Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Poslaťod erdzo234 » Ned Dec 14, 2008 7:41 pm

cfte ja len chcem povedať že som si prečítal FAQ skúsil som to spraviť podla toho ale nejak mi to vždy nejde.

Popis problému :

Nechce mi ukladať avatary na server pokiaľ idem do nastavení profilu a dalej na nastavenie postavičiek mám nastavené buď odkaz na obrázok alebo nahratie na server.

Nefunguje mi práve to ukladanie na server.Zobrazí sa okienko a vedla neho tlačidlo prehľadávať (tak ako každému) stlačím prehľadávať najdem zvolený obrázok (v potrebných rozmeroch a veľkostí) stlačím uložiť ale nič sa nedeje .nastavené mam ukladanie avatarov do images/avatars a tiež mam na túto zložku zmenené atribúty na 777(tak ako bolo písane vo FAQ a iných témach)

obrázok nastavenia :

Obrázok

ešte chcem dodať že v IE my vypíše :
Kód: Vybrať všetko
The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource 'http://www.powerforum.mysteria.cz/prof...

<b>Warning</b>:  copy() has been disabled for security reasons in <b>/3w/mysteria.cz/p/powerforum/includes...

Obrázok užívateľa
erdzo234
Návštevník
Návštevník

Poslaťod vlado » Ned Dec 14, 2008 9:37 pm

ako to máš nastavené máš to v konfigurácií takto?
Kód: Vybrať všetko
Povoliť galériu postavičiek      Áno   
Povoliť iba odkaz na obrázky postavičiek  Áno
Obrázok postavičky prepojený na iný WWW server.    Áno   
Povoliť prihrávanie obrázkov postavičiek na server
Maximálna veľkosť súboru s obrázkom postavičky nastav ,aby to bolo podľa teba.
Pre prihrávanie súborov obrázkov postavičiek.
Maximálne rozmery obrázku postavičky - (výška x šírka v bodoch) tiež nastav tak ,aby si to bolo podľa teba.

Ja to mám takto nastavené a ide to v poho.O prístupových právach ani nepíšem to je samozreme.
vlado ak vie pomôže:-)
ak nevie - vie iný :-(
Obrázok užívateľa
vlado
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod erdzo234 » Pon Dec 15, 2008 11:32 am

No tak to mi aj tak nejde... ako mam spravne nastaviť galeriu postavičiek ?? aby sa mi zobrazily na výber kategórie ako na tomto fóre ?? a kde treba nahra´t obrázky ????
Obrázok užívateľa
erdzo234
Návštevník
Návštevník

Poslaťod erdzo234 » Pon Dec 15, 2008 12:01 pm

Dik ož mito ide netreba už mi všetko ide. :D
Obrázok užívateľa
erdzo234
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *