KDE uploadnut stiahnuty zip balicek modifikacie?

Podpora pre phpBB 3

Moderátor: Moderátori

KDE uploadnut stiahnuty zip balicek modifikacie?

Poslaťod Tino » Uto Mar 18, 2008 2:19 pm

mam dojem, ze niektori jedinci si myslia, ze vsetci sa do tychto veci vyznaju tak ako oni, lebo ani na jednej zo stranok phpBB som nenasiel informaciu KDE uploadnut stiahnuty zip balicek modifikacie. Prosim teda niekoho o radu, dakujem
Tino
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Uto Mar 18, 2008 4:35 pm

Nechápem; ale z toho, čo si napísal, usudzujem len to, že nebudem uploadovať niečo, čo som odniekiaľ už stiahol.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Tino » Str Mar 19, 2008 10:18 am

PANTHER píše:Nechápem; ale z toho, čo si napísal, usudzujem len to, že nebudem uploadovať niečo, čo som odniekiaľ už stiahol.

Mal som namysli že keď si stiahnem z internetnu zip balík s modifikáciou pre svoje fórum. A kde mám potom cez FTP ten balík preniesť, aby som mohol modifikáciu nainštalovať?
Tino
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Ďuri » Str Mar 19, 2008 11:14 am

Subory musis upravit podla install.xml, nazov_modu.xml alebo install.txt a ak najdes priecinok templates/ , tak aj v nom su nejake pokyny. Uploadnes subory v priecinku root/.
Navrhujem pozriet si http://www.phpbbhacks.sk/index.php?acti ... 1191055970
Modifikácie pre phpbb3: http://www.phpbb3hacks.com
Obrázok phpbb3 podpora
Ďuri
Moderátor
Moderátor

Späť na Podpora (phpBB 3)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *