Kongo.sk

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Poslaťod jergusk » Štv Sep 30, 2010 2:57 pm

andre píše:a dalsi prispevok ku ktoremu sa ani neda vyjadrit.

predpokladame, ze to je cielana kampan voci nasej spolocnosti od konkurencie, kedze obdobne prispevky sa objavily aj na inych weboch.

Dakujem pani Savelovej za uverejnenie mojho autorskeho clanku na domene www.ruonline.sk, ktoreho zamerom bolo podelit sa o osobnu skusenost a upozornit na neeticke praktiky. Vzhladom na predchadzajuce neseriozne a arogantne vystupovanie spolocnosti kongo.sk som sa rozhodol ostat v anonymite z dovodu ochrany mojho sukromia. Kedze na jednani spolocnosti sa nic nezmenilo, toto moje rozhodnutie aj nadalej trva.
jergusk
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Štv Sep 30, 2010 8:08 pm

Ako nezavisly pozorovatel sa musim priklonit na stranu jerguska a kacenocky, kedze andre ktory tu ma dva prispevky, v prvom vychvaluje hosting kongo.sk ako jedinecny na Slovensku a hned v druhom sa ukaze byt ako jeden zo zastupcov danej firmy. Sorry ale neverim tym ktori vychvaluju vlastny biznis a vyhrazaju sa pravnymi krokmi voci kritikom. Taketo jednanie je velmi neseriozne. Kazdy kto poskytuje platene sluzby by si mal uvedomit, ze spokojnost zakaznika je na 1. mieste. A ak je zakaznik naozaj spokojny tak potom nema najmensi dovod pisat "klamlive" clanky.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Re: Kongo.sk

Poslaťod ansysko » Pon Okt 04, 2010 11:21 am

Takisto sa prikláňam k welwetovi, presúval som tam jedno fórum bol to warez preto nemôžem sem dať ani odkaz na to dotyčné fórum ale robil som to ako službu kamarátovi.

Jednanie zo strany kongo sa mi vôbec nepáčilo tlačili človeka do niečoho, čo nechcel pýtam sa prečo?

Ono je rozdiel mať na serveri aj 1000 statických stránok ,ktoré nemajú skoro žiadne dopyty na databázu a tým pádom ani na záťaž servera ako tam dať fórum, ktoré môže mať online aj 300 návštevníkov.
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Re:

Poslaťod papagiorgo » Pia Máj 06, 2011 6:31 am

Welwet píše:
Ja som clenom jedneho timu, zaoberame sa sluzbami tvorby webov a instalaciami a nasim klientom odporucame websupport.sk
Sami tam hostujeme niekolko projektov a sme spokojni, nemenili by sme. Technicka podpora je fajn a to je zaklad.

suhlasim s websupportom podpora je tiez nezanedbatelna , ochotní a snažia sa hned komunikovať , poradia so vsetkým , ešte sa mi nestalo , ze by neodpísali , nech som mal problem s hocičím ...
www.bodybuilding-forum.sk - kulturistika,fitness,silové športy a bojové umenia
papagiorgo
Začiatočník
Začiatočník

Re: Kongo.sk

Poslaťod Welwet » Pia Máj 06, 2011 9:05 am

Mne sa raz stalo, ze mi vobec neodpisali v ohlade jedneho specifickeho problemu, zrejme nemali sajnu ako to napravit, ale ani sa necudujem, lebo chyba bola na strane toho kto mi zabezpecuje internet.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Predchádzajúci

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *