabrániť vkladaniu dlhších slov?

Ak potrebujete poradiť, tu je miesto pre Vás

Moderátor: Moderátori

Ako zabrániť vkladaniu dlhších slov?

Poslaťod Jasper » Štv Nov 12, 2009 9:38 pm

Prosím o radu, neviem nájsť príslušnú tému.

Mám phpBB fórum verzie: 2.0.22. Vykonal som príliš veľa drobných úprav, tak nejdem na vyššiu verziu z toho dôvodu, že by to bolo pre mňa náročné.

K veci: Ak užívateľ vloží slovo, ktoré má viac ako dajme tomu 60 znakov, tak mi "rozbije" vzhľad fóra. Mám v základnej šablóne nastavené, aby šírka fóra bola 800px. A ak niekto vloží do príspevku, alebo v nastaveniach do svojho podpisu príliš dlhé slovo, tak sa vzhľad celého fóra roztiahne až tak, aby sa dané slovo dokázalo v jednom riadku zobraziť.

Chcem tomu zabrániť, aby užívateľovi bolo odmietnuté prijať tak dlhý podpis, alebo aby nemohol vložiť text do príspevku, v ktorom by bolo slovo obsahujúce viac ako 20 znakov. Prípadne, aby také dlhé slovo sám systém phpBB automaticky rozdelil na dve slová.

Príklad:

vloží do podpisu slovo UkážkaTextuTakAbySaNačítaloDanéSlovoVJednomRiadkuVTomZmysleAbyHoNerozdeliloAleAbyPokračovaloTotoSlovoVJednomRiadkuIdeLenOPríkladUkážkaTextuTakAbySaNačítaloDanéSlovoUkážkaTextuTakAbySaNačítaloDanéSlovoUkážkaTextuTakAbySaNačítaloDanéSlovoUkážkaTextuTakAbySaNačítaloDanéSlovo. :wink:

Myslím, že z uvedeného príkladu každý pochopí, čo mi vadí, a potrebujem vážne poradiť, v ktorom súbore čo pridať, kde, do ktorého riadku tak, aby také niečo nebolo možné vložiť do fóra. Ďakujem.
Jasper
Návštevník
Návštevník

Späť na Potrebujem poradiť (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *