Adresa: http://grafika.discussion-x.eu/
Zameranie: Grafické Fórum.. - Gallérie, Battle, Help, Tutorials(pre vstup do sekcie tutorials sa treba regnut), Sutaze a vela ineho..
prijmame negativne i pozitivne komenty.. dakujeme
Moderátor: Moderátori

phpbb3 podpora
macacie oko píše:je to uplne bez napadu
gapson píše:Na grafické fórum uplne fádny vzhlad. Vyrobil by som nejaký vlastný,alebo aspon upravil.

Nadavky odstranene.Lordest píše:njn, marculy mas pravdu.. uz si ma presvedcil.. si len male presoplene decko ktory vzlyka za to ze robil --- a za to sme ta vykopli.. a to iste tato podpora s uplne --- komentovanim a --- vedenim.. ani sa na to nepozriete a uz poviete, nemas s tym sancu alebo daco take.. vynimocny? ako mozeme byt ked tam ani nemame dost ludi .. kvoli comu by sme si robili vzhlad ked este len zaciname? to by som si aj ja mohol povedat idem si spravit podporu phpbb napisem na oficialnu stranku a mi to prijmu a mam.. snad mi chcete povedat ze vy ako podpora ste zacinali bez reklam? aj tak ked tak sa obratim na cesku alebo na anglicku komunitu lebo tu beztak neviete poradit.. takze takto..

Lordest píše:jj dik uz ide mozete lockk
Lordest píše:jj velke diky to reg question poznam mam to na obidvoch forach mne hlavne islo o ten overovaci kod pretoze sa ludia potom nemohli regnut. Uz to ide, mozete LOCK.
Lordest píše:uz to ide dakujem
Lordest píše:uz to ide vsetko , bola chyba s hostingom asi, diky mozete lock.
Lordest píše:aha som si to nevsimol dik mozete lock
phpbb3 podpora
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia