Čawte niekoľko dní som hľadal a testoval rôzne freehosty, aj tie čo tu už boli
odporučené. Čo sa týka sk/cz freehostingov stojí to za prd, väčšinou vás zahltia reklamou a nedostatkom miesta. Výnimkou je len
http://www.php5.sk perfektná rýchlosť, bez reklám, bohužiaľ málo miesta
a na dlhšie fungovanie fórka zabudnite, je to viacmenej projekt určený len na vyskúšanie práce s databázami,s php a tak.
Zahraničných hostov je viac,ponúkajú spravidla kvantitatívne oveľa viac - ale zas miznú ako huby po daždi

, lebo sa nevedia udržať na trhu. Udržal sa
byethost.com- perfektné služby v podstate ponúkajú viac ako niektoré naše platené hostingy, až na hrozný 3s ping, ktorý sa prejaví pri každom kliku čo mi naozaj dosť vadilo.
Kilu.de je vcelku fajn majú rýchle FTP, ale iritijúce často ozvučené reklamy, ktoré si otvoria v mozille nový tab.
V podstate jediný, ktorý môžem odporučiť na dlhodobejšie používanie a je bez reklám, je
000webhost.com. Ponúkajú tony priestoru, CPanel , 10 emailov , prístup cez ftp aj webftp. Na trhu sa udržali už nejaké tie rôčky, možno aj vďaka affiliate programu. Je to dobrá vec, lebo si za to môžte neskôr zriadiť platený hosting (ako aj ja

) , a oni percento z toho pretavia na platených zákazníkov, čo udržuje nažive aj ich freehosting.
Jediné mínusko: Fórko sa mi načítava pomalšie ako na php5.sk, ale na druhú stranu rýchlejšie ako u byethostu. Ničmenej nič lepšie som nenašiel..
PS: Ked kliknete na obrázok tak Vás to hodí na stránku kde sú detailne vypísané všetky parametre služby, myslím že vás milo prekvapia