Welwet píše:Oh samotny pan konatel mi odpovedal. Dobre pan Pavlik, takze poviem k veci co mi lezi na srdci. Podla tych udajov co poskytujete na Vasich strankach mozem zhodnotit, ze Vase sluzby su prinajmensom zaujimave vratane ceny. Keby som si mal vybrat hosting urcite by som porozmyslal nad Vasimi sluzbami.
Dlhodobo pracujem v nadnarodnej firme, ktora sa vyrazne orientuje na zakaznika. Takze viem co na zakaznika plati, rozumiem sa jeho psychologii. Nepochybujem o tom ze viete co je to .htaccess aj ako sa to spravne pise, ale skutocne, dbajte na to aby vsetky poskytovane udaje boli napisane spravne. Postavte sa do pozicie potencionalneho zakaznika a sam si predstavte Vas nazor na firmu ktora urobi takyto chybu. Mozno si poviete ze preklep je banalita, ale v tomto pripade by tato banalita mala dalekosiahle nasledky.
Urcite aj Vy mate zaujem aby na Vasich strankach boli vsetky udaje bezchybne (co je jeden zo znakov profesionality).
To bola zaroven aj odpoved masterdeadovi.
Este jedna otazka: pan Pavlik, kde mate umiestnene servery?
Dial Telecom.

phpbb3 podpora

News
![Validate my Atom 1.0 feed [Valid Atom 1.0]](http://validator.w3.org/feed/images/valid-atom.png)