Anonym mi na fóre píše správu....

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Anonym mi na fóre píše správu....

Poslaťod Starec » Uto Júl 10, 2007 11:58 pm

Som registrovaný ako admin, keď otvorím Administráciu a v obsahu vidím, že je tam anonymný člen a v kolónke- Nachádza sa - píše správu. Vätšinou sú to IP lokalizované ako USA, a ak hodím toto IP do zakázaných, tak mi stade zmiznú. Akosi to nechápem, ako môže anonym písať cez fórum správu, keď to má povolené len reg.člen, alebo mám niečo špatne nastavené? Prosím poraďte. Dík. :(
Obrázok užívateľa
Starec
Skúsený
Skúsený

Poslaťod huli » Str Júl 11, 2007 9:32 am

asi si ta nasial nejaky hacker :( v tom pripade zmen si hesla na DB FTP a svoje heslo.....administraciu ochran este aj .htaccces mohlo by to zabrat opravnenie fora daj aby anonymny nemohli odpovedat
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

Obrázok
Obrázok užívateľa
huli
Prekladateľ
Prekladateľ

Poslaťod JanoF » Str Júl 11, 2007 9:39 am

nemas nic zle nastavene a ani si to nemusis vsimat ;) je to jednoduche, na 99% sa jedna o nejakeho robota, ten ako anonym zobrazil v teme pridat novu spravu a preto ho ty tak vidis, aj ked sa mu nasledne zobrazi login.php
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod gapson » Str Júl 11, 2007 10:47 am

Nastav si aby sa ti zobrazovali boti a uvidíš,že sa ti to zobrazuje len ked tam nejakého bota máš.

Ak si čekneš IPčku,zistíš kto to je(aj ja som myslel najprv,že sa tam niekto nabúral a potom som zistil,že to je google) :)
Obrázok užívateľa
gapson
Profesionál
Profesionál

Poslaťod JanoF » Str Júl 11, 2007 11:07 am

na taketo nieco (aby si niekto nahodou nemyslel ze uz mu ide NASA zhadzovat jeho tazko vytvorene forum) staci vytvorit subro robots.txt a zakazat tam pre vsetkych robotov subor posting.php a mate po problemoch uz sa to nikdy nestane...
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Starec » Str Júl 11, 2007 4:22 pm

JanoF píše:na taketo nieco (aby si niekto nahodou nemyslel ze uz mu ide NASA zhadzovat jeho tazko vytvorene forum) staci vytvorit subro robots.txt a zakazat tam pre vsetkych robotov subor posting.php a mate po problemoch uz sa to nikdy nestane...

Dík za odpoveď, vidí sa mi ako najlepšie riešenie, len by si mi mohol tak trocha po lopate vysvetliť čo a ako, nie som až tak zbehlí. Vopred dík.
Obrázok užívateľa
Starec
Skúsený
Skúsený

Poslaťod keLLso » Str Júl 11, 2007 8:02 pm

keLLso
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Starec » Str Júl 11, 2007 8:35 pm

keLLso píše:http://pabi3.com/blog/seo-pouzivame-robots-txt/ :)

Moc dík. Tak to je ono. :wink: Síce ja to asi nespravím, ale kamarát ten určite áno.
Obrázok užívateľa
Starec
Skúsený
Skúsený

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *