Fóra, mchat

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Fóra, mchat

Poslaťod ManSlayer » Uto Aug 23, 2011 1:34 pm

hY , dnes som si nainštaloval phpbb 3.0.8 a chcem to mať asi takto : http://img707.imageshack.us/img707/8449/beznzvu2bt.jpg proste by bol názov a pod tím tie sub fóra ale nevem ako to spraviť, spravím to ale nikdy to nieje tak, ako to chcem ja :( potom by som chcel ešte download mchatu v slovenčine aj s neakým návodom.. thx
ManSlayer
Návštevník
Návštevník

Re: Fóra, mchat

Poslaťod papagiorgo » Uto Aug 23, 2011 2:18 pm

ManSlayer píše:hY , dnes som si nainštaloval phpbb 3.0.8 a chcem to mať asi takto : http://img707.imageshack.us/img707/8449/beznzvu2bt.jpg proste by bol názov a pod tím tie sub fóra ale nevem ako to spraviť, spravím to ale nikdy to nieje tak, ako to chcem ja :( potom by som chcel ešte download mchatu v slovenčine aj s neakým návodom.. thx

urob screen ako to mas a napis presne co ako ma byt . chces , aby sa ti pod kazdým forom zobrazovali jednotlive subfora daneho fora ?

daj link na forum
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ManSlayer » Pia Aug 26, 2011 4:42 pm

jj presne tak to chcem.. akoze nadpis napr. grafika a pod tym navody,help a pod.. link : www.best-graphic.eu
ManSlayer
Návštevník
Návštevník

Poslaťod papagiorgo » Sob Aug 27, 2011 12:30 am

Image 5.jpg
Image 5.jpg (51.5 KiB) Zobrazené 105 krát

- vyberes "hlavne" forum , pod ktorým sa maju zobrazovať subfora

- zaskrtnes v nastaveniach kazdeho subfora , ktore sa ma zobrazovať pod "hlavným" zobrazit v prehlade subfor

Image 6.jpg
Image 6.jpg (27.7 KiB) Zobrazené 105 krát

zobrazovat sa ti budu vsetky subfora , ktore zaskrtnes , tie ktore nezaskrtnes sa nezobrazuju , napr. mas v jednom fore 10 subfor , ak chces aby sa zobrazovali vsetky , zaskrtnes v kazdom subfore , ak sa maju zobrazit iba niektore , vyberies ich a pozaskrtavas ...

ak by bol problem , napis
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ManSlayer » Sob Aug 27, 2011 10:04 am

Funguje.. Ale ako spravím aby som nemal na každom nápis fórum ale ako som napísal grafika atď?
EDIT: Nefunguje.. Ako môžeš vidiet je tam ten nápis forum a pod tým je grafika a subfóra.. Ale ja to chcem tak, ako je ten nápis forum tam bude grafika a tam kde je grafika tam namiesto toho návody ,pomoc atd..
ManSlayer
Návštevník
Návštevník

Poslaťod papagiorgo » Sob Aug 27, 2011 11:56 am

ManSlayer píše:Funguje.. Ale ako spravím aby som nemal na každom nápis fórum ale ako som napísal grafika atď?
EDIT: Nefunguje.. Ako môžeš vidiet je tam ten nápis forum a pod tým je grafika a subfóra.. Ale ja to chcem tak, ako je ten nápis forum tam bude grafika a tam kde je grafika tam namiesto toho návody ,pomoc atd..

to je zým , ze pri vytvaraní fora si vybral typ fora ako forum .

chod do acp , fora , vytvorit nove forum ... napises nazov napr. GRAFIKA , ale typ fora musis vybrat ako kategoria .

potom si tak isto vytvoris jednotlive fora , ale tie uz oznacis ako forum , a ku vsetkým foram , ktore maju byt podradene Grafike , nastavis nadradene forum grafika ...

chapeš ? ci ?

jednoducho kazde forum , ktore ma byt ako hlavne , oznacis ci vytvarani ako kategoria , vsetky ostatne nastavis ako forum a nastavis im ako nadradené forum kategoriu , v ktorej maju byt

inak ti to neviem povedat , budem to pol hodinu vypisovat , radsej ti tzo urobim ja za 5 minut , ked mas mikrofon na skajp

ak chces aby som ti vytvoril vsetky fora , napis mi rp , za chvilu ti porobim vsetky fora ktore chces ...
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod ManSlayer » Sob Aug 27, 2011 1:27 pm

A niekto iný prosím, pomôžete mi nainštalovať mchat?
ManSlayer
Návštevník
Návštevník

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *