Funkcie, Stýly, Na stiahnutie

Všetky správy od a pre vedenie

Moderátori: Moderátori, Administrátori

Funkcie, Stýly, Na stiahnutie

Poslaťod Senky » Pon Jún 08, 2009 2:35 pm

Taktiež by som chcel upozorniť na túto stránku. Je tam servrov a servre. Taktiež mi to príde dosť neakuálne, keďže tam je návod pre phpBB2, ktorý už nemá oficiálnu podporu.

A ešte na to, že skúška štýlov je super, ale po kliknutí na jednotlivý štýl sa sám prehodí na základný, čo asi nepoteší nikoho, kto chce vidieť, ako vyzerá téma...

No a ešte k stiahnutiu. Je tam na stiahnutie phpBB3, avšak vo verzii 3.0.1 - teraz už je verzia 3.0.5, ktorej aktualizácia sa vysoko oporúča, čiže by možno nebolo zlé ju tam pridať...
senky.6f.sk - Modifikácie a služby pre phpBB
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
PODPORU CEZ SS, ICQ, email ani cez nič iné osobné NEPODÁVAM
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Pon Jún 08, 2009 8:31 pm

S tym sa asi nic nebude dat robit lebo admini sem uz nechodia.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Uto Jún 09, 2009 8:24 am

A prečo vlastne? Nemám poci, že by to tu bolo až tak zlé, aby to nemalo zmysel... Je to preto, že phpbb.sk je viac navštevované? Myslím, že by to chcelo trochu väčšiu interaktivitu...a voac príchodov adminov teda....
Online hry help.sk - Pomoc pri hraní online hier - tutoriály, návody, triky, fórum.
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Uto Jún 09, 2009 8:26 am

admini maju zrejme ine povinnosti a zaujmy. na forum zrejme nemaju dost casu.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Uto Jún 09, 2009 8:34 am

Welwet píše:admini maju zrejme ine povinnosti a zaujmy. na forum zrejme nemaju dost casu.

Tak to je dost blbe. Pokial viem, tak tuto stranku zalozil Kamahl, nie? A on je dosť aktívny - veď aj phpbb3hacks.com je okej. Ale no čo už.

PS: Škoda len, že pri zadaní phpbb je prvá stránka táto, ktorá nie je (aspoň podľa môjho názoru) najlepšia prezentácie Slovenska...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Uto Jún 09, 2009 9:55 am

Ked si pozries zoznam uzivatelov tak sa dozvies ze Kamahl to nebol.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Uto Jún 09, 2009 12:49 pm

Aha, to fakt. Ale sú tu všetci z phpbb.sk podpory. Len nechápem jednu vec:
Toma@s má to "Zakázaný prístup" ako hodnosť, alebo to bol niekto, kto sa za neho vydával a bol zablokovaný, alebo čo to vlastne je?

A ináč, ako mohla byť táto podpora uznaná za oficiálnu, keď tu má ľudí, ktorý kľudne vyhlasujú, že vlastnia warez stránky a nie je to problém. Už len taký Marrick (administrátor) má bydlisko ako www.:cenzúra:.net. No proste divné...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Welwet » Uto Jún 09, 2009 3:29 pm

Ja som tu len obycajny bezvyznamny moderator a ake vztahy maju admini s tomasom ci ako sa vola to neriesim. To sa tyka aj Marrickovho odkazu. Vela podstatnych veci prebiehalo este v case ked ja som o tomto fore ani nevedel :)
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod drndos » Uto Jún 09, 2009 8:36 pm

No príbeh tejto podpory je dosť podivuhodný a je to na niekoľko strán textu a ja sa nemienim rozpisovať, momentálne je táto podpora v podstate v úpadku, zachvilku to bude rok, administrátori nemajú záujem resp. nemajú čas sa tu o to starať a ja ich chápem, avšak by to mohli niekomu nechať kto s tým niečo spraví :), volakedy som to chcel byť ja možno sa niekto nájde :-D, chcelo by to aj predať lacnejšie aj tak je to v podstate len o tom že je to prvé v google a má dobrý PR a pár useroch.
drndos
Moderátor
Moderátor

Re: Funkcie, Stýly, Na stiahnutie

Poslaťod ansysko » Uto Okt 12, 2010 8:01 pm

Momentálne sa na tom pracuje
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Späť na Od a Pre vedenie

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *