hmmm je toto dost, precitajte prispevok

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

hmmm je toto dost, precitajte prispevok

Poslaťod Marcellito » Sob Jan 19, 2008 3:30 pm

Dobry den

takze mam taku otazocku, ci existuje nejaky mod, ktorym by som urcite prispevky mohol nejakym sposobom minimalizovat, zbalit alebo co ja viem co ... ide tu o to, ze v jednej teme mam napriklad nejaky dolezity prispevok, potom par komentarov nan, zase dolezity prispevok atd. :-) viem znie to dost divne ... potreboval by som nieco, co tie komentare nevymaze ale nejakym sposobom ich minimalizuje, naj, by bolo keby boli zbalene a uzivatel by klikol a oni by sa napr. rozbalili ... je nieco take???

dakujem za odpovede

a este jedna otazka, dalo by sa nejakym sposobm skryt to, ze som autor temy, plus moj avatar a moje informacie celkovo? pretoze do urciej kategorie pridavam len ja veci od inych uzivatelov /aby bol poriadok-to je na dlhe vysvetlovanie/ jednoducho aby tam bol len prispevok nic viac da sa to???

este raz diki za vase vycerpavajuce odpovede :wink:
Marcellito
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Kamahl » Sob Jan 19, 2008 3:46 pm

2. nerozumiem :)

1. a ako by mal ten mod vediet co je dvolezite a co nie. chces si to skryvat rucne? mod na to nie je ale so znalostami html a css sa to da :) napr skryvanie ako tu http://www.g8.sk/clanky.php
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod Marcellito » Sob Jan 19, 2008 4:19 pm

no ono takto povedzme ze nejaky prispevok je dolezity ... a nejaky nie ... respektive menej dolezity a ten by mohol byt skryty ... a skryval by som to pravdaze rucne :-)
Marcellito
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Marcellito » Ned Jan 20, 2008 12:39 pm

Takže takto, nedalo by sa v css urobiť niečo podobné ako ste spomínali vyššie? že by som spravil značku phpbb napr. [komentar]Nejaky skryty text[/komentar] a zobrazovalo by sa komnentare kde po kliknuti by sa ukazal text ... dalo by sa to? skusal som to vcera pomocou document.write ale to mi "otvorilo" novu stranku a napisalo len text ... ja chcem aby to ukazalo v tej tabulke, respektive aby sa len ten text ukazal ako to bolo vyssie ....

diiiiiiky moc za rady :)
Marcellito
Návštevník
Návštevník

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *