inzercia mod / kamahl /

Potrebujete nejakú modifikáciu? Napíšte sem

Moderátor: Moderátori

inzercia mod / kamahl /

Poslaťod papagiorgo » Pia Jan 21, 2011 12:28 pm

nemate nahodou niekto nainstalovaný tento mod ? http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.php?f=73&t=398 rozmyslal som nad nim ze si ho nainstalujem , ale rad by som videl ze ako to vlastne vyzera :lol: mam tam uz vela modifikacii a rad by som videl , ci sa mi to vobec oplati instalovat . nenasiel som ziadne forum , kde to maju a preto som sa chcel opýtat vas , ci to niekto nema ako ukazku :lol: :lol: pripadne vase skusenosti s týmto modom :lol:
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Re: inzercia mod / kamahl /

Poslaťod ansysko » Pia Jan 21, 2011 4:20 pm

Robil som ho na jedno forum ale uz je to forum mimo vcelku to dobre vyzera, len ci to ma vobec zmysel davat na forum? ak si myslis, ze by to malo uspech a užívatelia by ho používali riskni to a nahoď si ho uvidíš.
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Re: inzercia mod / kamahl /

Poslaťod smiesek » Ned Aug 28, 2011 12:14 pm

používá někdo tento MOD?
Ráda bych se zeptala na nějaké mě nesrovnalosti, zda se jedná o chybu pouze u mě, či je to všeobecná - např. pokud kliknu na inzeráty uživatele a jsem jako host, tak se mi zobrazují standardě 0 jako by to byly moje inzeráty a přesto jednotlivý uživatelé mají různý počet vlastních inzerátů
Obrázok užívateľa
smiesek
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Modifikácie (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *