Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Poslaťod pepeq » Štv Sep 04, 2008 7:06 pm

omg...
avatar= uzivatelia si mozu volit lubovolne avatare s rozmeri ktore povolim ja..vecinou si ich davaju s pc

rank= obrazok podobny avataru..davaja sa jeden obrazok pre celu skupinu..ako podpora fora..admini fora..sponzori fora..admin im da rank..da rank pre celu skupinu..TOTO MNE NEJDE..nahram rank na ftp zadam cestu knemu a nejde to..
pepeq
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Ďuri » Štv Sep 04, 2008 7:13 pm

Z administracie: Cesta mimo Váš phpBB2 kmeňový adresár a názov súboru, napr.: images/ranks/rank.png
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod pepeq » Ned Sep 07, 2008 6:45 pm

Ďuri píše:Z administracie: Cesta mimo Váš phpBB2 kmeňový adresár a názov súboru, napr.: images/ranks/rank.png

nasielsom nejaky mod a myslim ze to je nato co potrebujem..pise sa tam..dovolivam nastavovat uzivatelom ranky podla poctu prispevkou...to ja chcem...
pepeq
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Ďuri » Ned Sep 07, 2008 6:49 pm

Lol co? :lol:
Ved ked pridavas nove hodnotenie, Nastaviť ako zvláštne hodnotenie nastav na Nie a Minimálny počet príspevkov na tolko kolko chces.
Po dovrseni tohto poctu prispevkov sa rank uzivatelovi prideli.
Daj link na ten "MOD", lebo bud tam je zle prelozeny popis alebo si niekto robi srandu.

Mimochodom teraz si asi piaty krat specifikoval svoj problem, a zakazdym nejako inac. Vyjadri sa, co presne chces, lebo...
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod pepeq » Ned Sep 07, 2008 6:50 pm

Ďuri píše:Lol co? :lol:
Ved ked pridavas nove hodnotenie, Nastaviť ako zvláštne hodnotenie nastav na Nie a Minimálny počet príspevkov na tolko kolko chces.
Po dovrseni tohto poctu prispevkov sa rank uzivatelovi prideli.
Daj link na ten "MOD", lebo bud tam je zle prelozeny popis alebo si niekto robi srandu.

toto co si povedal je pravda...im sa zmeni nazov..podla toho poctu ale zmeni sa TEXT nie obrazok..rank alebo avatar kazdy to vola inak
pepeq
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Ďuri » Ned Sep 07, 2008 6:54 pm

ach jaj :roll:

Ved staci pridelit kazdemu hodnoteniu iny obrazok, pouzivaj hlavu.

a ujasni si pojmy, rank je hodnotenie (prip.obrazok hodnotenia), avatar je obrazok uzivatela.
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod pepeq » Ned Sep 07, 2008 7:03 pm

Ďuri píše:ach jaj :roll:

Ved staci pridelit kazdemu hodnoteniu iny obrazok, pouzivaj hlavu.

a ujasni si pojmy, rank je hodnotenie (prip.obrazok hodnotenia), avatar je obrazok uzivatela.

taky mudry som aj ja..ale ja ked to dam na ftp napisem priklad admin.jpg alebo co tak to nezobrazi...ako keby sa neda nacitat
pepeq
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Ďuri » Ned Sep 07, 2008 7:06 pm

Konecne rozumiem.
Uz som ti to raz pisal: Z administracie: Cesta mimo Váš phpBB2 kmeňový adresár a názov súboru, napr.: images/ranks/rank.png
To znamena, ze ked mas obrazok admin.jpg v zlozke images/ranks/, musis zadat images/ranks/admin.jpg !
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod grey » Pon Jan 05, 2009 6:35 pm

Zdravim, ja mam tiez problem s timito avatarmi. spustil som si total komander, cez ftp som nacital obsah svojho webu. v hornom roletovom menu file - change atributes som zmenil celym priecinkom atributy na 777, a stale mi to neberie.

forum sa sprava tak ze sa tvary ze vsetko v poriadku prebehlo, ked vojdem do fora, v kode stranky uz je link na nejaky avatar so strasne dlhym ciselnim nazvom ,ale na servery sa nic neobjavy. takze ak chcem aby mi avatar fungoval. musim zistit aky nazov suboru si on pre ten avatar vytvoril. premenovat svoj zelany avatar na ten jeho dlhy nazov a cez ftp mu ho tam nahrat do priecinka. a samozrejme uzivatelia mi musia posielat avatary na mail :-/
grey
Návštevník
Návštevník

Predchádzajúci

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *