HOMEFORUM - Slobodné diskusné fórum! :-)

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Páči sa vám homefórum?

Áno
9
23%
Áno
9
23%
Áno
9
23%
Nie
4
10%
Nie
4
10%
Nie
4
10%

Celkom hlasov : 39

HOMEFORUM - Slobodné diskusné fórum! :-)

Poslaťod MayDaySK » Uto Dec 25, 2007 2:00 pm

Meno fóra: HOMEFORUM
Adresa fóra: klikni
Popis fóra: Ľudové diskusné fórum ktoré vie čo je demokracia a kde prevláda sloboda prejavu :o)

Výhody:
Fórum je tipcké tým že sa snažíme dať ľuďom to, čo sa na iných fórach zakazuje. Je u nás možnosť zmeny nicku bez kontaktovania adminov. Máme ochranu proti spam botom, niesu zakázané drobnosti ako reklama v podpisoch, živé linky, propagácia iných fór, proste sú to zbytočnosti. My veríme že kto sa cíti dobre ten z fóra neodíde a kto chce ísť tak si iné fórum nájde či zakážeme raklamu alebo nie. Žiadne hlúpe pravidlá ako ,,nepíšte výraz sex" lebo to google adsense nemá rado. Pretože my fungujeme free a nezapájame sa do kadejakých výmenných reklamných systémov atď. A ani to neplánujeme pri prípadnom prechode na platenú doménu.

Nevýhody:
Sme na freehostingu tak nám to v kuse padá. Občas sa stane že sú výpadky ale tak netreba sa vzdať a treba prísť inokedy. Nedajú sa priamo z PC nahrávať avatary na server ale je to kvôli hostu a nie kvôli fóru. Ale môžete si ho dať prelinkovať a kto nevie nech sa obráti na adminov.

Ešte by som poprosil o vyjadrenie ako sa vám tam páči? Ani ja nečakám pripomienky tipu (zlá grafika, hodil by sa lepši dizajn)... Nám ide o to čo je vo vnútri o obsah a nie o počet smajlíkov a karosériu. V prvom rade príjemná diskusia bez botov a nie vzhľady.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod lazyboy » Uto Dec 25, 2007 3:26 pm

no je to rozhodně dobrej nápad :wink: jen bych určitě změnil design i když je pravda ža na tom nezáleží
lazyboy
Profesionál
Profesionál

Poslaťod drndos » Uto Dec 25, 2007 3:41 pm

to že si ludia budú meniť nicky znamená len to že bdue chaos a za chvílku ti tam príde nejaký úchyl a celé ti to tam prevráti naruby..., to že si budňu usery dávať reklamu ich iba presmeruje na iné lepšie fórum...
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod MayDaySK » Uto Dec 25, 2007 3:49 pm

lazyboy píše:no je to rozhodně dobrej nápad :wink: jen bych určitě změnil design i když je pravda ža na tom nezáleží
S tým designom to je tak že skiny môžem nahodiť ale defaultný nemôžem meniť lebo je tam inštalnutý MOD na prehodenie captchy aby sa mi neregistrovali bot-i a tú mám na subSilvera... Ale potom sa samozrejme dajú meniť skiny ak bude záujem tak tam dám nejaké.

drndos píše:to že si ludia budú meniť nicky znamená len to že bdue chaos a za chvílku ti tam príde nejaký úchyl a celé ti to tam prevráti naruby..., to že si budňu usery dávať reklamu ich iba presmeruje na iné lepšie fórum...
Samozrejme že beriem do úvahy aj tvoje slová. Ale zatiaľ sme to nemali a máme šikovných moderátorov. A ver či nie ale mne nejde o počet userov. Hlavne že nech je pohoda. Sme tam kmeňová partia a ľudia chodia na pozvánky hlavne.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Reko5 » Uto Dec 25, 2007 6:27 pm

Pekný projekt , ak si vies presunut fórum dam ti zdarma subdomenu ;)
Obrázok
Reko5
Skúsený
Skúsený

Poslaťod MayDaySK » Uto Dec 25, 2007 6:46 pm

O akú by sa jednalo? Napíš SS a povieme si podrobnosti... Ja to osobne nerobím ale mám nato človeka ktorý vie robiť takmer všetko s phpBB. Ja práveže začínam tento projekt a preto rád privítam všetky dobré rady ale s tým že sa moje úmysly zachovajú. Netúžim ,,vlastniť" veľké fórum. Mne stačí ak sa naša komunita bude stretávať a keď príde niekto nový je tam vítaný. :-)
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod PANTHER » Uto Dec 25, 2007 7:34 pm

...Ja to osobne nerobím ale mám nato človeka ktorý vie robiť takmer všetko s phpBB. Ja práveže začínam...

Vidno, už si vystriedal asi všetky farby písma :D .

//edit: Sorry, každý má svoj vlastný štýl. V poslednom čase dosť vyrývam, budem sa musieť kľudniť. :evil:
Naposledy upravil PANTHER dňa Štv Dec 27, 2007 10:28 am, celkovo upravené 1
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod MayDaySK » Štv Dec 27, 2007 12:17 am

Mám rád funkciu týchto fór ale na našom je skôr tradícia že každý má svoj štýl písma. Niekto hodí farbu. Niekto kurzívu vo farbe. Učím sa rýchlo. Admin panel ovládm, mody som sa naučil, už len zálohovať a sťahovať.

OZNAM!

Keby mal niekto záujem o brigádečku (ide o prácu s phpBB) tak nech sa ozve cez súkromnú. Dohodneme sa!
Ide konkrétne o toto fórum.
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Kamahl » Štv Dec 27, 2007 12:44 am

ehm, vskutku zaujimave
phpBB Social Network (fcbk)

Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
phpbb3 Portal MOD :: Articles / Blog MOD

poskytujem rôzne sluzby ako : tvorba modifikacii, konvertovanie, instalovanie, uprava templatu a modov, instalovanie modov, preklady, tvorba webovych stranok
Obrázok užívateľa
Kamahl
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Štv Dec 27, 2007 4:43 pm

drndos píše:to že si ludia budú meniť nicky znamená len to že bdue chaos

Presne tak, zmena mena bez kontaktovania adminov, takze ked si niekto moze zmenit meno kedy chce nepovazujem za vyhodu, ale skor za dost velku nevyhodu - pre forum. Takto vznika len chaos a forum lahko zdegraduje na chat.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod MayDaySK » Pia Dec 28, 2007 3:33 pm

A díky za upozornenia. Ale zase záleží na ľuďoch či to budú zneužívať. Na veľkých fórach by aj bol chaos ale tým že na našom je len partia známych a tí sa často pýtajú ako si zmenia nick atď. Tak som im to teda v admine povolil. Keby sa to zle zvrtlo zakážem to. Ale zatiaľ s tým problémy niesu.

Novinka: Plánuje sa prechod na systém phpBB3 :)
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod MayDaySK » Sob Jan 05, 2008 9:03 pm

Plán je splnený sme na BB3 a máme aj rýchlejší hosting. Tak sa poďte pozrieť teraz! Je to úplne o niečom inom!
*** Centralnet Admin ***
MayDaySK
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *