BBChat 1.1.1 Problem

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

BBChat 1.1.1 Problem

Poslaťod aughostino » Sob Nov 12, 2011 1:57 am

Zdravim vas,

potreboval by som poradit ohladne tohto modu, napriek tomu, ze mam v administracii tento chat povoleny, tak mi stale po kliknuti na odkaz vypisuje hlasku: "Chat bol vypnutý administrátorom!" a po vlozeni do zdrojoveho kodu language/sk/common.php 'CHAT' => 'Chat' mi vypisuje chyby

Kód: Vybrať všetko
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4636: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4638: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4639: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4640: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/sk/common.php:1)

neviete prosim, kde by mohla byt chyba?

Dakujem za odpovede a pomoc
aughostino
Návštevník
Návštevník

Re: BBChat 1.1.1 Problem

Poslaťod ansysko » Ned Nov 13, 2011 8:58 pm

pozri si súbor ROOT/language/sk/common.php je to problém hneď na prvom riadku asi tam máš nejaký znal, alebo prázdny riadok alebo si si ten súbor pri úprave uložil v zlom kódovaní
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Re: BBChat 1.1.1 Problem

Poslaťod aughostino » Pon Nov 14, 2011 12:04 am

Dakujem velmi pekne za odpoved, chyba bola sposobena zlym kodovanim :)

este by som sa spytal, kde najdem mod BBChat 1.1.1? lebo na bbhacks mi vypisuje hlasku "The requested topic does not exist."

budem ho musiet asi odznova nainstalovat :/
aughostino
Návštevník
Návštevník

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *