CGI Error

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

CGI Error

Poslaťod urika » Pon Feb 11, 2008 11:55 am

ked urobim prihlasenie do fora a cakam na automaticke presmerovanie na dalsiu stranku dostavam hlasku

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

robi to v podtstae po akejkolvek operacii, kedy ma dojst ku automatickemu reloadu resp. prechodu na dalsiu stranku...

pokial stihnem kliknut na odkaz, narp. return to index page, tak to zbehne v poriadku

vie niekto poradit, kde je chyba?

dakujem
urika
Návštevník
Návštevník

Poslaťod masterdead » Pon Feb 11, 2008 1:02 pm

kedze uz predtym si pisal ze mas problem, vsimol som si ze si na servery s OS Windows a webserverom IIS, problem bude tam, priznam sa ze nemam dobre skusenosti z phpBB a IIS, doposial to robilo len chyby, odporucam prejst niekde inde popripade kontaktovat administratora webhostingu
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod urika » Pon Feb 11, 2008 1:28 pm

no mal som problem s instalaciou, ktora sa ani nespustala....vymazal som podla tvojej rady ten subor .htaccess a dalej uz vsetko prebehlo v poriadku

aj dalej potom vsetko funguje az na ten automaticky reload, kedy po pridani prispevku ci prihlaseni cakam na natiahnutie dalsej stranky a ta automatiky zlyha...ak to odkliknem rucne presmerovanie prejde bez problemov...

mne by kludne stacilo aj to, keby sa dalo to automaticke presmerovanie napr. vypnut

aku poziadavku mam pripadne smerovat na hosting?
urika
Návštevník
Návštevník

Poslaťod urika » Pon Feb 11, 2008 5:04 pm

Tak som to vyriesil....

mal som v ACP zle nastavenu cestu k foru :-)
urika
Návštevník
Návštevník

Poslaťod dudy » Uto Feb 12, 2008 2:40 pm

mam presne ten isty problem (tiez na windows server) najprv nesla instalacia,po zmazani .htaccess,ale prebehla OK.Bohuzial uz sa neda prihlasit do ACP lebo vyhodi spominanu chybu.
Forum nabehne,prihlasnie OK,pri vstupe do ACP zadam heslo,vypise cakajte budete presmerovany a potom uz nabehne len ta chyba.
dudy
Návštevník
Návštevník

Poslaťod urika » Uto Feb 12, 2008 4:23 pm

chod do ACP (ked sa prihlasis necakaj na automaticky reload, ale hned klikni na link, ktory tam je) a uprav si v nastaveni cestu do fora....z neznameho dovodu mi to tam totiz automaticky dohodilo za spravnu cestu este nejake bludy...

t.j. ak mas adresu fora za rootom /forum, nechaj tam len /forum

potom to funguje bez problemov

dzim palec
urika
Návštevník
Návštevník

Poslaťod urika » Uto Feb 12, 2008 4:25 pm

takze problem nie je v tomto pripade vo windows serveri, aspon podla mna, ale ja som laik, metoda pokus omyl....
urika
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *