Fora a subfora na tej istej strane - ako na to?

Máte problém so vzhľadom, alebo ho neviete nájsť? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

Fora a subfora na tej istej strane - ako na to?

Poslaťod Repet » Str Okt 08, 2008 1:41 pm

V nadpise svojho prispevku som naznacil to, co neviem dosiahnut. Ako sa da v phpBB dosiahnut, aby pod kazdym forom boli vypisane aj jednotlive subfora - na tej istej strane?

V pripade tohto fora phpbb.sk je to delenie na "informacie" - a ihned pod informaciami su vypisane vsetky subfora ("oznamy a informacie", "od a pre vedenie", "navody"). To plati aj pre ostatne sekcie.

Moje forum pozostava z jednotlivych hlavnych for na titulnej strane a navstevnik musi kliknut na forum, aby sa dostal k subforam. Ako mozem dosiahnut, aby som to mal vsetko na jednej strane?

Dakujem vsetkym, ktori mi budu ochotni poradit. Ja som to nikde v nastaveniach nemohol najst.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Repet » Str Okt 08, 2008 3:26 pm

Medzitym som sa hral par hodin so svojim forom a na nieco som predsa len prisiel. Snad to niekomu pomoze.

Ja som mal diskusiu rozdelenu stylom: Forum, Subforum, Tema.
Delenie, ktore som potreboval je vsak Kategoria, Forum, Tema.

Teraz mam uz vsetko znazornene na uvodnej strane, avsak kazda kateroria je v samostanom ramceku - oddelana od ostatnych kategorii. Nie je to teda spojene tak pekne ako je tomu na titulke Diskusie phpBB.sk.
Neviem, ci je to zalezitost template, alebo sa to da nastavit opat niekde v Kategoria, Forum, Nadradene forum atd. Ak niekto vie, prosim o radu. Inak je to metoda Pokus - Omyl. Vdaka
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod esso82 » Pia Okt 10, 2008 8:27 am

No ved v ACP si daj upravit forum ktore chces upravit kliknutim na to zelene ozubene koliesko a na dalsej strane je ako prva polozka "typ fora", tak si to nastav ako kategoria a "bez nadradeneho fora" a v nom potom fora s typom fora "forum"
esso82
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod esso82 » Pia Okt 10, 2008 8:31 am

jaaaj...som nejako preskocil ten druhy prispevok tvoj.....to co ty chces spravit je zalezitost sablony, to sa v ACP nastavit neda...
esso82
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Repet » Pia Okt 10, 2008 9:10 am

Ano, zistil som, ze to bude asi template, ked som ho skusil vymenit. Skoda, ja mam tie samostatne ramceky dost daleko od seba, chcel som ich aspon priblizit.
Aj tak vdaka.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod morphy » Ned Nov 30, 2008 10:21 am

pls ako sa to da v teme Aero Blue 3.0.3 spravit v tom template to aby som to mal tak pekne na sebe,poprípade nech mozem,ked mám napr 3 kategórie tak mi to vypíše že Fórum,pod to kategória a fóra...

Takze mám tam 3 krát nápis fórum...Chcel by som názov toho rovno napísať namiesto toho fórum alebo to nejako potom spojit nech tam mám len raz fórum a potom v tom sú spolu tri kategórie a vypísané témy...

diq za radu :D
morphy
Návštevník
Návštevník

Poslaťod morphy » Uto Dec 02, 2008 3:36 pm

Halooo prosiiim radsej mi pomozte a nereportujte ma :D

//Ja sa snazim tiez pomahat s cim viem :?
morphy
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Repet » Uto Dec 02, 2008 5:11 pm

Pre Morphy:
No, tak to iste by som chcel aj ja. Zatial tam mam niekolkokrat napis Forum a v kazdom samostatnom ramceku rozpis kategorii. Tiez neviem ako to zmenit.
Repet
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Vzhľady (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *