GYM SiteMaps

Search Engine Optimization, Search Engine Friendly URL a Search Engine Marketing a podobne

Moderátor: Moderátori

GYM SiteMaps

Poslaťod hojko » Sob Máj 19, 2007 2:47 am

Hral sa niekto s tymto modom a skusal nastavenia??? Ma niekto optimalne nastavenia, resp. nejake veci, ktore sa zidu upravit oproti defaultu???
hojko
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod JanoF » Sob Máj 19, 2007 11:00 am

ja to pouzivam uz nejaky ten tyzden a myslim ze to mam optimalne nastavene :) je to dobra vec aj ked yahoo je pre slovensko uplne nanic a msn sa da povedat ze taktiez, cize ten urllist.txt ani nieje potrebne pouzivat, nezaskodi samozrejme ale moc vela od toho nikto neziska kedze slovaci nepouzivaju yahoo da sa povedat vobec a msn len trosku
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod hojko » Ned Máj 20, 2007 1:00 am

Tak by si mohol popisat tvoje nastavenia, najma casti General Settings a Google Sitemaps ;)
hojko
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod stefo » Str Jún 20, 2007 8:50 pm

aj ja by som privital nejake mensie info...:wink:
Obrázok
Obrázok užívateľa
stefo
Návštevník
Návštevník

Poslaťod JanoF » Str Jún 20, 2007 9:04 pm

napis ake, ja administracnu cast k tomu nemam, cele som si to nastavoval cez db kedze sa mi nechcelo to nahravat na ftp, cize napis co presne chces, ja to pouzivam od kedy to vyslo a taktiez aj ine predosle mutacie :)
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Späť na SEO, SEF a SEM

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *