Každý template je iný !

Fórum zrušené, návody boli presunuté <a href="http://www.phpbb.sk/kategorie-clankov-cl45.html">sem</a>

Moderátor: Moderátori

Každý template je iný !

Poslaťod Nexus1903 » Str Nov 07, 2007 6:13 pm

kazdy template je iny... zistil som to ked som si nstaloval mod Color Groups a mal som daco zmenit v zlozke template. bolo tam toto
otvorte si templates\vas template [ked mate viac templatov, zrobte zmeny v KAZDOM z nich]
najdite si XXX
zmente za YYY

ale to co som mal najst tam neni
neni tam ani kusok z toho... kamos mi hovoril ze to sa robi dako inak ze treba najst dajaku podstatnu vec v tom subore ale ja to neviem, prosim o radu
a ze to neni tazke, tomu verim lebo jeden znamy je lama v pocitacoch a zvladol to. Dakulem
Nexus
Nexus1903
Návštevník
Návštevník

Poslaťod hacksmanager » Str Nov 07, 2007 8:10 pm

ano samozrejme ak by kazdy temlate bol rovnaky vsetky by vyzerali rovnako iba by sa lisili farbami a to predsa nie. teda zalezi podla toho co mate najst, napr ak je vo vyhladavacom vyraze {NEJAKY_VYRAZ} v takych zatvorkach tak najdite ten a dalej sa uz riadte podla html teda podla vasho gusta, alebo ak neviete html podla instinktu
Obrázok užívateľa
hacksmanager
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod desann » Pia Nov 09, 2007 4:42 pm

to sa stava dost casto. skus len vyhladat cast toho co mas najst a ked sa to bude podobat (mozno par zmien) tak to prepis. original si ale pre istotu radsej zalohuj.
desann
Skúsený
Skúsený

Späť na Návody - zrušené

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *