Lang_MAIN

Podpora pre phpBB 2, nie podpora pre modifikácie, tú nájdete o kúsok nižšie

Moderátor: Moderátori

Lang_MAIN

Poslaťod Momo » Ned Apr 29, 2007 12:46 pm

potrebujem spraviť jednu vec... Premenoval som jedeno anglické slovo na slovenké a vyskočilo mi toto:

Kód: Vybrať všetko
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/language/lang_slovak/lang_main.php:1) in /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/includes/page_header.php on line 553

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/language/lang_slovak/lang_main.php:1) in /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/includes/page_header.php on line 559

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/language/lang_slovak/lang_main.php:1) in /home/www/lfsaction.net/subdomains/tuning/includes/page_header.php on line 560

je to upna somarina, na ých riadkoch je úplne niečo iné, a stým sa nič nerobilo... kamoš mi to raz robil.. mal to za 1 minut otove... čo to je?

Ďakujem a potreboval by som návod.. :lol:
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Momo
Profesionál
Profesionál

Poslaťod masterdead » Ned Apr 29, 2007 1:26 pm

skus napisat co si vobec upravil, povies jedno anglicke slovicko, lenze tych tam je asi 500, takze pekne napis co si upravil, popripade umiestni niekde zdrojak langu(napr. na Pastebin)
Obrázok užívateľa
masterdead
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Momo » Ned Apr 29, 2007 2:34 pm

už to mám hotové, ale spravil mi to kamoš..

prepísal som "Imprisonments :" na "Celkovo väznený"

kamoš hovoril že to niekedy robi, že treba vytvoriť new súbor, vložit tam obsah lang_main... potom to uložiť nanovo a nahrat na FTP..
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
Momo
Profesionál
Profesionál

Poslaťod Leachim » Ned Apr 29, 2007 2:37 pm

Táto chyba, ktorú si popísal nastane vtedy, keď sa pred php kód vloží hocijaký html kód, alebo znak. napríklad keď máš

<?php
....
?>

a

a
<?php
....
?>

Tak to už nieje dobré.

Hlavičky, ktoré totiź odosiela phpBB sa už odoslali lang_main, keďže už v ňom nastal výstup stránky. Definovanie hlavičiek dokumentu sa musí spraviť ako prvé, preto píše chyybu, že ich nemôže zmeniť
Michael Watzke - Osobný blog, Bazár PC, notebookov, Tvorba WWW stránok
Nepíšte mi ohľadom phpBB, neodpovedám...
Obrázok užívateľa
Leachim
Expert
Expert

Späť na Podpora (phpBB 2)

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *