Čo sa deje ?

Všetky správy od a pre vedenie

Moderátori: Moderátori, Administrátori

Čo sa deje ?

Poslaťod Berny » Štv Aug 20, 2009 4:51 pm

Ešte včera som mal založenú tému a dnes po téme i mojej ss v pričinku ani stopy.
Čosa deje ?
S pozdravom Berny, phpBB 3.0.5
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Štv Aug 20, 2009 5:41 pm

Sú tu aj moderátori ;-) A ináč neviem, možno zlé cacheovanie tvojho prehliadača. mne to robí na djpw.cz
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Berny » Štv Aug 20, 2009 8:15 pm

Zlé cachovanie prehliadača to nie je, skúsil som prístup cez ďalšie prhliadače i z iných PC. Včera si pamätám vo fore Modifikácie (phpBB 3) bolo počet tém 100 a dnes je zas 99. Medzitým som obdržal notifikačné správy o odpovediach s linkom viewtopic.php?p=38050#38050.
I informácia v mojom zozname odoslaných súkromných správ je preč.

Je to vymazané bez akéhokoľvek upozornenia.
Sú len dve možnosti:
- buď to spáchali kukláči, ako som sa dočítal v jednej téme z mája 2009 v tomto fóre, že oni v takýchto veciach majú prsty
- alebo to bude problém 1300 rokov starý
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Pia Aug 21, 2009 7:34 am

Tak keď sú teda iba tieto dve možnosti, ja by som sa pripojil k tej prvej, a možno to už nie sú kukláči, ale rovno CIA, možno majú nervy, lebo im teraz v Litve objavili väznicu, tak sa museli vybúriť alebo čo. Ale možno to sú kukláči. Je niečo, prečo by ťa mali sledovať?
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Berny » Pia Aug 21, 2009 4:14 pm

Ja som sa zas presvedčil, čo mi i potvrdil i svojou poslednou odpoveďou Senky, že je to tá druhá možnosť. Divím sa, že na takéto duchaplné reakcie má Senky čas. Predsa vytvoril pekný portál s problematikou okolo hier. Jeden by ho hodnotil ako kultivovaného mladého muža, dokonca má pod Senky uvedené "Skúsený" (ešte, že tam nieje Expert alebo Poloboh). No s prihliadnutím toho, že je ešte mladý (o jednú až dve generácie mladší) je mu odpustené, pardon nie odpustené, len nebude braný vážne.

Úroveň tohto fora sa veľmi podobá iným foram kt. sa točia okolo bezplaného softu.

1) Najskôr je to veľká chuť niečo robiť, (alebo možno veľké oči na peniažteky).

2) Po čase si jedinci všimnú, že moderátor a administrátor môžu vyhadzovať užívateľov z fora, zamykať témy, chytračiť a i štipka arogancie je im povolená. V tej chvíli sa satne takýto post pre nich priam životný sen. To je šanca, v živote mimo WEBu sa neviem presadiť, tu je to anonymné a zušľachtím si svoje ego. Pamätám si jedného mladého muža z pred pár rokov ako nám v práci rozprával o tom, že založí podporu (forum) pre soft tiež poskytovaný pod open-source licenciou. Takmer dve hodiny rozprával o tom aký sú niektorí ľudia hlúpi (akosi rýchlo zabudol na svoje začiatky), ako sa stanú užívatelia na ňom závislými, jak bude koho a za jakých podmienok banovať, jak on bude niekto lebo bude mať hafo užívateľov a príspevkov a hlavne ako bude na tom zarábať. Aj ho založil, aj skoro skončil.

3) Keď sa už naplní forum zaujímavým počtom užívateľov, chytráci sa prilepia na dobrý bezplatný soft (vytváraný radou priaznivcov bezplatne) a začnú ponúkať služby a rôzne úpravy za peniaze. Po čase aj oni prídu na to, že takto si na medveďa len tak skoro nezarobia.

4) Ego všemocného admina či moderátora sa moc nepozdvihlo, na medveďa asi dlho nebude, treba sa poobzerať po niečom inom. Tu je počiatok úpadku každej podpory prostredníctvom fora. Následkom sú zvyšujúci sa počet neaktuálnych odkazov, zvýšený počet dotazov bez odpovedí, niekedy i nanucovanie riešení, zvýšená nervozita a k tomu zodpovedajúca úroveň odpovedí a naviac tu som si všimol i radu príspevkov kt. absolutne nemajú nič spoločné s podporou phpBB (viz. Senkyho predošlá odpoveď) ovšem toto páchajú i moderátori, asi preto aby forum malo čo najviac príspevkov.

No a potom sa môže stať, že tému niekto vymazal bez upozornenia. Neprihlásil sa. Ostal schovaný. Ale dôvod už poznám - problém 1300 rokov starý v tejto krajine, pardon v provincii. Písal som adminovi, moderátorom a nikto neodpovedá, takže predpoklad potvrdený.

Omnoho menšie i väčšie projekty ako je phpBB majú kvalitne prepracované návody s FAQ, ktoré sú včas aktualizované a sú v rámci seriózneho prístupu k užívateľom danej krajiny i patrične preložené. Argumentovať bezplatnosťou tohto produktu je choré. Forum ako také mi nepríde ako vhodný spôsob podpory.

Stiahnuté phpBB je ako surový kus mäsa, ktorý treba ešte upraviť pred podaním. Predpokladám, že podpora pomôže záujemcom o soft s inštaláciou, nastavením, administráciou a prípadnými úpravami. Nie urobím to za úplatu ale pomôžem vysvelím ako na to. Predstavte si forum s ca 50 000 užívateľmi. Jeden užívateľ (skúsený) čo je denne ca 2-5 hodín na fore, vie presne kde čo hľadať a druhý čo príde na forum 2x do mesiace alebo sa ešte len oboznamuje s terminológiou. Teraz treba niečo vyhľadať. Ten druhý ani nevie poriadne čo by mal zadať do vyhľadávacieho políčka. Pár krát to skúsi a vo väčšine prípadov končí. Prečo ? Lebo čím väčšie forum, tým viac výsledkov + sa do toho pripletú nezmyselné príspevky o kt. som tu už písal. A prhrabávať sa vtom môže nezamestnaný alebo dôchodca. Následne sa pokúsi zadať dotaz a dosť často sa stáva, že "skúsený" možno moderátor, mu napíše "bolo to tu už riešené, hľadaj". On by mu vedel pomôcť i ináč, ale on je tu na fore hviezda už nejaký ten rok a zrovna triezvie z posledného ťahu a má problém udržať rovnováhu na stoličke, ALE ODPÍSAL. Niekedy nezaškodí pochváliť sa kamarádom koľkých takto odpálil, veď on sa s hlupákmi srať nebude. Takéto som počul na vlastné uši a nebol som u toho sám. Byť takýto pracovník u nás, bolo by to rýchle, ani by nestihol zareagovať čo sa deje. Občas sa nájde niekto s prístupom podľa kt. sa dá poznať, že sa vyzná a vie pomôcť bez akéhokoľvek náznaku chytračenia či arogancie. Títo ľudia sú soľou každého fora.

Tento soft je ozaj dobrý, vytvára ho rada ľudí a poskytujú ho bezplatne a poskytnúť podporu k tomuto produktu za peniaze v akomkoľvek smere mi príde voči týmto ľuďom prinajmenšom nefér. Argumenty o tom, že si môže záujemca vybrať platené/bezplatné atď., to sú len také demokratické kecy. V podpore nemajú také ponuky, odkazy, ... čo robiť. Vrcholom sú fora "Ponuka práce" a "Tvorba web stránok" kde je rada takýchto ponúk priamych i nepriamych a nikto stým nič nerobí.

Vzhľadom k tomu, že moje phpBB bude treba v budúcnu dosť upraviť a už sa mi do toho nechce a ani nemám čas, snáď nájdem jedného normálneho a schpného človeka s ktorým sa bude dať komunikovať. V tejto krajine, pardón provincii, nie je problém si zabezpečiť priestory, financie a radu potrebných prostriedkov pre Vašu činnosť, tvorbu. Ak je ovšem práce viac a potrbujete niekoho pre spoluprácu, tak to je naozaj problém.

Pretože pre mňa je phpBB pomerne zaujmavé a vážim si prácu tých čo ho "vytvorili a hlavne neustále ho zdoklnalujú", je dosť pravdepodobné, že i ja tento projekt podporím.

Ďakujem drndosovi za odkaz na mod MSSTI.

Či už tento príspevok niekto zmže a lebo dá BAN, je to nepodstatné. Toto forum v starších dátumoch obsahuje radu dobrých informácií ale dnes nežije. Našťastie sú tu stovky iných kanálov.
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Pia Aug 21, 2009 5:09 pm

Pekný text, prečítal som ho jedným dychom. Síce to na začiatku vyzeralo, ako keby si ma chcel pochváliť (alebo to tak znelo iba mne?), ale neskôr som sa za seba pri čítaní začal hanbiť. Neviem prečo mi to napadlo, ale bol to asi najlepší topic ever s tými kukláčmi a kto vie, možno by niekto na to ešte skočil... Pravda o tom to fóre je však taká, že už nežije, už iba ostáva to, čo po ňom ostalo. Stačí sa pozrieť na to, že je ešte v phpbb2, nehovoriac o tom, že má ešte otvorenú podporu pre phpbb2 a aktuálne novinky, či soft na stiahnutie by sa tu hľadalo márne. Treba však povedať, že tu je asi iba jeden poctivý moderátor, ktorý to tu príde aj dosť často skontrolovať - Welwet. S týmto projektom by trebalo niečo urobiť. Sú 2 možnosti - vzchopiť sa a urobiť poriadnu podporu pre phpbb, alebo ho úplne nechať tak a vymazať z googlu, nech nie je na prvých priečkach niečo, čo je málo kvalitné. Viac sa človek dozvie na phpbb3.sk, poprípade na phpbb.cz. Tam je odborníkov viac...
Ak ide o skorumpovanosť, nepovedal by som, že by tu niekto mazal príspevky len tak, pre radosť, alebo prečo... Tiež však treba povedať aj to, že ak sa niekto takémuto softu venuje celou dušou už nejaké tie rôčky, kto by z necho po tých rokoch práce zadarmo nechcel niečo vyťažiť? Ja osobne si netrúfam zarábať takto skoro, mám 16, urobil som zatiaľ jeden projekt, ktorým aj tak neviem pohnúť čo sa týka návštevnosti ďalej a dosť. Ani php, ani phpbb neviem tak, aby som si trúfol povedať v sekcii zákazky, "ja to beriem". Avšak názor na mňa netvorím ja, ale okoloidúci v mojom živote, ktorý vidia to, čo robím a podľa toho ma hodnotia... Nemôžem sa vychvaľovať, veď ak sa pozrie niekto na Ďuriho, ktorý má asi taký vek ako ja, a ako vyzerá na fórach jeho správanie a rozhodnosť, s mojou splašenosťou sa môžem skryť niekde do kúta, našej provincie...

Neviem, či som správne pochopil tunajšiu situáciu a či nie som úplne mimo, ale povedal som, čo som chcel a chcel by som sa ospravedlniť za ten hlúpy príspevok hore :?
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Berny » Pia Aug 21, 2009 6:35 pm

Môj popis rozvoja a úpadku for zaoberjúcich sa podporou softu pod open-source alebo free licenciou nebol namierený len na toto forum. Podobne sa to udialo v rade známich podpôr napr. Mozilla, OpenOffice, ... Sledujem to už dlhšie.

"ak sa niekto takémuto softu venuje celou dušou už nejaké tie rôčky, kto by z necho po tých rokoch práce zadarmo nechcel niečo vyťažiť?"

S týmto nesúhlasím. Ak hafo ľudí niečo vytvorí a poskytne to bezplatne, malo by to byť vo všetkých súvislostiach i prípadných rozšíreniach zachované. Ak ten niekto išiel do toho tak vedel, že je to bezplatné. Ja už pár rôčkov pracujem ako ochranár a tiež sa tomu venujem celou dušou a úplne zadarmo. Nerabujem ani drevo z lesa a nelikvidujem ani zver (s odôvodnením, že treba redukovať stavy, bla, bla, bla).

A čo zárobok ? Je obrovské množstvo možností ako zarobiť peniaze a to ani netreba isť z netu. Predstavivosť, pracovitosť, učiť sa a niekedy netreba na začiatok ani veľa peňazí. Len nesmie mať človek veľké oči na peniaze, lebo to je začiatok konca. Treba ľuďom poskytnúť to čo CHCÚ ale nie to čo POTREBUJÚ.

Čo kto bude robiť, ako to bude robiť a ako hlboko je ochotný pre pár centov klesnúť, to je každého vec. Dá sa to sice takto povedať, ale práve podľa toho možno poznať čo je kto za vtáka, pretože tu vždy príde na lámanie chleba, ide totiž o peniaze.
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Pia Aug 21, 2009 7:15 pm

Nechápem čo tu riešite, pravdepodobne nastala chyba so serverom a musel byť rollback alebo proste neodoslalo požiadavku k databáze, ja osobne som nič tentokrát nemazal aj keď to robím, pozor v tom prípade ak som už používateľa v jednej téme na to upozornil a on vytvorí takú istú s tými istými chybami, vtedy neváham a tému zmažem, čo sa týka podpory, my nie sme povinní poskytnúť podporu všetko je na báze dobrovoľnosti, ak sa ti táto stránka nepáči môžeš navštíviť inú, čo ti aj odporúčam ;), napr. česká podpora alebo phpbb3.sk

Čo sa týka hľadania tak sme spravili FAQ, Návody, Hľadanie a je zbytočné omielať to isté milión krát dookola ak to je vo FAQ. Je pravda že to je tu trošku neprehľadné ale to nie je naša chyba ale chyba administrátorov.

Čo sa týka peňazí, nestrávil som roky za počítačom preto aby som stále robil zadarmo, pomôžem ak ide o niečo čo by nedokázal niekto kto nevie programovať, ak na to mám čas, ak ide o hľadanie tak to nemienim stráviť hodinu tým čo môže spraviť každý !!!, ak aj nemám čas to naprogramovať aspoň napíšem logiku čo je pri dnešných programovacích jazykoch už viac ako 60 percent práce, ten zvyšok sa dá pomocou uja GOOGLE dokončiť, treba mať na to čas.
Ak mi to má zabrať viac než hodinu tak už to nebude zadarmo, ja si svoj čas cením ;)
A vďačnosť niektorých ľudí je až otrasná takže len kvôli tomu sa to nikomu neoplatí

Ide hlavne o to že ľudia čo nemajú čas a niečo chcú tu nič nedosiahnu podľa mňa, oni sami sa musia činiť a niečo chcieť dosiahnuť, ja osobne mám jediný príspevok na tomto fóre v ktorom žiadam o podporu aj to mi neporadili :) to boli moje začiatky... odvtedy tu mám asi 2500 príspevkov ale podporu som v ani jednom nežiadal :-D
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Senky » Pia Aug 21, 2009 9:17 pm

Tak tak, teda, nie žeby som ja niekedy podporu nežiadal (pamätám si na svoj prvý príspevok - ako pridám hodnotenia :D ), ale ide o to, že sú 2 faktory, prečo nepomôcť:

1. Nevďačnosť. Komu by sa chcelo pomáhať, ak niekto nemá záujem. Príklad bol jeden na inom fóre až priam dokonalý. Napísal, že mu to nejde. A my, že treba viac informácií. A on na to, že veď mu to nejde, tak mu máme pomôcť a nepýtať sa na blbosti. Nakoniec sa ukázalo, že keby urobil to, čo mu vravíme, do 5 minút by to mal.

2. Príliš zložitá požiadavka. Nie každý je ochotný napríklad urobiť skript, alebo prerobiť template len tak. Fakt to stojí niekedy aj hodiny práce. Za to sa dalo urobiť aj niečo iné (v živote, ale aj na nete), poprípade za ten čas zarobiť...

potom je tu ešte možnosť, že ten, kto chce pomôcť nevie reálne ako. Keď ja neviem pomôcť, väčšinou neodpíšem (a niekedy sú ľudia z toho nervózni, že im niekto nepíše, že sa až dožadujú podpory - čo tu nie je nikoho povinnosťou), alebo napíšem niečo, podľa čoho sa môže užívateľ pohnúť. Niekedy to skončí, že "dik, už tom mám", ale často to skončí "mne to nejde, zapni icq a poraď mi", poprípade "neurobíš mi to ty?". A kto má snahu takým ľuďom pomôcť?

A ak ide o tie peniaze. Áno, dá sa zarobiť ináč, ale dá sa zarobiť aj takto, tak nevidím dôvod prečo nie. Ak by išlo o kompletne nový systém, za ten by ľudia dali peniaze, ale ak ide o mod do open-source systému, už sa pýtajú: peniaze? za čo? za jeden skript?
Áno, za ten jeden skript...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Berny » Sob Aug 22, 2009 12:53 am

drndos

požiadavku k databáze odoslalo, predsa prišli odpovede a sám si mi doporučil kontakt ...

všeobecne

takže ak tomu správne rozumiem, x ľudí vytvorí a zdokonaluje softvér, kt. na rozdiel od obrovského monožstva softu ktorý je k dispozícií na nete je funkčný a dovolím si povedať i stabilný. Potom je tu pre záujemcov v určitej krajine vytvorená podpora k tomuto softu kde sú určitý ľudia v systéme ako administrátor, moderátor, ... Netvrdím, že na dotazy nie sú poskytnuté rady ale to, že nikto nieje nič povinný a prepokladám i zodpovedný. To je fakt choré. Neviem si takéto pravidlá predstaviť v iných odvetviach.

Videl by som to tak, postaviť novú podobnú podporu, ujasniť si rozsah poskytovania podpory a každý kdo bude mať záujem zaplatí si napríklad 5 € na rok. Za predpokladu, že by podporu poskytovali schopný ľudia, za jasných podmienok, myslím si , že by to celé nabralo iný kvalitatívny kurz.
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Sob Aug 22, 2009 8:21 am

Ako som písal, nie každý je schopný vždy podporu podať. navyše nevidím nič choré v tom, že ak niekto urobí podporu, musí byť aspoň jeden človek za všetko zodpovedný. Za príspevky sú zodpovedný užívatelia, admin iba za doménu... Pozri, niekto vo svojom vlastnom čase urobí podporu, začne ho zaujímať nejaký soft, tak ho aj preloží a otvorí projekt s týmto softom na Slovensku. Všetko je open-source a free, tak to musí dodržať aj on, aby bola podpora uznaná za oficiálnu. To je v jeho kompetencii ako admin. Potom je už iba ako užívateľ, ktorý si za príspevky zodpovedá sám a ak za niečo popýta peniaze, je to jeho vec.
Ale myslím, že je to zbytočné riešiť. To isté je aj napríklad s dobrovoľníctvom niekde na rekonštrukcii hradu, atd... Vidím to tak, že každý má svoj názor a nezmení sa...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod drndos » Sob Aug 22, 2009 4:50 pm

5 eur na rok ty kde žiješ? typujem že ty si zarytý warezák a tak to je a všetci všetko musia robiť zadarmo a ešte aj ako keby boli za to platení. Zobuď sa chlapče ;)

Tí čo ten program spravili asi nežijú na ulici nie ?

Už len kvôli tebe by som nikomu podporu neposkytol lebo si nevážiš ten čas strávený nad tým. Ty si myslíš že sú všetci povinní ti pomôcť,aj keby ho to malo stáť život.
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Berny » Sob Aug 22, 2009 11:57 pm

No ten typ, to si sa zase poriadne sekol, ale na tom nezáleží.

Chlapče mi hovorili zhruba pred 40 rokmi.

Ak by si si poriadne prečítal len to čo som tu napísal tak by ťa ani nenapadlo písať, že si myslím, že všetci všetko musia robiť zadarmo. phpBB som si zvolil preto, že je dobrý i keď nie úplne spĺňa moje potreby. Celkom premýšlam nechať si vyrobiť soft podľa svojej potreby. Zbytok používaného softu mám z 85% platený. Z toho plynie, že za dobrú prácu som ochotný zaplatiť. Ak by phpBB stálo povedzme 80 € s ročnou aktualizáciou, kúpil by som si ho.

Tí čo ten program spravili ... spravili slušný soft, kt. aktualizujú, atď. Ale nachápem prečo ich spomínaš, veď ty k tvorcom nepatríš.

"Už len kvôli tebe by som nikomu podporu neposkytol lebo si nevážiš ten čas strávený nad tým."

- ja si jak už som hore uviedol, nielen vážim ľudí kreatívnych a i takých čo vedia podporiť už hotové prjekty ale viem i pomôcť v rámci mojich možností, čo môže potvrdiť zopár ľudí na Slovensku i v Čechách.

Tvoja reakcia, tie posledné dve vety, to hovorí za všetko. Tvoji kamaráti (predpokladám teenageri) budú s tebou samozrejme súhlasiť. Ale až si to tu prečíta niekto priemerne inteligentný ...

Tu na tomto fore mi Moderátor odporúča navštíviť inú stránku podpory, zaujímavý prístup k tejto podpore.

Zo svojimi kamarátmi ste forum zasvinili príspevkami o kukláčoch a podobne drýsty. Teraz sa tieto príspevky zobrazujú vo výsledkoch vyhľadávania. Naozaj paráda. Keď prejdem web nemôžem prehliadnúť ako sa niktorí admini, moderátori a tvorcovia for hádajú o tom kdo, čo, komu, kedy vyviedol a pekne sa tam špinia ... Je to k smiechu.

Pozriem na tvoju stránku kde ponúkaš rôzne služby, ani meno, ani adresa, ani ičo - to tiež veľa napovie. Ja mám licenciu od roku 1993 (koľko ti vtedy bolo) a niečo som už preskákal. Tak tu nepíš také drýsty. Tvoje rady nepotrebujem, okolo phpBB poznám ľudí ďaleko kultivovanejších. Že som sem napísal bola ozaj chyba ale niektoré požiadavky píšem naráz na viac miest.

A som zase na začiatku, svojou reakciou si ma presvedčil, že i ty si súčasťou problému starého 1300 rokov.

Mám tu ešte trochu práce, pár nových zákazníkov. Bude zárobok, zaplatím dane. Niečo pôjde do školstva, niečo na dôchodky. Je to k niečomu. A služba podpory softu s ľudmi kt. ani nevedia poriadne komunikovať, tu končím - veď vlastne o nič nejde.
Berny
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Senky » Ned Aug 23, 2009 10:07 am

Berny píše:...Tu na tomto fore mi Moderátor odporúča navštíviť inú stránku podpory, zaujímavý prístup k tejto podpore.

Ale rozmýšľal si niekedy prečo? O túto stránku sa amini už nezaujímajú, nechávajú ju len tak prežiť. Preto ťa odkazujú na iné stránky, lebo sú kvalitnejšie. Tým ti chce POMÔCŤ.

Berny píše:Zo svojimi kamarátmi ste forum zasvinili príspevkami o kukláčoch a podobne drýsty. Teraz sa tieto príspevky zobrazujú vo výsledkoch vyhľadávania. Naozaj paráda. Keď prejdem web nemôžem prehliadnúť ako sa niktorí admini, moderátori a tvorcovia for hádajú o tom kdo, čo, komu, kedy vyviedol a pekne sa tam špinia ... Je to k smiechu.

Áno, je to k smiechu, veď každý sa zasmial. Sme tiež iba ľudia, ktorý sa chcú zabaviť, ak to príležitosť ponúka...

Berny píše:Pozriem na tvoju stránku kde ponúkaš rôzne služby, ani meno, ani adresa, ani ičo - to tiež veľa napovie.

To nie je jeho stránka, je tam iba členom. Vytvoril ju Kamahl (ako sa dohodli neviem, ale zodpovednosť preberá Kamahl...)

Ak chceš vyrobiť nejaký soft, nech sa páči, ak ho chceš kúpiť, nech sa páči. Tam máš podporu zaplatenú, to je všetko dobrovoľné, tak sa takto treba aj k ľuďom, ktorý dobrovoľnú podporu dávajú správať...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod drndos » Ned Aug 23, 2009 10:17 am

To nie je jeho stránka, je tam iba členom. Vytvoril ju Kamahl (ako sa dohodli neviem, ale zodpovednosť preberá Kamahl...)

on asi myslel drndos.sk, no áno to sa prerobí, už to má rok..., to je nejaká povinnosť uvádzať ičo a iné veci ? - to je predsa moja vec nie ? ak mám zákazníkov aj keď to tam nemám uvedené tak mi to môže byť jedno nie ?

prečo píšeš požiadavky na viac miest ? potom ľudí zbytočne zamestnávaš, to ti nevadí ? rozmýšlaj trošku logicky...
drndos
Moderátor
Moderátor

Ďalší

Späť na Od a Pre vedenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *