cekuj.sk

Poradňa s HTML, CSS, PHP, MySQL a so všetkým, čo sa týka tvorby webových stránok

Moderátor: Moderátori

Poslaťod Retorik » Sob Jún 16, 2007 6:09 pm

Skoda, ze este nepoznas videotube.sk ;) Ja som na to narazil asi pred troma dnami...
Nejaké otázky na mňa? Súkromná správa prosím.(Podporu cez SS nerobím)
Retorik
Profesionál
Profesionál

Re: cekuj.sk

Poslaťod hojko » Pon Jún 25, 2007 2:40 am

JanoF píše:za 2000sk mesacne mas primanet a to je minimalna cena, nizsie zozenies ale budes nehorazne limitovany trafficom jak slovensko tak zahranicie a na takyto projekt ktory ma byt v podstate alternativa youtube potrebujes velky traffic ;)

tu je par server housingov http://www.pcrevue.sk/buxus_dev/generat ... e_id=46235 a ich porovnanie
Az na to, ze ten clanok je skor PR ako informacny clanok. V clanku su navyse bludne info ako to, ze Vnet alebo Primanet ti daju za dva litre neobmedzeny traffic do zahranicia.
hojko
Pokročilý
Pokročilý

Re: cekuj.sk

Poslaťod JanoF » Pon Jún 25, 2007 7:49 am

hojko píše:Az na to, ze ten clanok je skor PR ako informacny clanok. V clanku su navyse bludne info ako to, ze Vnet alebo Primanet ti daju za dva litre neobmedzeny traffic do zahranicia.
to neviem ale myslim ze nas zahranicie v tomto pripade nemusi vobec zaujimat :) kedze by sa jednalo ak tomu chapem o slovensky web
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Predchádzajúci

Späť na Tvorba web stránok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *