Moderátor: Moderátori

neviem ale mas tam hned dve pravidlaktore porusujesglobusko píše:Neobmedzeny hosting na websuprt vybavujem![]()
ale o to jednoducho nejde...hlavne je treba niekoho kto to vytvori

na taketo nieco sa ti kazdy koder co to dokaze spravit vies coglobusko píše:S kamosom som rozmyslal ze vytvorime niečo ako ceknito.sk kde sa budu ukladat videa.....No ale potrebujeme niekoho kto to vytvori...my by sme zaplatili cekuj.sk a ty by si to vytvoril....zato by si tam bol admin + nejaka financna odmena....neslubujem vsak vela.....
linka pre vlastny server stoji od 2 do 4litrov podla toho kde hostujes a aky traffic spotrebujes, stroj na take nieco potrebujes trosku vykonnejsi, urcite 233mhz nato stacit nebude, dalej potrebujes nejake to pole aby si nemusel v buducnosti pridavat hdd a serkat sa stym, dalej ak chces server presadit bez platenej reklamy to nema ani vyznam skrz toho ze na slovensku uz je ceknito.sk ci ako sa to vola, mozno po nejakom tom case by sa to roznieslo po internete ale platit zbytocne linku kvoli 10uzivatelom denne po dobu urcite minimalne 0.5 az 1 roka je blbostTom@S píše:tak tak ale neviem ci az tolko stoji hostovanie servera?!a masinu si moze kupit aj horsiu jednu doma mam pentium 233 Mhz ale nema cooler

aha no som myslel ze to vyjde pod 2000úmesiac ale je nieco ine mat youtube a mat forum tam by to mohli ist nizsie koli trafiu nie?JanoF píše:linka pre vlastny server stoji od 2 do 4litrov podla toho kde hostujes a aky traffic spotrebujes,
JanoF píše:stroj na take nieco potrebujes trosku vykonnejsi, urcite 233mhz nato stacit nebude,
za 2000sk mesacne mas primanet a to je minimalna cena, nizsie zozenies ale budes nehorazne limitovany trafficom jak slovensko tak zahranicie a na takyto projekt ktory ma byt v podstate alternativa youtube potrebujes velky trafficTom@S píše:...

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia