Cestovateľské fórum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Cestovateľské fórum

Poslaťod Perfecto » Ned Máj 03, 2009 9:11 pm

ak by niekoho zaujimalo cestovanie, budem rad, ked sa aj zaregistruje a prida nejaky prispevok. Inac, kazdy navrh vitany...

Meno fóra: Walkers forum
Adresa fóra: http://www.walkers.sk/forum/
Popis fóra: Cestovateľské fórum
Perfecto
Návštevník
Návštevník

Poslaťod donner » Ned Máj 03, 2009 9:16 pm

Vase forum musi byt aspon 2 mesiace stare a musi mat aspon 50 clenov alebo aspon 500 prispevkov
donner
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Perfecto » Ned Máj 03, 2009 9:27 pm

donner píše:Vase forum musi byt aspon 2 mesiace stare a musi mat aspon 50 clenov alebo aspon 500 prispevkov

ano, som si vsimol toto dodatocne pravidlo, nerozumiem vsak jeho vyznamu celkom. Ak je to problem, tema sa moze zmazat, avsak mna zaujimaju navrhy/pripomienky este pred tym ako to pustim do ostrej prevadzky...
Perfecto
Návštevník
Návštevník

Poslaťod donner » Ned Máj 03, 2009 9:36 pm

To znamena forum musi existovat dlhsie ako 2 mesiace, musi mat minimalne 50 celnov alebo 500 prsiepvkov.
donner
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Welwet » Ned Máj 03, 2009 11:08 pm

Perfecto píše:ano, som si vsimol toto dodatocne pravidlo, nerozumiem vsak jeho vyznamu celkom. Ak je to problem, tema sa moze zmazat, avsak mna zaujimaju navrhy/pripomienky este pred tym ako to pustim do ostrej prevadzky...

Co sa da hodnotit na prave nainstalovanom fore? Ja osobne nehodnotim vzhlad ale komunitu. U teba sa zatial neda nic hodnotit. A kvoli tomu tu mame tie pravidla ktorych vyznam nerozumies.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod MayDaySK » Pon Máj 04, 2009 1:58 am

To robíš veľmi správne. :) Podľa mňa nejde o vzhlad alebo premakanú grafiku (i keď to nieje zlé) ale o tú danú komunitu. O ducha tej komunity.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *