Budovanie fóra - rast užívateľov

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom

Moderátor: Moderátori

Budovanie fóra - rast užívateľov

Poslaťod Perfecto » Pon Máj 04, 2009 8:21 pm

bol by som zvedavy na jednotlive osobne skusenosti a rady pri budovani fora, hlavne co sa tyka ziskavania novych uzivatelov a vseobecne narastu jeho clenov.

Nejake napady, odporucania?

tesim sa na diskusiu... :)
Perfecto
Návštevník
Návštevník

Re: Budovanie fóra - rast užívateľov

Poslaťod =IntelSK= » Pon Máj 04, 2009 9:03 pm

moja rada :) s nikym nebud za zle :) skazdym len za dobre :) a kazdemu pomahal ale iba takym co za to stoja :)
Obrázok užívateľa
=IntelSK=
Expert
Expert

Re: Budovanie fóra - rast užívateľov

Poslaťod Perfecto » Pon Máj 04, 2009 9:12 pm

=IntelSK= píše:moja rada :) s nikym nebud za zle :) skazdym len za dobre :) a kazdemu pomahal ale iba takym co za to stoja :)

no ma to cosi do seba... :-)
Perfecto
Návštevník
Návštevník

Poslaťod duracellko » Uto Máj 05, 2009 8:25 am

ma ide o to ze ty chodis na ine fora diskutujes s ludmi najlepsie s podobnymi ako mas ty zameranie. uvediem priklad: zalozim si forum o playstatione - chodim diskutovat na ine s takym zameranim, kecam s takymi ludmi cez icq, chatujem s takymi... pripomeniem im len tak pomimo ze pocuj mam take a take forum... len nespamovat! to nemaju admini radi. ale normalne ludom ktorych dobre poznas uz tak im das vediet. oni to uz potom rozkecaju kamosom ze je to forum a potom sa ti uz doradu pridavaju. my sme zacinali kedysi na kamosovom fore traja, par ludi sme si privolali a potom sa nam odrazu sami pridavali aj takych ktorych sme nevolali ani nepoznali. budovat si hlavne vztahy a ziskat si doveru.

vymenou bannerov - sice je to uz take otrepane ze vela ludi na ne ani neklika ale so vsetkymi priatelskymi forami treba pomenit bannery. inac toto je najtvrdsi oriesok fakt pri zalozeni si fora. clovek sa prekuse cez instalaciu, kodi jak debil, porobi si vsetky tuningy na template a potom zisti ze jeho robota bola zbytocna.
duracellko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Perfecto » Uto Máj 05, 2009 7:58 pm

duracellko:

dik za nazor, ja som to videl podobne, otazka akurat je, ake su este dalsie moznosti... Ale urcite tato co si pisal je podla vsetkeho najvyznamnejsia...
Perfecto
Návštevník
Návštevník

Späť na Všeobecná diskusia

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *