Free webhosting s podporou phpbb

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Free webhosting s podporou phpbb

Poslaťod xander » Sob Apr 10, 2010 8:08 pm

Zdravím , chcel by som sa spýtať či niekto nepozná nejaký free webhosting je jedno či sk/cz alebo aj zahraničný , ktorý podporuje phpbb.

Skúšal som už wz.cz ale nebol som spokojný s rýchlosťou načítavanie stránok. A aj hostuju.cz , kde zas bol problém s editáciou a administráciou.
Ďakujem
xander
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Pia Apr 16, 2010 12:44 pm

Ja osobne nepoznam ziadny free webhosting, ktory by bol vhodny pre diskusne fora. Ak nechces mat vlastnu domenu tak skus niekoho znameho poziadat o subdomenu (zrejme za mensi financny uplatok).
Welwet
Administrátor
Administrátor

Re: Free webhosting s podporou phpbb

Poslaťod Fonzi » Str Feb 23, 2011 9:48 am

xander píše:Zdravím , chcel by som sa spýtať či niekto nepozná nejaký free webhosting je jedno či sk/cz alebo aj zahraničný , ktorý podporuje phpbb.

Skúšal som už wz.cz ale nebol som spokojný s rýchlosťou načítavanie stránok. A aj hostuju.cz , kde zas bol problém s editáciou a administráciou.
Ďakujem

podporovať phpbb nemusí len stačí aby spĺňal s verziou php a mysql

napríklad hosting www.endora.cz, ic.cz... ale račej si daj platený hosting plne odporúčam profesionálny slovenský websupport.sk, môžeš si spraviť hosting na mieru a tak aj cenovo dostupné a výhodné :)
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Re: Free webhosting s podporou phpbb

Poslaťod papagiorgo » Str Mar 16, 2011 10:11 pm

chfs píše:profesionálny slovenský websupport.sk, môžeš si spraviť hosting na mieru a tak aj cenovo dostupné a výhodné :)

pljne odporucam websupport , aj ja na nom ficim ... 99% spolahlivost a velmi ochotna a rýchla podpora , pomozu aj poradia so vsetkým a takmer okamzite :wink:
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *