Centralforum ™

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Centralforum ™

Poslaťod MayDaySK » Štv Apr 30, 2009 7:10 pm

Toto fórum už má nejakú tú tradíciu a históriu za sebou. Aj keď sa vďaka častému sťahovaniu, anulovaniu atď. stratilo jeho čaro stále sa nájdu fóra ktoré sa ním inšpirovali. Nikdy nedosiahol väčšiu návštevnosť ako 200 ľudí ale robíme ho preto, lebo nás to baví. Začínal na freehostingu ako centralnet čo malo vystihovať zjednotenie viacerých malých fór pod jednu strechu (preto ten názov central-net). Neskôr sa premenoval na Homefórum čo malo vyjadrovať fórum s domácou atmosférou, proste také menšie fórum ktoré si každý rád zapne ak príde večer domov a prečíta si diskusie, vyjadrí sa atď. Viackrát bolo však zmazané, presunuté, stornované atď. Už som sa na to chcel vykašlať. Ale nakoniec náš tím tak rozhodol že ho obnovíme a nech sa teda páči:

Meno fóra: CENTRALNET FÓRUM
Adresa fóra: forum ukoncilo svoju cinnost
Popis fóra: Všeobecne zamerané fórum

Je to na kvalitnom hostingu, zálohuje sa databáza a fičí to ako švajčiarske hodinky. Užívateľov tam nieje veľa a ani nečakám že sa nejak extra rozbehne ale je to phpbb3 a robíme to preto že nás to baví.
Naposledy upravil Welwet dňa Pon Apr 04, 2011 9:46 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: Zmazany odkaz na forum, forum uz neexistuje. Welwet
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ikcsi » Sob Máj 02, 2009 7:53 pm

Čauko. Už som aj skoro zabudol že som tu registrovaný. :lol: Ale super konečne sa projekt centralnet uberá správnym smerom a páči sa mi že staviame na php. Je aj pomerne rýchle a celkom stabilné.
*** Centralnet Moderator ***
Obrázok užívateľa
ikcsi
Návštevník
Návštevník

Poslaťod MayDaySK » Pon Máj 04, 2009 1:54 am

Aha aj ja som si teraz všimol tú podmienku. No neva vek fóra už spĺňame, diskusia tam beží takže príspevky budú a aj uživateľov tam pribudne. Podľa mňa je málo fór čo si spravia takú atmosféru ako my s toľkými užívateľmi ako momentálne máme.
:)
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod duracellko » Uto Máj 05, 2009 8:43 am

neeebooooj my ho rozbehneme. netusim kolko ho tam mate na tejto domene asi 2-3 mesiace akurat? ide o tom ze centralnet uz ma svoju tradiciu a to dobre vedia aj admini tunajsi. nase forum je proste uzasne a spravime vsetko preto aby sa zachovalo!

btw: ja som obetoval svoje malinke forum vo vas prospech takze drzte sa! mam stranku o gabberi tak som dal odkaz na oficialnu stranku gabber.sk a odkaz na centralnet takze nech sa kazdy rozhodne kam pojde.

inac ak chcete pozrite si bagger.sk forum
adresa: http://www.gabber.sk/gabber/forum/index.php
zameranie: RADSEJ ANI NECHCI VEDIET :shock: :D
duracellko
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Owen » Uto Máj 05, 2009 5:45 pm

duracellko píše:neeebooooj my ho rozbehneme. netusim kolko ho tam mate na tejto domene asi 2-3 mesiace akurat? ide o tom ze centralnet uz ma svoju tradiciu a to dobre vedia aj admini tunajsi. nase forum je proste uzasne a spravime vsetko preto aby sa zachovalo!

a povieš mi v čom je také úžasné :lol: lol už dávno som sa tak nepobavil :D
Owen
Profesionál
Profesionál

Poslaťod MayDaySK » Štv Máj 07, 2009 11:39 am

Ja som Admin toho fóra. Takže užásný je tam duch fóra, sloboda, odhodlanosť. Pre moc veľkých slušákov to vyzerá ako dáky bordel ale on nieje. Diskutuje sa ale slobodne. Žiadne hlúpe obmedzenia, zákazy a teror zo strany adminov. Ale ešte sa len rozbieha lebo je spustený nanovo. Tak si prečítajte Históru Centralnetu a uvidíte aká bola, ja, a dúfam aj bude snaha o zachovanie tohto projektu...
Naposledy upravil Welwet dňa Pon Apr 04, 2011 9:47 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: Odstraneny neplatny odkaz
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Štv Máj 07, 2009 12:47 pm

No po dlhsej dobe normalne forum. Neoslnilo ma nejako extra, ale nie je to warez co sa pocita. Len myslim ze vseobecne fora v dnesnej dobe uz moc asi nezaujmu.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod ikcsi » Str Máj 13, 2009 6:39 am

Owen vdaka.

Nejde nam o to aby tam bola premakana grafika, warez, atd. Robime to lebo nas to bavi. Mame viaceri take svoje osobne stranky a vsetci mame spolu to forum.
Viem ze vseobecne uz nezaujmu lebo ich je kvantum ale je tak trocha zamerane na nas region, aj ked je nas malo, vzdy sa diskutuje. O tom to je ze clovek pride domov a ma si kde sadnut a trocha popisat, pozriet prehlad akcii co tam pridavaju uzivatelia + komentovat ich.
*** Centralnet Moderator ***
Obrázok užívateľa
ikcsi
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Str Máj 13, 2009 11:04 am

Hej, to sa da.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Centralnet fórum

Poslaťod MayDaySK » Pia Máj 15, 2009 7:10 pm

Jasné a stále nefungujeme na princíp že doména = index page fóra, že nemáme čisto len fórum. Slúžim pre naše 3 webstránky a návštevníci stránok budú diskutovať. Ako ste si mohli všimnúť nemám ho prepchaté reklamamy lebo mi nejde o to že ho budem mať prebannerované kvôli pár userom. Kto chce príde a ja volám ľudí osobne známych a tak. V lete začnem s propagáciou stránok a tak sa zvyši aj návštevnosť fóra. Graficky bude vždy prispôsobené svojej materskej stránke... A mne sa tak úplne náhodou veľmi páči defaultný phpbb skin.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Pia Máj 15, 2009 8:23 pm

subsilver2 sa mi viac paci ako ten default pre bb3
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod MayDaySK » Štv Máj 21, 2009 10:59 pm

Veď áno. Aj ja to hovorím. Mne sa ten prosilver absolútne nepáči. Na dvojke sa mi páčil subsilver plus (tuším aj vy tu taký máte) no a ten sub2 sa podobá naňho. A hlavne to že avatary na pravej strane je totálny nezvyk. Je vraj na to kód ako sa to dá prehodiť.

PS: Ináč vy na tomto fóre máte taký template nahodený alebo si sami vyrábate tlačítka ikonky atď. Veľmi sa mi to páči.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod drndos » Pia Máj 22, 2009 3:08 pm

toto je phpbb2
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod MayDaySK » Pon Máj 25, 2009 10:42 am

Veď jasné. Proste mne sa tento templat ako ho tu vy máte veľmi veľmi veľmi páči. Keby bol presne takýto na trojku...
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *