Download MOD 6.5.1 (český překlad)

Potrebujete preložiť mód, či hack? Pomôžeme vám

Moderátori: JanoF, Moderátori

Poslaťod leschek » Pia Jan 13, 2012 11:49 pm

Před pár lety jsem překládal dřívější verzi tohoto MODu, a protože jsem překlad našel na svým kompjůtru, rozhodl jsem se ho dodělat.

Popis

Tento MOD vytvoří na fóru propracovaný systém, který umožní nahrávat a stahovat nahrané soubory. V administraci MODu je obrovské množství různých nastavení, umožňujících mimo jiné vytváření kategorií souborů ke stažení, povolovat a zakazovat, kdo může stahovat a nahrávat, omezovat webový provoz pro skupiny uživatelů i jednotlivé uživatele, vytvářet automaticky témata k nahraným souborům, zakazovat-povolovat přípony nebo uživatele, generovat RSS zdroj atd.

Odkazy

MOD můžete stáhnout tady.
Aktualizace na nové verze najdete tady (pravděpodobně budete chtít kliknout na poslední stránku).
Překlad najdete buď v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech, což je stránka vytvořená tímto MODem, tak vlastně funguje i jako demo.

Překlad

Součástí překladu je také editace souboru (otevřete si install_mod.xsl), proto nestačí jen soubory nahrát na váš server. Češtinu lze nainstalovat automaticky pomocí AutoMODu i na slovenská fóra.
Překlad je tentokrát hodně obsáhlej, a proto se mohlo stát, že jsem v něm udělal nějaké chyby (některé věci jsem nemohl vůbec najít). Pokud na nějakou narazíte, dejte mi, prosím, vědět, ať ji můžu opravit.
Naposledy upravil leschek dňa Str Apr 18, 2012 2:04 pm, celkovo upravené 2
Angrezphoto - fotograficko-cestovatelské fórum
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Re: Download MOD 6.4.22 (český překlad)

Poslaťod porast » Pon Mar 12, 2012 8:24 am

Ahoj pri instalacii cestiny mi vyhodi tuto chybovu hlasku:
Kód: Vybrať všetko
File edits
language/cs/help_faq.php
Cannot locate file

z toho som pochopil ze v cestine chyba subor help_faq.php. Kde ho najdem?,po rozbaleni cestiny tam ten subor chyba.
P.S.: Download Mod 6.4.22 mam nainstalovany rucne,cestinu som chcel nahodit cez automod
pls poradte
porast
Návštevník
Návštevník

Re: Download MOD 6.4.22 (český překlad)

Poslaťod leschek » Pon Mar 12, 2012 8:15 pm

To byla úprava českého souboru, který Automod na slovenském fóru nenajde (je tam cs místo sk). Ale už jsem zkompiloval balíček, který umožní nainstalovat čeký překlad Download MODu na slovenská fóra. Nemohl jsem to zkontrolovat, ale snad to pojede. Budu rád, pokud to někdo může potvrdit nebo vyvrátit.
Překlad najdete tady.

Aktualizace - jeden uživatel mi napsal na moje fórum, že to funguje
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Re: Download MOD 6.5.0 (český překlad)

Poslaťod leschek » Ned Apr 15, 2012 6:57 pm

Download MOD byl aktualizován na novou verzi 6.5.0. V překladu je několik menších změn. Odkazy na překlad v prvním příspěvku jsou funkční - pozor, jsou dvě verze překladu - jedna jde instalovat pomocí AutoMODu na slovenská fóra, druhá na česká (v obou případech se jedná o český překlad).
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Re: Download MOD 6.5.1 (český překlad)

Poslaťod leschek » Str Apr 18, 2012 2:05 pm

Vyšla opět nová verze 6.5.1, které opravuje chyby ve FAQu a RSS, ale ke změně jazyka nedošlo. Odkazy v prvním příspěvku pořád fungují.
leschek
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Preklady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *