Cracker Tracker alebo iné zabezpečenie

Diskusia ohľadom phpBB 2, nie podpora

Moderátor: Moderátori

Cracker Tracker alebo iné zabezpečenie

Poslaťod desann » Pon Feb 26, 2007 10:58 pm

ake mate skusenosti s tymto modom? ja neviem...potrebrebujem help lebo chcem si poriadne zabezpecit svoje forum nechcem dopadnuta ako skhiphop.net ! cital som navody ale ja neviem..niektorym veciam tam nechamem a zda sa mi to prilis jednoduche pre hackerov. nemate nejaky iny sposob??

diky 8)
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod P3T3R » Pon Feb 26, 2007 11:31 pm

No tak neodpoucam Ti ho, aspon nie tie nove verzie G5. Blokuju vsetko, kazdu somarinu. Uplna zbytocnost.
Obrázok užívateľa
P3T3R
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod desann » Pon Feb 26, 2007 11:36 pm

ok. no este som sa chcel spytat ci config.php moze prezradit udaje o db ktore su tam ulozene. inak pre istotu sa uz inak vola aj je v uplne ineom priecinku..

a mohom by si mi este poradit ako to forum lepsie zabezpecim ked tracker je hovadina?
desann
Skúsený
Skúsený

Poslaťod P3T3R » Pon Feb 26, 2007 11:44 pm

desann píše:ok. no este som sa chcel spytat ci config.php moze prezradit udaje o db ktore su tam ulozene. inak pre istotu sa uz inak vola aj je v uplne ineom priecinku..

a mohom by si mi este poradit ako to forum lepsie zabezpecim ked tracker je hovadina?

No podla toho co chces zabezpecit, proti hackermi, alebo bootmi?
A z confingu sa da zistit heslo a uzivatel databazy. Lebo tam sa to nesifruje.
Obrázok užívateľa
P3T3R
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Davidko_06 » Uto Feb 27, 2007 10:29 am

Takze tento mod si nedavaj urcite nie fakt ja som si ho dal predvcerom a vsetkosom dobre dal aj mi chranilo forum ale isiel som do administracie fora a do konfiguracie a ked som v konfiguracie nieco zmenil a dal ososlat tak mi naskocila chyba nieco z ctrackerom a neslo mi nic zmenit uplne to vsetko blokeju a pise ze ides hacknu forum a take sprostosti ja som teda skusal tu najnovsie verziu samizda ze 5 to je neviem ako ine!
Obrázok užívateľa
Davidko_06
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Mulan » Sob Mar 17, 2007 2:12 pm

Oko sa da zistit z config.php heslo? vsak samotny .php subor pri zavolani prejde serverom a je sneho html dokument a ten je v pripade config.php prazdny...
Mulan
Návštevník
Návštevník

Poslaťod masterdead » Sob Mar 17, 2007 2:41 pm

Mulan píše:Oko sa da zistit z config.php heslo? vsak samotny .php subor pri zavolani prejde serverom a je sneho html dokument a ten je v pripade config.php prazdny...
ano mas pravdu, pokial ma subor koncovku php alebo podobne prechadza parserom, ktory ked spravne vyradis s cinnosti tak ti odosle subor ako html a ty si v zdrojaku pozries obsah :wink: avsak toto je cinnost na ktoru uz musis nieco vediet o linuxe
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Späť na Diskusia (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *