Dvě fóra s jednou databází (EN a CZ verze) - phpbb_forums

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Dvě fóra s jednou databází (EN a CZ verze) - phpbb_forums

Poslaťod propi » Uto Jan 24, 2012 9:48 am

Zdravím,

potřeboval bych poradit.

Našel jsem si návod jak jednu databázi využít pro dvě fóra, tedy přesně řečeno mam českou a anglickou verzi (potřeboval jsem template pro každou verzi jinou), ale aby měly společné data. To se mi podařilo. Aktuálně se mi podařilo i udělat jazykově odlišné názvy jednotlivý fór a subfór, viz: chat.kolemdvou.cz a forum.bettingtour.net, ale v tom forum.bettingtour.net jsem pro toto musel změnit v constants.php "define('FORUMS_TABLE', 'phpbb_forums2');" a v sql vytvořit kopii právě tabulky phpbb_forums, protože pak jdou měnit nápisy jednotlivých fór pro obě verze, ale data zůstanou pro obě stejná.

A ten problém, který hledám, ale nemohu najít: Kde v souborech najdu nastavení pro "Last Post" - "Poslední příspěvek" u hlavní stránky fóra? Jde mi o to, že na anglické verzi forum.bettingtour.net se mi nezapočítávají a nezobrazují poslední příspěvky, které byly přidané z chat.kolemdvou.cz a opačně. Chtěl bych to sjednotit, aby to počítalo a zobrazovalo poslední příspěvky jen z chat.kolemdvou.cz.

Tedy jsem si v constants.php udělal dublikát define('FORUMS_TABLE2', 'phpbb_forums'); ... ale nevím kde v souborech to mám nastavit, aby se to počítalo a zobrazovalo správně.

Předem díky za radu.

Jirka

Ještě tedy doplním ten návod

hlavní doména kolemdvou.cz
přiřazený alias bettingtour.net

zkopíroval jsem si přes FTP adresář chat a udělal nový forum
v sql tabulku phpbb_config udělal kopii na phpbb2_config a tam už změnit doménu na tu novou aliasovou
ve forum v souboru constants.php změnit natvrdo ručně CONFIG_TABLE na nový phpbb2_config

pak vše funguje správně, přihlásit se do administrace a tam změnit jazyk, templaty už je jednoduché si upravit

verze phpbb2
propi
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *