Header :?: Logo :?:

Diskusia ohľadom phpBB 3

Moderátor: Moderátori

Header :?: Logo :?:

Poslaťod emitor » Str Aug 20, 2008 9:10 am

najskor mi prosim vas vysvetlite co je logo a co je header (googlil som a zistil som ze logo je ten obrazok a header je cely ten panel je to spravne ?)
prosim vas chcem viem ze sa tu uz o tom pisalo ale nenasiel som presne to co som chcel...mam svoje forum a chcel som tam dat logo z rozmermi 400x110 tak som si ho vytvoril a dal som ho tam kde bolo treba, nastavil som ho...no zistil som ze nema rozmery ako mal rozmery mu ostali take ako mal obrazok ktory tam bol predtym (phpbb creating communities) tak sa chcem spytat ci je mozne aby obrazol mal rozmery 400x110 pretotze som videl obrazok s takymi rozmermi na inom fore... no videl som ze sa da zmenit na obrazok cely ten horny panel (aj z obrazkom) tak prosim Vas AKO :?: (ak sa da chcem zmenit cely ten panel, ak nie tak aspon aby mal ten obr. take rozmery ako som chcel)
pochopte ja som s phpbb zaciatocnik tak mi to prosim vysvetlite tak ako zaciatocnikovi

Ďakujem :wink:
emitor
Návštevník
Návštevník

Poslaťod WlaDo13 » Str Aug 20, 2008 9:33 am

ano to co si nasiel v googli je spravne .... header je napr na tejto stranke vsetko hore to co tam mas Demo funkcie podpora ...... a zas logo je to vlavo co pise phpbb slovenska podpora ... :roll:
Poď prispieť svojim návodom, názorom, otázko, srandičkou
DISKUSNÉ FÓRUM + zarabanie na nete .. www.forum.furions.sk
WlaDo13
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Ďuri » Str Aug 20, 2008 11:01 am

hladaj
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Re: Header :?: Logo :?:

Poslaťod WlaDo13 » Str Aug 20, 2008 12:24 pm

emitor píše:najskor mi prosim vas vysvetlite co je logo a co je header (googlil som a zistil som ze logo je ten obrazok a header je cely ten panel je to spravne ?)
prosim vas chcem viem ze sa tu uz o tom pisalo ale nenasiel som presne to co som chcel...mam svoje forum a chcel som tam dat logo z rozmermi 400x110 tak som si ho vytvoril a dal som ho tam kde bolo treba, nastavil som ho...no zistil som ze nema rozmery ako mal rozmery mu ostali take ako mal obrazok ktory tam bol predtym (phpbb creating communities) tak sa chcem spytat ci je mozne aby obrazol mal rozmery 400x110 pretotze som videl obrazok s takymi rozmermi na inom fore... no videl som ze sa da zmenit na obrazok cely ten horny panel (aj z obrazkom) tak prosim Vas AKO :?: (ak sa da chcem zmenit cely ten panel, ak nie tak aspon aby mal ten obr. take rozmery ako som chcel)
pochopte ja som s phpbb zaciatocnik tak mi to prosim vysvetlite tak ako zaciatocnikovi

Ďakujem :wink:

no co sa tyka toho obrazka tak chod do templates / tvoj template / overal_header.tpl najdi ram názov toho obrazka zrejme logo.jpg v tmo riadku najdi width=xxx ( neviem ake tam máš Číslo) a namiesto toho xxx napíš svoje čo si chcel 400 dalej za tým alebo možno pred tým v tom istom riadku nájdeš tag height= xxx to isté sprav ale namiesto xxx teraz napíš 110 a už by to malo byť. Dúfam že som ťa dobre pochopil a takto si to chcel ... :?
WlaDo13
Skúsený
Skúsený

Re: Header :?: Logo :?:

Poslaťod emitor » Str Aug 20, 2008 1:18 pm

WlaDo13 píše:no co sa tyka toho obrazka tak chod do templates / tvoj template / overal_header.tpl najdi ram názov toho obrazka zrejme logo.jpg v tmo riadku najdi width=xxx ( neviem ake tam máš Číslo) a namiesto toho xxx napíš svoje čo si chcel 400 dalej za tým alebo možno pred tým v tom istom riadku nájdeš tag height= xxx to isté sprav ale namiesto xxx teraz napíš 110 a už by to malo byť. Dúfam že som ťa dobre pochopil a takto si to chcel ... :?

no presne toto som chcel ale neviem najst ten subor oweral_header.tpl nasiel som iba oweral_header.html
a v nom neni nazov mojho obrazku
a adresar templates nemam v adresari fora...su tam iba adm, cache, docs, download, files, images, includes, install, language, store, styles proste ziadny TEMPLATE
adresar template mam iba v styles-->prosilver (taky styl pouzivam)-->template ... to neni tam ziadny subor s takym nazvom ... inac je dobre ta pripona **.TPL :?:
emitor
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Str Aug 20, 2008 1:22 pm

omg...chod do ACP > Styly > Sady obrazkov...v riadku s tvojim stylom daj Upravit, vyber Hlavne logo, zahrnut rozmery daj Ano a tam ich vpis.
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod WlaDo13 » Str Aug 20, 2008 8:10 pm

:roll: :!:
WlaDo13
Skúsený
Skúsený

Poslaťod Ďuri » Str Aug 20, 2008 8:27 pm

Co si tymto duchaplnym prispevkom chcel povedat?
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Poslaťod emitor » Štv Aug 21, 2008 8:32 am

Ďuri píše:Co si tymto duchaplnym prispevkom chcel povedat?

asi NO SPAM NO FUN :D :D :D
emitor
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Štv Aug 21, 2008 1:08 pm

aby vas ten smiech nepresiel.

no myslim ze problem vyrieseny, keby autor cosi chcel doplnit, nech napise ss.
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Späť na Diskusia (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *