info o presunuti

Hľadáte modifikáciu? My Vám ju nájdeme

Moderátor: Moderátori

info o presunuti

Poslaťod Mephisto » Sob Okt 27, 2007 12:08 pm

je to aj tu na fore....ked niekto presunie temu tak pod poslednym prispevkom v teme ukaze datum, cas a uzivatela ktory to presunul a aj odkial je povodna tema...co je to?
Obrázok užívateľa
Mephisto
Expert
Expert

Poslaťod huli » Sob Okt 27, 2007 12:15 pm

Mesage mod overview....
alebo
Log moderator actions
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

Obrázok
Obrázok užívateľa
huli
Prekladateľ
Prekladateľ

Poslaťod creamcafe » Sob Sep 25, 2010 8:14 pm

chcem sa opytat ci neexistuje nahodou modifikacia, ktora pri presunuti zasle nejaku automaticku spravu autorovi presunutej temy, nieco v zmysle vasa tema bola presunuta do ineho topicu, aby si nemyslel, ze mu to bolo zmazane...diky :wink:
creamcafe
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ansysko » Ned Sep 26, 2010 10:22 pm

Myslíš n phpbb2 alebo phpbb3

Pretože phpbb2 už je problém aj tu sa už pracuje na prechode na phpbb3
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod creamcafe » Pon Sep 27, 2010 9:23 am

na phpbb2, je mi jasne, ze to uz je trocha problem, ale zas nie som az tak skuseny uzivatel, aby som to bez problemov natiahla na novu verziu, i ked mozno to dakedy skusim....a potom tam mam vela modifikacii a malo casu nato, aby som to vsetko teraz spravila odznova...nastastie zatial to forum nie je take velke, takze to riesim sukromnou postou, ked nieco presuniem, ja len keby to uz nahodou existovalo...
creamcafe
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ansysko » Pon Sep 27, 2010 10:18 am

Presun na phpbb3 nieje až taký problém v podstate sa presúva len databáza a nasledne sa konvertuje do nivej databazy bez modifikacii a zbytocnych tabuliek v mysql preto doporučujem prejsť na najnovšiu verziu phpbb v prípade problémov ma kontaktujte pomôžeme Vám
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Poslaťod creamcafe » Str Sep 29, 2010 6:59 pm

ansysko píše:Presun na phpbb3 nieje až taký problém v podstate sa presúva len databáza a nasledne sa konvertuje do nivej databazy bez modifikacii a zbytocnych tabuliek v mysql preto doporučujem prejsť na najnovšiu verziu phpbb v prípade problémov ma kontaktujte pomôžeme Vám

dakujem za tuto ponuku, asi by som sa inak neodhodlala...dnes som to vyskusala na takej pokusnej databaze a prebehlo to velmi lahko a rychlo a vacsina mojich modifikacii je tam uz priamo implementovana, takze hadam to pojde aj na ostro OK...este raz dakujem!
creamcafe
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ansysko » Štv Sep 30, 2010 10:29 am

V pohode keď bude nejaký problém treba sa pýtať tu na fóre radi pomôžeme poradíme
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Späť na Hľadám modifikáciu (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *