aky je naj free webhosting podla vas?

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Poslaťod Mephisto » Sob Jan 19, 2008 9:00 pm

hmm ja myslim ze na php5.sk...to 10MB ftp nieje moc vela....
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod PANTHER » Sob Jan 19, 2008 9:10 pm

Tuším, že zvyšovali. Každopádne, rýchlosť hostingu je výborná a hosting je bez reklám. Dobrá podpora, vždy najnovšie updaty PHP a MySQL. Na weblog, menší portál či osobnú stránku bohato stačí :wink: .
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Mephisto » Sob Jan 19, 2008 9:25 pm

ale velke forko na tom nepostavis :wink: ako host je to perfektny ale na fora ani nie
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod PANTHER » Sob Jan 19, 2008 10:26 pm

To je jasné, ale aliančné alebo univerzitné fórum v pohode.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod RoMan93 » Ned Jan 20, 2008 9:47 am

Tak mi prosím poradte nejaký pre fórum. Aj menšie.
S inštaláciami modifikácií ešte len začínam tak ma neodjebá*ajte, radšej mi poradte! Za ochotu ďakujem!
RoMan93
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Ned Jan 20, 2008 1:54 pm

Ak si trpezlivý a nebudú ti vadiť niektoré chyby hostingu, tak skús klasiku - http://www.ic.cz/.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Mephisto » Ned Jan 20, 2008 5:39 pm

ja mam jedno forum na IC.cz a som spokojny....rychlost nieje nejlepsia ale myslim ze 250MB ftp je pre forum super....
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod krokodil » Štv Máj 06, 2010 7:59 am

Zdarma (Free) webhosting s miestom 1500MB až 2500MB a bez reklám, možnosť aj subdomény zdarma, a veľa ďalších výhod. Možnosť aj zárobku.
Registrácia: http://www.000webhost.com/
Obrázok
krokodil
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Tommi_Angello » Str Júl 07, 2010 4:55 pm

český hosting http://www.endora.cz ja som velmi spokojný rychly a reklama vam urcite prekazat nebude. mozem fakt len odporučiť.
Tommi_Angello
Návštevník
Návštevník

Poslaťod mirets » Ned Sep 12, 2010 7:52 pm

Čawte niekoľko dní som hľadal a testoval rôzne freehosty, aj tie čo tu už boli
odporučené. Čo sa týka sk/cz freehostingov stojí to za prd, väčšinou vás zahltia reklamou a nedostatkom miesta. Výnimkou je len http://www.php5.sk perfektná rýchlosť, bez reklám, bohužiaľ málo miesta
a na dlhšie fungovanie fórka zabudnite, je to viacmenej projekt určený len na vyskúšanie práce s databázami,s php a tak.
Zahraničných hostov je viac,ponúkajú spravidla kvantitatívne oveľa viac - ale zas miznú ako huby po daždi :lol: , lebo sa nevedia udržať na trhu. Udržal sa byethost.com- perfektné služby v podstate ponúkajú viac ako niektoré naše platené hostingy, až na hrozný 3s ping, ktorý sa prejaví pri každom kliku čo mi naozaj dosť vadilo.
Kilu.de je vcelku fajn majú rýchle FTP, ale iritijúce často ozvučené reklamy, ktoré si otvoria v mozille nový tab.

V podstate jediný, ktorý môžem odporučiť na dlhodobejšie používanie a je bez reklám, je 000webhost.com. Ponúkajú tony priestoru, CPanel , 10 emailov , prístup cez ftp aj webftp. Na trhu sa udržali už nejaké tie rôčky, možno aj vďaka affiliate programu. Je to dobrá vec, lebo si za to môžte neskôr zriadiť platený hosting (ako aj ja :) ) , a oni percento z toho pretavia na platených zákazníkov, čo udržuje nažive aj ich freehosting.
Jediné mínusko: Fórko sa mi načítava pomalšie ako na php5.sk, ale na druhú stranu rýchlejšie ako u byethostu. Ničmenej nič lepšie som nenašiel..

Obrázok

PS: Ked kliknete na obrázok tak Vás to hodí na stránku kde sú detailne vypísané všetky parametre služby, myslím že vás milo prekvapia :shock:
Life is bitch and then u die ... but i love bitches :)
mirets
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Str Sep 22, 2010 9:59 am

Dobre chlapci :) staci ked len jeden z vas na oboznami o tom hostingu 000webhost.com a referencne odkazy som vam samozrejme zmazal :) nabuduce to bude cely prispevok, aby nedoslo k nedorozumeniu :)
Welwet
Administrátor
Administrátor

Re: aky je naj free webhosting podla vas?

Poslaťod ferko » Pon Nov 21, 2011 4:49 pm

skúsil niekto tu?
http://www.hosting123.sk/ bez reklam
ferko
Návštevník
Návštevník

Predchádzajúci

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *