Literárne fórum

Máte fórum a chcete sa s ním pochváliť a počuť názory ostatných? Tu na to máte priestor

Moderátor: Moderátori

Pravidlá fóra
1. Meno fóra: phpBB Slovenská komunita
2. Adresa fóra: http://phpbb.sk
3. Popis fóra: Fórum zamerané na podporu systému phpBB v slovenskom jazyku
4. Podmienka: Vaše fórum musí byť aspoň 2 mesiace staré a musí mať aspoň 50 členov alebo aspoň 500 príspevkov
5. Neodsudzovať fórum pre jeho zameranie (toto fórum sa nerozbehne, nemá to zmysel, nikto Ti tam chodiť nebude)
6. Neposielajte príspevky typu: "hnus", "o ničom", "to sa nerozbehne", "ach jaj" a podobne. Komentár musí byť rozvinutý a musí obsahovať hodnotenie fóra
7. Prísny zákaz spamu a off topicu
8. Dátum spustenia fóra

Literárne fórum

Poslaťod Marcellito » Štv Jan 31, 2008 3:27 pm

www.vasediela.org
Vaše diela - fórum pre amatérskych spisovateľov (aj pre cz). Pre tých čo radi čítajú niečo nové a neboja sa napísať svoju kritiku. Plus je tu priestor aj pre úvahy, kde môžete vyjadriť svoj názor na danú problematiku.
screen fóra

//fórum som prezentoval aj na phpbb.cz, dúfam, že to nevadí :)
Marcellito
Návštevník
Návštevník

Poslaťod PANTHER » Štv Jan 31, 2008 5:27 pm

Pekné fórum, dobrý nápad, resp. zameranie.

Jediné, čo vytýkam, je malé riadkovanie písma. Verdana je font, ktorý má roztiahnuté písmená, preto by som volil na veľkosť 13px riadkovanie asi 19-20px.
Pred založením novej témy si prezri FAQ pre phpBB2 / FAQ pre phpBB3 a taktiež použi vyhľadávanie, pretože tvoj problém už môže byť vyriešený.

It's good to be bad! Why? Coz' I can!

„Synku, ci hutorim, neopiraj sebe ten bicygeľ o tu scenu, bo nam oľeci brizoľit!“
...
Synku, ta co hutorim po bulharsky?!
Obrázok užívateľa
PANTHER
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Sob Feb 02, 2008 2:53 pm

Celkom fajn forum, konecne nejaka prezentacia co ma co ukazat.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Späť na Prezentácia fór

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *