Download MOD 6.5.1 (český překlad)
Před pár lety jsem překládal dřívější verzi tohoto MODu, a protože jsem překlad našel na svým kompjůtru, rozhodl jsem se ho dodělat.
Popis
Tento MOD vytvoří na fóru propracovaný systém, který umožní nahrávat a stahovat nahrané soubory. V administraci MODu je obrovské množství různých nastavení, umožňujících mimo jiné vytváření kategorií souborů ke stažení, povolovat a zakazovat, kdo může stahovat a nahrávat, omezovat webový provoz pro skupiny uživatelů i jednotlivé uživatele, vytvářet automaticky témata k nahraným souborům, zakazovat-povolovat přípony nebo uživatele, generovat RSS zdroj atd.
Odkazy
MOD můžete stáhnout tady.
Aktualizace na nové verze najdete tady (pravděpodobně budete chtít kliknout na poslední stránku).
Překlad najdete buď v příloze na konci tohoto příspěvku nebo v Downloadech, což je stránka vytvořená tímto MODem, tak vlastně funguje i jako demo.
Překlad
Součástí překladu je také editace souboru (otevřete si install_mod.xsl), proto nestačí jen soubory nahrát na váš server. Češtinu lze nainstalovat automaticky pomocí AutoMODu i na slovenská fóra.
Překlad je tentokrát hodně obsáhlej, a proto se mohlo stát, že jsem v něm udělal nějaké chyby (některé věci jsem nemohl vůbec najít). Pokud na nějakou narazíte, dejte mi, prosím, vědět, ať ji můžu opravit.

News
![Validate my Atom 1.0 feed [Valid Atom 1.0]](http://validator.w3.org/feed/images/valid-atom.png)