Historické fórum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Poslaťod tommy71 » Štv Nov 15, 2007 9:23 pm

je to super az na vzhald mohli by ste ho trochu historickejsi ;)
tommy71
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Historik » Štv Jan 31, 2008 4:09 pm

Udělal jsem pár změn na fóru. Tak se podívejte, hodnoťte, zaregistrujte se! :wink:
Historické fórum
Fórum o historii, hradech, zámcích a mnoho jiném.

www.historickeforum.ic.cz
Historik
Začiatočník
Začiatočník

history

Poslaťod agy » Ned Jan 11, 2009 3:38 pm

To forko je tematicky dobry napad, ale co sa tyka vzhladu, hnet uvodna strana posobi dost neprehladne a kombinacia farieb sa mi tiez nezda najstastnejsia... este na nom je co zlepsovat 8)
agy
Návštevník
Návštevník

Poslaťod XShady » Pon Okt 12, 2009 9:30 am

Presne to udrelo do oci aj mne, zaujimavy napad a tak, ale po grafickej stranke trochu neporiadok.

Forum sa mi paci, ale hlavne na portali, kombinacia loga , tych obrazkov v pozadi s tym ciernym templatom posobi akosi rusivo. A potom este 'detail', ale odkazy v Menu na portali na tomto CRT monitore ani nevidim precitat, prilis tmave, dal by som tam nejaku kontrastnu farbu, ako mas na zvysku fora.

Mimo portalu je ale forum spravene celkom pekne, dobry napad su aj obrazky hradov pri jednotlivych forach, urcite by som sa ale pohral s tou hlavickou (kde je logo, navigacia atd), to je vec co tvori prvy dojem nech otvorim hociaku podstranku....
If you’re the type who doesn’t want to take the time to read the documentation, you’ll probably find that others won’t find the time to help you out when you have problems. RTFM.
Obrázok užívateľa
XShady
Návštevník
Návštevník

Re: Historické fórum

Poslaťod ansysko » Uto Okt 12, 2010 10:49 am

Nápad veľmi dobrý, páči sa mi.To že sa fórum presunulo na novú doménu treba spraviť pomocou redirectu buď v .htaccess alebo na indexe pôvodného serveru aby ťa automaticky presmerovalo.

Logo sa mi moc nepáči skús si napísať požiadavku na nové logo tu na fórum určite sa nájde niekto, kto ti to urobí takisto ako aj tlačítka
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Predchádzajúci

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *