Prosim vas, neviete mi poradit, kde moze byt chyba? Ked odosielam Hromadny mail cez forum, tak mi to vyhodi chybu, ktoru vam posielam zoscreenovanu nizsie.
Bezime na phpbb 3.0.1, niekedy maily dojdu a niekedy nie...ale tuto chybu vyhodi stale
Kontaktuj hosta, toto s phpbb3 nema nic.
Alebo neposielaj hromadne maily, resp. nech ich forum neodosiela naraz ale len niekolko v urcitych cykloch, ak je taka moznost ovsem.
Ja viem je to velky naval mailov mame regnutych cca 13 000 ludi, ale ved existuju aj vacsie fora, ktore to dokazu rozoslat, tak co mi poradite, ze ako nato
no oni môžu zvýšiť limit dĺžky pripojenia pri vykonávaní SQL príkazu, ale ja by som to na tvojom mieste riešil tak že by som užívateľov rozdelil dočasne do pár skupín a následne poposielal jednotlivým skupinám teda ak to ten hosting nemieni riešiť
Vies ide o to, ze daju sa nastavit limity, pre odosielanie, aby to nebol velky zaber na server, no neide to ani tak, nastavil som aj ayb posielalo po 100 mailov ale neide stale vyhadzuje chybu
Kludne to zniz aj na menej, napr na 25. Sice bude to trochu dlhsie trvat ale zase to nebude az taky velky problem ked niekomu doruci mail o nejake 2-3 hodiny neskor, nie? Predpokladam ze hromazdne maily sluzia len na nejake oznamenia, ktore mozes odoslat o den skor a ono ti to postupne doruci kam treba.