HTML/ TrojanClicker.IFrame.NAG

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

HTML/ TrojanClicker.IFrame.NAG

Poslaťod Senky » Sob Mar 28, 2009 6:53 pm

Dobry den. Na mojom fore sa objavuje tento oznam od NOD32 hned ako ju otvorim, alebo otvorim vselijaku temu rucne cez adresu. Tento problem som mal aj na inych mojich strankach, ale kedzde som vedel z coho sa skladaju objavil som na nich problem. Bol to jeden JavaScript, ktory sa mi tam dostal pouzivanim ftp klienta cez prehliadac. Na inyhc strankach som to odstaranil a vsetko funguje zas ako ma, ale kedze som sa o zlozenie phpBB3 az tak nezaujimal, netusim v akom subore moze byt ten JavaScript ulozeny. Skusal som rucne zadat adresu pre overall_header aj overall_footer, ale tam to nie je. Nie je to tiez ani vo functions.php ani v common.php. Vedel by mi niekto poradit v akych suboroch by som to mohol este hladat? Dakujem.
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod 7raul » Sob Apr 04, 2009 8:57 am

no asi ta moc nepotesim
sam som mal s tymto trojan problemy a zistil som je vo vsetkych suboroch index.php a index.html(.htm)
nechcelo sa mi to rucne obnovovat tak som poziadal hosting o obnovenie zalohy ;)
7raul
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ansysko » Str Jún 03, 2009 10:01 pm

AJ ja som to mal a je to vo všetkých súboroch php, html a este aj v omages kde su nejake obrazky sa objavilo nove php, ktore tam vobec nemalo byt
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod Welwet » Štv Jún 04, 2009 11:45 am

O aku verziu phpbb ide? Urgentne odporucam upgrade na 3.0.5 ak sa problem objavi znovu tak ide o vazny bezpecnostny problem.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Štv Jún 04, 2009 6:20 pm

Welwet píše:O aku verziu phpbb ide? Urgentne odporucam upgrade na 3.0.5 ak sa problem objavi znovu tak ide o vazny bezpecnostny problem.
Nie, nie. Nie je to ziadna bezpecnostna chyba. Ide o to, ze som sa prihlasil na ftp cez web-based ftp client a takto to dopadlo...
Senky
Profesionál
Profesionál

Poslaťod drndos » Štv Jún 04, 2009 6:23 pm

pozri si elbia scan :)
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod donner » Štv Jún 04, 2009 9:25 pm

no sice nieco nasiel ale nie vsetko, napriklad mal som v phpbb jedne subor naviac...nejaky JS a to nenaslo a je tma toho este viac
donner
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod drndos » Pia Jún 05, 2009 1:14 pm

to je mile ale aj to je software a stále vo vývoji takže si to mal pekne oznámiť ;) to už že si si to zavíril viacerými vírusmi je skôr tvoja chyba
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Welwet » Pia Jún 05, 2009 3:31 pm

Senky píše:Nie, nie. Nie je to ziadna bezpecnostna chyba. Ide o to, ze som sa prihlasil na ftp cez web-based ftp client a takto to dopadlo...

Nie? Podla teba je normalne ze pouzivanim web ftp si zaviris stranky? Podla mna nie je.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Senky » Pia Jún 05, 2009 4:14 pm

Welwet píše:Nie? Podla teba je normalne ze pouzivanim web ftp si zaviris stranky? Podla mna nie je.

Nie je to normálne, ale nie je to ani diera v phpBB, preto som písal, že to nie je nič vážne celosvetové...
Senky
Profesionál
Profesionál

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *