forum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Poslaťod Welwet » Pia Jan 18, 2008 10:02 am

=IntelSK= píše:no ok dik ja som lama!A co vravis na to forum?

Vies co... ja ti to poviem takto: V dnesnej dobe sa produkuje tolko for (90% z nich je od lam, tym nechcem povedat ze si lama), ze ak niekto mi ukaze nainstalovane forum kde je par uzivatelov a prispevkov tak ma uz nijako neohuri.
Ked zakladas nejake forum tak uvazuj nad jednou vecou: Aby si ponukol nieco, co neponuka iny. Hoci nepoznam ine forum o truckeroch, samotna diskusia o nich nestaci. Ludia hladaju viac.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod =IntelSK= » Sob Jan 26, 2008 11:09 pm

Welwet píše:Vies co... ja ti to poviem takto: V dnesnej dobe sa produkuje tolko for (90% z nich je od lam, tym nechcem povedat ze si lama), ze ak niekto mi ukaze nainstalovane forum kde je par uzivatelov a prispevkov tak ma uz nijako neohuri.
Ked zakladas nejake forum tak uvazuj nad jednou vecou: Aby si ponukol nieco, co neponuka iny. Hoci nepoznam ine forum o truckeroch, samotna diskusia o nich nestaci. Ludia hladaju viac.

Tak ja nemam forum po instalacii! asi 5 min su tam modx ale naco ich je tam cela ked sa aj tak tam na 2 veci stiaci aj malo :) a spravil som portal tak asi tak
Naposledy upravil =IntelSK= dňa Sob Jan 26, 2008 11:24 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
=IntelSK=
Expert
Expert

Poslaťod Kamahl » Sob Jan 26, 2008 11:21 pm

portal priserny pozri si ho vo FF, maximalne odflaknuty template a este aj copyright tam nemas :roll: forum zle, vzhlad aj logo.
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Ned Jan 27, 2008 1:16 pm

=IntelSK= píše:Tak ja nemam forum po instalacii! asi 5 min su tam modx ale naco ich je tam cela ked sa aj tak tam na 2 veci stiaci aj malo :) a spravil som portal tak asi tak

A co mas z toho ked to forum takmer nikoho nezaujalo?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod hajtrak » Štv Feb 14, 2008 4:31 pm

rhcp16: Kamo citaj pravidla!!!! Ked chce sprezentovat svoje forko sprav si vlastny topic! A nepis do topicu kde sa prezentuje ine forum :)
Obrázok užívateľa
hajtrak
Pokročilý
Pokročilý

Predchádzajúci

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *