Hľadám moderátorov pre ...

Hľadáte niekoho pre svoje fórum, kto by Vám s ním pomáhal? Tu je pre Vás miesto

Moderátor: Moderátori

Hľadám moderátorov pre ...

Poslaťod Fonzi » Pon Aug 29, 2011 11:45 am

Zdravím návštevníci,
našiel by sa niekto ochotný, čo by chcel moderovať diskusné fórum http://www.verejnakomunita.eu? vzhľadom tomu, že na fóre som do teraz pracoval sám a nemal som nikoho, kto by mi s tým pomohol, môžu byť aj moderátori.. čim viac, tým lepšie pre novo zrodiace sa fórum... Každý moderátor by mal za úlohu propagáciu portálu a zaisťovať príjem nových návštevníkov...

vďaka, každý so skúsenosťami je vítaný...

Pýtate sa, čo za to? Postupom času určite zato niečo bude, nuž fórum je nové a škoda je do niečoho unáhlene investovať...
Naposledy upravil ansysko dňa Uto Aug 30, 2011 7:42 pm, celkovo upravené 1
Dôvod: Presunuté do správnej sekcie
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Re: Hľadám moderátorov pre ...

Poslaťod Hosť » Štv Sep 01, 2011 8:10 pm

hlásim sa ;) skúsenosti mám, a nejakých ľudí môžem zohnať.. :) regol som sa na fóre pod nickom "Denny" môžeš mi nastaviť modíka a ja sa do toho už pustím :)

edit: neviem prečo, ale na mail, ktorý som zadal pri registrácii, mi nedošiel žiadny aktivačný odkaz, a keď sa chcem prihlásiť tak to píše nech si účet aktivujem. asi ma musíš potvrdiť ty, ako admin, nie?
Hosť

Poslaťod Fonzi » Pia Sep 02, 2011 5:42 pm

problém bol opravený, môžeš sa regnúť ešte raz, mal som tam menšiu chybu...
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Hosť » Pia Sep 02, 2011 6:08 pm

ok, regol som sa :) nick: Denny.. a teda keď ešte stále platí to, že beriete moderátora, tak by som sa ním rád stal :) členov už zháňam.. :)
Hosť

Poslaťod Fonzi » Pia Sep 02, 2011 6:25 pm

diky, tak teda ťa idem oprávniť ako hlavný moderátor :)
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Hosť » Pia Sep 02, 2011 6:29 pm

tak ja tiež dík :) a mohol by si mi prosím ťa, do pm, buď tu alebo na verejnú komunitu napísať ICQ alebo skype? Mám pár návrhov ktoré by sa možno páčili aj tebe :)
Hosť

Poslaťod Welwet » Sob Sep 03, 2011 9:55 am

Inac odporucam nepouzivat https lebo tam mas neplatny certifikat a kazdy kto chce ist na forum tak musi najprv odklepnut ze na stranku ide na vlastne riziko. To nie je bohvieco.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Fonzi » Sob Sep 03, 2011 10:52 am

mám na serveri nainštalovaný certifikát s platnou licenciou... možno niektoré zastaralé alebo dajaké iné prehliadače ho nepodporujú... ako napr. Internet Explorer a podobne... ale vo FF 6 to funguje normálne.
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Fonzi » Sob Sep 03, 2011 10:54 am

Obrázok

fórum mám optimalizované len pre Firefox, iné ma netrápia... FF je doposiaľ najbezpečnejší prehliadač vôbec...
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Sob Sep 03, 2011 1:58 pm

Fonzi píše:fórum mám optimalizované len pre Firefox, iné ma netrápia... FF je doposiaľ najbezpečnejší prehliadač vôbec...

Takze teba netrapi ze asi 60% potencionalnych navstevnikov moze mat problem na tvojom fore? No to si potom iny cavo.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Fonzi » Sob Sep 03, 2011 2:38 pm

presne tak. načo sa prispôsobovať ostatným...
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Ned Sep 04, 2011 7:04 pm

Ked chces aby si tam mal stupajucu navstevnost tak sa musis prisposobovat vsetkym ;) Sorry, ale teba zamestnat ako marketingoveho pracovnika by som nechcel :D
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod ansysko » Ned Sep 04, 2011 7:48 pm

Skúšaj si optimalizovať fórum pre chrome, IE, a aj operu pretože väčšina užívateľov stále používa hlavne IE
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod Fonzi » Pon Sep 05, 2011 7:29 am

ach jo, no dobre... ale myslím si, že sa mi správne zobrazuje fórum na aktuálnych prehliadačoch Chrome, Mozilla Firefox, Opera.. okrem IE 7 a ostatné som neskúšal. V opere sú trocha problémy so zabezpečením, je bezpečné pripojenie ale nie úplne, stačí dať prijať a už všetko ide.. nie je rozhasený vzhľad ani nič podobné ako to je u Internet Explorer, v deviatej verzií IE 9 som to ešte netestoval... úplne zabezpečenie stránky ide len v Google Chrome a Mozilla Firefox..

Google Chrome:
Bez názvu.png
Bez názvu.png (237.96 KiB) Zobrazené 97 krát

Opera:
Bez názvu2.png
Bez názvu2.png (402.83 KiB) Zobrazené 97 krát

a v mzille to ako vždy ide... nemôžem za to, že iné prehliadače nepodporujú najmodernejšie technológie webových aplikácií, a potom sa stránky zle zobrazujú.. :D

pre bezpečnosť ľudí doporučujem, aby využívali FF.

ešte dodám, že prehliadač od Microsoftu sa viacej orientuje na vlastné technológie... a to je celá pravda :)
Fonzi
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Pon Sep 05, 2011 11:37 am

S tymi prehliadacmi je to tak, ze ludi neprehovoris tak lahko aby ich zmenili. Poznam dost pripadov co stale surfuju cez IE6, a ani za boha nechcu prejst na iny browser aj ked mozno tusia ze by to bolo pre nich lepsie. Zvyk je v tomto smere az prilis zelezna kosela.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Ponuka práce

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *