Kongo.sk

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Kongo.sk

Poslaťod Martin502 » Str Apr 02, 2008 5:14 pm

Čo si myslíte o tomto hostingu nevypadá to zle??

MAXI Webhosting
40GB priestoru pre web
podpora PHP, HTTPS, SEO
Neobmedzený počet MySql databáz
Neobmedzený počet FTP kont
Neobmedzený počet subdomén
Neobmedzený počet e-mailov
POP3, IMAP, SMTP, Webmail, AntiVirus, AntiSpam
Prehľadná administrácia domén, mailov, ftp kont..

Cena 110Sk na mesiac

No ale neviem neplatia DPH.To sa môže??A zdá sa mi to prehnane lacné 110Sk neni to podvod pošle 1320sk na rok a pošlú mi pozdrav strč sa!
:D
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod PANTHER » Str Apr 02, 2008 8:23 pm

Aj mne sa to zdá nejaké lacné. Treba radšej zmýšľať nad osvedčenou kvalitou. :wink:
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod onkel1 » Pia Apr 04, 2008 7:05 pm

Posielaj radsej kazdy mesiac a je pre istotu denna zaloha domenu si kup nekde inde
a je to......
Mam novy projekt katalog webov zatial pagerank len 1 menim textove odkazy a ikonky s hocikym
onkel1
Pokročilý
Pokročilý

Re: Kongo.sk

Poslaťod andel77 » Str Máj 14, 2008 8:00 pm

Zdravim,

ja mam na kongo.sk uz 3 weby a zatial absolutne bez problemov.

Administraciu maju dost jednoduchu a teda aj prehladnu (oproti inym co som videl) a zatial som zaznamenal len 1 vypadok a aj to len par minut

Za tu cenu je to super hosting, mozem len odporucat.
andel77
Návštevník
Návštevník

Poslaťod drndos » Str Máj 14, 2008 8:09 pm

no ja by som im moc neveril... bolo to riešené na inej podpore...
drndos
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Lubor » Str Máj 14, 2008 8:49 pm

Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod andre » Pia Okt 10, 2008 11:41 pm

zatial najlepsi webhosting kde som mal weby a tom som presial uz tusim nie malo webhostingov.

Super sluzby - hlavne mozem pochvalit hlavne ftp pristup k zaloham!!! (to nema nikto iny na slovensku) prehladna administracia (tiez zriedkavost), 500Mb pre emaily a super podpora
andre
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Sob Okt 11, 2008 12:24 pm

Neviem ale akosi neverim referenciam od 1-prispevkovych uzivatelov.
Je velmi jednoduche zaregistrovat sa na diskusne forum a do nebies vychvalit moj biznis.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Martin502 » Pon Okt 13, 2008 4:14 pm

Welwet píše:Neviem ale akosi neverim referenciam od 1-prispevkovych uzivatelov.
Je velmi jednoduche zaregistrovat sa na diskusne forum a do nebies vychvalit moj biznis.

Presne s týmto súhlasím kopu krát sa stalo že vlastnik sa regol aj dav troma nikmi a pisal vychvaloval sám seba :D
Martin502
Skúsený
Skúsený

Poslaťod =IntelSK= » Uto Okt 14, 2008 12:56 pm

a by bol deb*l keby to nespravil nie ? :D
Obrázok užívateľa
=IntelSK=
Expert
Expert

Poslaťod jergusk » Pia Sep 24, 2010 7:54 pm

Páni a dámy, čerstvá skúsenosť s www.kongo.sk, jedným slovom zhrnuté a podčiarknuté: ZLE. Ostatní, radšej sa im zďaleka vyhnite, stačí si okrem vyššie spomínaného pozrieť koľko "hluchých" domén vlastnia a zistíte, že sú to iba lovci domén. Ja som si "svoju" domenu musel od nich vykupit za nerealne peniaze s poznamkou: ked sa Vam to nepaci, nemusite. A arogancia najhrubsieho zrna.
Naposledy upravil jergusk dňa Štv Sep 30, 2010 1:35 pm, celkovo upravené 1
jergusk
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Sob Sep 25, 2010 10:31 am

Uf, no to si mal dobry adrenalinovy sport.

Ja som clenom jedneho timu, zaoberame sa sluzbami tvorby webov a instalaciami a nasim klientom odporucame websupport.sk
Sami tam hostujeme niekolko projektov a sme spokojni, nemenili by sme. Technicka podpora je fajn a to je zaklad.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod QenTox » Sob Sep 25, 2010 5:54 pm

Moj znamy s nimi tiez nemal dobre skusenosti. Absolutne neprofesionalna spolocnost a hosting takisto.
QenTox
Návštevník
Návštevník

Poslaťod ansysko » Ned Sep 26, 2010 10:29 pm

Raz som tam presúval jedno fórum. Malo aj modifikácie ,bol tam aj chat . Dotyčný si zaplatil to najlepšie čo ponúkali. Po mesiaci mu vypli fórum z tým, že im zahlcuje databázu denná návštevnosť tam bola asi 500 ui denne.Bez upozornenia, bez oznámenia na mobil alebo na mail skrátka vypli databázu a bolo vymaľované stalo sa to v piatok o 13:30 hneď tam volal a mal smolu technik už nepracuje veď je piatok. Čo na tom ,že si zaplatil to najlepšie čo ponúkali? Nakoniec mu to spustili v pondelok ráno o 8:00. Známy sa mohol aj roztrhať nepomohlo mu nič.
Takže doporučujem od Kongo-Bongo ruky preč .
Obrázok užívateľa
ansysko
Expert
Expert

Články: 16

Poslaťod andre » Štv Sep 30, 2010 1:38 pm

jergusk píše:Páni a dámy, čerstvá skúsenosť s www.kongo.sk, jedným slovom zhrnuté a podčiarknuté: ZLE. Ostatní, radšej sa im zďaleka vyhnite, stačí si okrem vyššie spomínaného pozrieť koľko "hluchých" domén vlastnia a zistíte, že sú to iba lovci domén. Ak vás to zaujíma bližšie, osobnú skúsenosť som zhrnul v tomto blogu: http://www.ruonline.sk/pozor-na-vyber-w ... -korektna/

clanok, na ktory sa v texte odkazuje bol odstraneny na zaklade pravnych krokov z nasej strany, kedze sa jednalo o vymysleny pribeh dokonca ani uvedeny clovek nikdy nebol nasom zakaznikom.

ansysko píše:Raz som tam presúval jedno fórum. Malo aj modifikácie ,bol tam aj chat . Dotyčný si zaplatil to najlepšie čo ponúkali. Po mesiaci mu vypli fórum z tým, že im zahlcuje databázu denná návštevnosť tam bola asi 500 ui denne.Bez upozornenia, bez oznámenia na mobil alebo na mail skrátka vypli databázu a bolo vymaľované stalo sa to v piatok o 13:30 hneď tam volal a mal smolu technik už nepracuje veď je piatok. Čo na tom ,že si zaplatil to najlepšie čo ponúkali? Nakoniec mu to spustili v pondelok ráno o 8:00. Známy sa mohol aj roztrhať nepomohlo mu nič.
Takže doporučujem od Kongo-Bongo ruky preč .

rovnako nie je pravdivy ani tento prispevok, samozrejme uvedeny anonymne bez akejkolvek presnej informacie..

QenTox píše:Moj znamy s nimi tiez nemal dobre skusenosti. Absolutne neprofesionalna spolocnost a hosting takisto.

a dalsi prispevok ku ktoremu sa ani neda vyjadrit.

predpokladame, ze to je cielana kampan voci nasej spolocnosti od konkurencie, kedze obdobne prispevky sa objavily aj na inych weboch.
andre
Návštevník
Návštevník

Ďalší

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *