Idealhosting.sk Profesionalny webhosting cez Cpanel11

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Idealhosting.sk Profesionalny webhosting cez Cpanel11

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 1:02 pm

Morasino píše:IDEAL Hosting, strašně předražené domény... :o

http://www.idealhosting.sk
Cena domén sa odvíja od zaregistrovaných domén. Čo sa tyká kvality Idealhosting ma najvýkonnejšie serveri na Slovensku a tiež používa Cpanel 11. Ten kto nevie je to platení web hostingový softvér ktorí používajú len oni na Slovensku (možno ešte jedna firma ale nenašiel som ju) vývoj tohto softvéru je viac ako 10 rokov a je stabilný oproti ostatným Free hostingovím softvérom ako je ISPconfig alebo webmin ... . Nájdite mi jednu firmu ktorá ponuka:

2 roky + 1 rok (3 roky)
Akcia 2roky + 1 rok platí pre všetky hostingové služby. Pri úhrade 2 rokov získate 1 rok zdarma, teda spolu až 3 roky. Ak počas týchto 3 rokov dôjde k prerušeniu funkčnosti Vašej web stránky na našich serveroch (po dlhšiu dobu ako 30 dni) máte záruku, že idealhosting Vám vyplatí plnú sumu, ktorú ste zaplatili. K takémuto výpadku nemôže dôjsť, nakoľko máme v zálohe druhý server. Ďalej máte istotu, že počas 3 rokov nezaplatíte už ani korunu za nami ponúkanú službu.

3 roky + 2 roky (5 rokov)
Jedinečná ponuka, ktorú dostanete iba u nás 3 roky + 2 roky platí pre služby PROFI a MAXI. Pri úhrade 3 rokov získate 2 roky zdarma, teda spolu až 5 rokov .Ak počas týchto 5 rokov dôjde k prerušeniu funkčnosti Vašej web stránky na našich serveroch (po dlhšiu dobu ako 30 dni) máte záruku, že idealhosting Vám vyplatí plnú sumu, ktorú ste zaplatili. K takémuto výpadku nemôže dôjsť, nakoľko máme v zálohe druhý server. Ďalej mate istotu, že počas 5 rokov nezaplatíte už ani korunu za nami ponúkanú službu.

pozrite si ako vyzerá cpanel a porovnajte si to s tým čo mate teraz
http://x3demob.cpx3demo.com:2082/frontend/x3/index.html
Username: x3demob
Password: x3demob
da sa aj cez https ale tam je port 2083

A ma ešte k tomu tieto funkcie ako Cpanel na Idealhostingu

Backups

* Backup to your local PC
* Restore from your local PC
* All cPanel servers have raid drives for instant backups and are also backed up every night to redundant drives at the MHS NOC.

ZÁLOHY SU DENNE TYZDENNE MESACNE!!!
a pouzivaju RAID1 teda zapis dat na 2 rovnake hdd

Mail

* Manage email accounts (add, remove, change password)
* Webmail for all accounts
* Auto-responders
* Custom mail filtering
* Forwarders
* Mailing lists (mailman)
* Ability to modify an MX entry
* Spam filtering (SpamAssassin)

Stats

* Urchin Stats
* Webalizer web stats
* Webalizer FTP stats
* Analog stats
* AWStats
* View latest visitors
* View bandwidth usage
* View error log
* Download raw log file

FTP

* Manage FTP accounts (add, remove, change password)
* Anonymous FTP controls
* Ability to change FTP login message
* Ability to kill FTP sessions

Site Tools

* Website Editor with WISIWIG and HTML View
* Web Protect (.htaccess editor)
* Ability to change site and FrontPage password
* Custom error pages
* Redirects
* Ability to edit MIME types
* Ability to edit Apache handlers
* Install/Uninstall FrontPage Extensions
* Search engine submit tool
* File Manager

Subdomains

* Ability to add/remove subdomains
* Subdomain redirects
* Stats for subdomains

Advanced Tools

* SSH access
* Manage GPG keys
* Cron jobs

Pre-Installed CGI Scripts

* Interchange Cart
* Agora Cart
* Bulletin Board
* Java Chat
* HTML Chat
* phpMyChat
* CGI Wrapper (for non-suexec installs)
* Random HTML generator
* Advanced Guestbook
* Counter Generator
* Java Clock Generator
* Java Countdown Generator
* Secure FormMail clone
* CGIEmail
* Entropy Search
* Entropy Banner

Network Tools

* DNS Lookup
* Traceroute

Database Management

* Manage MySQL databases
* phpMyAdmin access

samozrejme error page všetky. Krátke video síce cpanel8 ale nevadí
http://www.2serveu.net/cpanel-tutorials/errorpage.html

Viac na http://www.idealhosting.sk
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Lubor » Štv Dec 20, 2007 1:42 pm

skoda ze sa mi stranka neda momentalne nacitat,inak idealhosting plati spammerov?
Si pamatam ako sme s Kmeťom nastavovali server cez cpanel 11, 2tyzdne prace...netvrdim ze cpanel je shit ale tak...
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod JanoF » Štv Dec 20, 2007 2:08 pm

Lubor píše:skoda ze sa mi stranka neda momentalne nacitat,inak idealhosting plati spammerov?
Si pamatam ako sme s Kmeťom nastavovali server cez cpanel 11, 2tyzdne prace...netvrdim ze cpanel je shit ale tak...
Mozno by trebalo sa viac ucit, cpanel vyuzivaju zahranicne hostingy ktore maju niekolko 10000x viac klientov ako ten vas ;) cize ani nemozes nieco take tvrdit ze to shit je, inac by to nepouzivali.

Co sa idealhostingu tyka, tak aspon keby stranka za nieco stala ked je okolo toho tolko spamu ale je to obycajny grc, dalej cpanel na slovensku po en? uz teraz ste odradili poencionalnych zakaznikov nehovoriacich po en :)
Ma vobec vyznam investovat to tychto tzv detskych jednodovych hostingov? :D
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

Navštívte môj extrémne nudný blog :-)
JanoF
Expert
Expert

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 2:39 pm

momentálne ma väčšina serverov VÝPADOK!!! spodobeny (v centre serverovne) nie chybou samotných serverov
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod JanoF » Štv Dec 20, 2007 2:42 pm

tomket píše:momentálne ma väčšina serverov VÝPADOK!!! spodobeny (v centre serverovne) nie chybou samotných serverov
co tak vysvetlit ten spam, budovat si meno firmy na spame je dost zle a neviem ci to stoji za jedneho ci dvoch zakaznikov ktory aj tak neskor sami odidu....
Jan.Fecik.sk (Powered by Drupal) | PCforum.sk (Powered by phpBB) | Sťahujte slovenský preklad na phpBB (phpBB2 - phpBB3)

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 2:45 pm

JanoF píše:Mozno by trebalo sa viac ucit, cpanel vyuzivaju zahranicne hostingy ktore maju niekolko 10000x viac klientov ako ten vas ;) cize ani nemozes nieco take tvrdit ze to shit je, inac by to nepouzivali.

Co sa idealhostingu tyka, tak aspon keby stranka za nieco stala ked je okolo toho tolko spamu ale je to obycajny grc, dalej cpanel na slovensku po en? uz teraz ste odradili poencionalnych zakaznikov nehovoriacich po en :)
Ma vobec vyznam investovat to tychto tzv detskych jednodovych hostingov? :D

Čo sa týka stránky mne sa paci vcelku sa im vydarila ale aj tak som nenašiel hosting ktorý ponuka Cpanel. Kdeže si "EXPERT" mal by si vedeť že na stránke výkon servera nespočiva takže neviem čo to sem ťaháš.
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 2:48 pm

No spam to ani nieje vela lúdi sa tu pýtalo aký webhosting takže ja im len odporučam neuvádzam tu žiadne ceny a ani žiadny hosting nezhadzujem. Proste som len reagoval nato čo bolo na fóre
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Lubor » Štv Dec 20, 2007 2:51 pm

JanoF píše:Mozno by trebalo sa viac ucit, cpanel vyuzivaju zahranicne hostingy ktore maju niekolko 10000x viac klientov ako ten vas ;) cize ani nemozes nieco take tvrdit ze to shit je, inac by to nepouzivali.
...

nebolo to vobec na slovenskom hostingu a ani servere neboli na slovensku,servere a aj cely webhosting bol mimo samotnej europy a nad nastavenim servera cez cpanel sedeli iny ludia ako ty a nepodarilo sa im to,nakoniec sa o zakazku aj prislo :)
PS: Kmeťo nema hosting :?
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 2:57 pm

Lubor píše:nebolo to vobec na slovenskom hostingu a ani servere neboli na slovensku,servere a aj cely webhosting bol mimo samotnej europy a nad nastavenim servera cez cpanel sedeli iny ludia ako ty a nepodarilo sa im to,nakoniec sa o zakazku aj prislo :)

ale idealhosting to rozbehal a server je na Slovensku
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod JanoF » Štv Dec 20, 2007 4:45 pm

tomket píše:Čo sa týka stránky mne sa paci vcelku sa im vydarila ale aj tak som nenašiel hosting ktorý ponuka Cpanel. Kdeže si "EXPERT" mal by si vedeť že na stránke výkon servera nespočiva takže neviem čo to sem ťaháš.
Nikde neporovnavam vzhlad stranky s vykonom stroja, pisem o tom ze ta stranka je skareda, ale kazdy ma iny vkus, co sa cpanelu tyka tak to neznamena ze hosting ktory ho nema nemoze byt kvalitnejsi ako ten co ho ma.

tomket píše:No spam to ani nieje vela lúdi sa tu pýtalo aký webhosting takže ja im len odporučam neuvádzam tu žiadne ceny a ani žiadny hosting nezhadzujem. Proste som len reagoval nato čo bolo na fóre
To si nechaj pre niekoho ineho, je ocividne ze mas s tymto hostingom nieco docinenia, bud zamestnanec alebo majitel, kedze vsetky tvoje prispevky na tomto fore su len okolo neho. :)

Lubor píše:nebolo to vobec na slovenskom hostingu a ani servere neboli na slovensku,servere a aj cely webhosting bol mimo samotnej europy a nad nastavenim servera cez cpanel sedeli iny ludia ako ty a nepodarilo sa im to,nakoniec sa o zakazku aj prislo :)
Nikde nepisem ze ja by som to vedel, pisem otom ze zhadzujes nieco ocom prd vies aj ked si myslis ze nieco o tom vies, popripade ti co to robili, cpanel pouzivaju zahranicne hostingy ktore maju niekolko 100 tisic domen a pracuju bez problemov a kedze im to funguje, tak to znamena ze problem je niekde inde, mozno medzi stolickou a klavesnicou, pokial nedodas nejaky dokaz o tom ze cpanel je shit tak tato konverzacia nema ani vyznam a hadat sa tu otom ze kto dalej docura nema taktiez vyznam, co sa tyka toho ze som napisal ze ten vas, je preto ze som ta nasiel ako kontakt na maxhostingu tak som si to s tym spojil.

ps: tu mas len dokaz otom ze to funkcne je
tomket píše:ale idealhosting to rozbehal a server je na Slovensku

JanoF
Expert
Expert

Poslaťod Morasino » Štv Dec 20, 2007 4:50 pm

Začíná to tu zavánět OT apod., konec, jinak zamknu a smažu...
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod tomket » Štv Dec 20, 2007 4:55 pm

Ide o to že som sa tu regol bo sa zaujímam o takéto veci a niečo o tom viem a par hostingov som aj vyskúšal.

Čo sa týka reklamy tej nieje nikdy dosť a kľudne okomentujem aj iné témy ak budem vedieť.

Ja som sa sem neprišiel hadať.
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod hojko » Ned Dec 23, 2007 2:48 am

To mi pripada ako dalsi Banan :)
hojko
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod tomket » Ned Dec 23, 2007 1:37 pm

hojko píše:To mi pripada ako dalsi Banan :)

nechapem tomu bananu
tomket
Návštevník
Návštevník

Poslaťod it-up » Str Feb 11, 2009 12:46 pm

Zaujala ma tato téma nakoľko mam tam webhosting už 2 roky a som 100% spokojný. A to som vyskúšal viacero webhostingov.
it-up
Návštevník
Návštevník

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *