AnimeZone

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

AnimeZone

Poslaťod SLAMO » Pon Feb 25, 2008 1:41 pm

Vedel by mi prosim niekto poradit,ako roztiahnut styl AnimeZone na celu sirku? Uz nad tym maturujem asi tyzden a nedari sa mi.
Neviem to najst nikde. Je tam nejako inac pisane <table> ako v prosilvery.
Mohol by to niekto vyskusat?
Dakujem.

Som v tomto len zaciatocnik.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Re: AnimeZone

Poslaťod PANTHER » Pon Feb 25, 2008 6:19 pm

SLAMO píše:...Uz nad tym maturujem asi tyzden a nedari sa mi...

Tak sa mi zdá, že ani nezmaturuješ, keď si ešte neprišiel na to, že fígel je v HTML & CSS. :) Ale maturitu môžeš spraviť, ak sa začneš učiť - http://www.jakpsatweb.cz/. :wink:
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod SLAMO » Pon Feb 25, 2008 11:35 pm

Ocakaval som rozumnu odpoved ...
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod PANTHER » Uto Feb 26, 2008 5:36 pm

SLAMO píše:Ocakaval som rozumnu odpoved ...

Ty si moju odpoveď nepochopil, že? Čítaj a čítaj ju znova... snáď ju raz pochopíš. :wink:
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod SLAMO » Uto Feb 26, 2008 5:46 pm

Nic v zlom, nechcem sa tu hadat, ved nie je to o tom predsa. Tu stranku som navstivil uz nie raz. Ide o to, ze v inom skine v pohode roztiahnem forum,viem to tam pohladat. Trosku viem, ze kde to hladat a ako to asi napisat tam. Len ide o to, ze v tomto potentockovanom skine nech robim cokolvek, tak sa nechce roztiahnut. Pozeral som aj v overal_header aj v stylesheet a nikde to nieje.
Kazdy skin je skoro inac.
Mozno by bolo lepsie, keby si sa na to pozrel (skin) a tak poradil nejak.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod PANTHER » Uto Feb 26, 2008 6:49 pm

Každý skin sa od iného líši preto, lebo skiny tvoria rozliční ľudia, ktorí majú vlastné, rozličné štýly tvorby webu, templatov a pod.

Prepáč za to moje urýchlené skonštatovanie, ale na túto podporu chodí veľa ľudí, ktorí riešia niečo podobné, ako teraz ty.

Zdroják a CSS toho skinu som nevidel, takže ho neviem poštudovať, ale mohol by si sem hodiť adresu, nech si to prezriem.
Z logiky a z toho, že si v úvode topicu naznačil, že skin je robený cez tabuľky, by som asi v CSS hľadal niečo ohľadom tabuliek alebo nadradených HTML elementov (tagov). Všetko je to o tom, ako sa dokážeš orientovať v zdrojových kódoch.

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod SLAMO » Uto Feb 26, 2008 6:56 pm

No ved prave, ze som uplny zaciatocnik a len skusam ako sa co robi.
Aku adresu chces? Ved na fore nieje nic vidiet, len to, ze nieje od okraja po okraj. Alebo nejaku inu adresu? Asi som nepochopil potom.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod PANTHER » Uto Feb 26, 2008 7:56 pm

No keď si teda úplný začiatočník, tak navštív vyššie spomínanú adresu a študuj. Úplne nanič som ti tu vysvetľoval, keďže nevieš ani základy.

Chcel som adresu (URL) - "to oné, čo máš v address bare, keď si na svojom fórku". Ak máš warez, tak sem tú adresu ani nedávaj, naša debata sa tým skončí...

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod SLAMO » Str Feb 27, 2008 8:58 am

Nieco sa mi dari z toho nabrat na seba, neviem preco hned odsudzujes zaciatocnikov. A adresu viem aku si myslel, ved som sa pytal, ze naco, ked tam uvidis len ake je siroke forum. Nemusis zase robit hned debila zo mna, uceny nikto na zem nepadol. A po dalsie, warez nemam a tu je ta adresa, ktoru som "NASIEL" v tom oné, v address bare.

lastes.ic.cz

Dakujem za pomoc ... tzv. expert lebo zaciatocnikom sa bohuzial neda slovne pomoct, len nech sa zahrabu do nejakych knih a ked budu "experti", nech sa ohlasia.

p.s.: Keby som aspon trosku tomu nerozumel, tak by som asi nevedel na inom skine natiahnut vzhlad.
SLAMO
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod PANTHER » Str Feb 27, 2008 7:36 pm

Znovu si ma nepochopil. Ja ťa nijako neodhadzujem, pretože si začiatočník, ale mojím predošlým príspevkom som chcel naznačiť - aby si pochopil to, čo sa ti snažím vysvetliť, potrebuješ niečo poštudovať. Chápeš?
To akoby som začal stavať dom bez základov. Čo myslíš, nespadol by?

Debila z teba nerobím. Áno, nikto múdry z neba nespadol, a čo myslíš, mne niekto so základmi HTML & CSS pomáhal? Čo myslíš, ako som sa to učil ja? Takže sa nerob chúďaťkom, ktoré sa samo nevie naučiť. Napodiv, ani knihi nepotrebuješ, keďže ja som sa naučil aj bez kníh. Treba len chcieť...

...
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *