Localhosting.sk...

Ak si neviete vybrať webhosting, alebo chcete na nejaký upozorniť, tu je pre vás priestor

Moderátor: Moderátori

Localhosting.sk...

Poslaťod kubikjuice » Štv Apr 03, 2008 7:04 pm

Chcel by som sa spytat, ma niekto skusenosti s tymto hostingom?
http://www.localhosting.sk
Obrázok užívateľa
kubikjuice
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Morasino » Štv Apr 03, 2008 7:34 pm

No nevím, ale znám tři hostingy, který mají stejné ič :D.
Asi nějací kloni.
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod Azrael » Štv Apr 03, 2008 8:08 pm

Reselleri.
Azrael
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod bruno » Ned Apr 06, 2008 10:56 am

nevymyslaj moc s neosvedcenymi hostmi lebo moze sa z toho vyklut iba viac problemov ako uzitku. odporucam Tvojwebhosting. skusal som vela hostov ale toto je to co som hladal
Obrázok užívateľa
bruno
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Weblink » Pon Apr 07, 2008 9:11 am

Morasino píše:No nevím, ale znám tři hostingy, který mají stejné ič :D.
Asi nějací kloni.

smarthosting.sk, localhosting.sk, maxhosting, hostservice.sk ... ma jeden a ten isty majitel.

Mal som tu cest vyskusat "smarthosting". Vlastnim dve domeny na jednej prevadzkujem warez forum, na druhej Counter-Strike portal a teraz k veci...
Ako prve som mal domenu na ktorej prevadzkujem spominane warez forum na smarthostingu.sk a bolo to nieco strasne! nebol tyzden kedy nebol daaky vypadok a tie zakladne chyby ktore som nasiel v administracii domeny napr: vytvoril som si ACC na subodmenu ktora smerovala na ../../ a co sa nestalo bol som v roote servera... :)) a urcite som nebol prvi co tuto chybu nasiel kedze na spominanom hostingu mi niekto sosol databazu + ftp a kolovala po nete. Potom som presiel na profitux ... tiez tam boli daake problemy a nakoniec som skoncil na vlastnom serveri....

Druhu domenu som tiez mal na smarthosting.sk ... jedneho dna idem pozret na stranku a nic chyba.. co sa stalo hned som napisal majitelovi hostingu, samozrejme ignoracia... volal som technickej podpore spominaneho hostingu samozrejme bol odcestovany ... tak som si pockal par dni, tech. podpora sa vratila napisal som co sa stalo ( doticny na tech. podpore nevedel poriadne ani co je to apache) a ze chcem aspon zalohy DB a ftp co som u nich mal uz ked ma bez akeho upozornenia odpojii! samozrejme doticny na tech podpore mi ich nevedel dat, ze musi napisat maitelovi ... po par dnoch otravovania mi napisali: Zalohy drzime len 2 dni, zalohy nemame ... a toto ma dost zarazilo uplne bez dovodne ma odpoja a este nemaju ani zalohy... mal som tam rozrebenych zopar projektov na ktorich som pracoval par tyzdnov az mesiacov a teraz je to fuc .... tak som si to prehodil na moj server a vsetko odznova

a este som zabudol spomenut jednoduchost hesiel ktore pouzivaju tieto hostingy uvediem priklad: meno: admin heslo: admin

stale sa to daako nezlepsilo... na niektore bugy som majitela upozornil, na niektore nie z dvovodu ze o to nema zaujem teda ma "ignoruje"

Tot moj zazitok...

Tieto hostingy by mohli byt celkom cool, kedze majitel ma dost vedomosti na to, ale je dost lenivy

Nedoporucil by som ani najhorsiemu nepriatelovi
Weblink
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Welwet » Pon Apr 07, 2008 1:17 pm

Tieto hostingy by mohli byt celkom cool, kedze majitel ma dost vedomosti na to, ale je dost lenivy

No myslim ze uz len samotna cena hovori za vsetko. Pamatam ze svojho casu mal domains.sk relativne najnizsie ceny a poskytoval dost vela miesta. Ako tak sledujem webhostingove sluzby, uz to davno neplati. Su hostingy ktore su 2x lacnejsie ako domains a poskytuju 2x viac miesta na serveri prip. aj viac sluzieb, ale zodpoveda tomu aj kvalita?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod onkel1 » Pon Apr 07, 2008 2:08 pm

Mas pravdu aj ja idem na maxhostingu ale uz je to pohoda dost som na nich aj ja nakydal ale dost sa to zlepsilo administracia je perfektna s adminom sa da komunikovat atd. a k tomu localhostingu.sk aky by to malo vyznam zalazat dalsiu site kde predavat hostingy ??? Nevidim dovod..... chce to dalsie peniaze na provoz stranky atd....
Mam novy projekt katalog webov zatial pagerank len 1 menim textove odkazy a ikonky s hocikym
onkel1
Pokročilý
Pokročilý

Poslaťod Lubor » Pia Apr 11, 2008 9:41 pm

../../

Toto ma pobavilo, kedze tento problem bol v uplne prvej verzii administracneho panelu, pohladaj chybu v aktualnom paneli.

2. problem
Kedze domena nesmerovala na servere smarthosting.sk tak DNS a konto bolo zo servera odstranene, si mi pisal asi po 8 dnoch odkedy sa to odstavilo ze ti to nejde uz 7 dni :?
Vacsina hostingov odklada zalohy max 2 dni
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Welwet » Pia Apr 11, 2008 10:43 pm

ktore? 2 dni je malo, seriozny hosting robi aspon 14 denne zalohy.
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Lubor » Pia Apr 11, 2008 11:35 pm

websupport:
14 denne zalohy databaz
zalohy webov sa prepisuju kazdy den + sa robi zaloha vzdy v nedelu ktora sa prepise len kazdy tyzden

iny hosting nepoznam so 14 dennymi zalohami, ani cesky g-hosting.cz ktory je so sluzbami na lepsej urovni ako websupport nerobi take zalohy, lebo 14 denne zalohy su podla mojho nazoru zbytocne a ani websupport nerobi 14 denne zalohy webov, iba databazy
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Lubor » Sob Apr 12, 2008 8:14 am

Welwet píše:

No myslim ze uz len samotna cena hovori za vsetko. Pamatam ze svojho casu mal domains.sk relativne najnizsie ceny a poskytoval dost vela miesta. Ako tak sledujem webhostingove sluzby, uz to davno neplati. Su hostingy ktore su 2x lacnejsie ako domains a poskytuju 2x viac miesta na serveri prip. aj viac sluzieb, ale zodpoveda tomu aj kvalita?

Hovoris ze domains je najkvalitnejsi hosting?
Teraz nechcem vyvysovat localhosting.sk ale ma to zaujima, kedze o kvalitach domains.sk a jeho majitela sa uz par krat diskustovalo
Obrázok užívateľa
Lubor
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod bruno » Sob Apr 12, 2008 12:30 pm

myslim, ze cena hostingu nie je vzdy to najdolezitejsie. radsej si za hositng priplatim (samozrejme nehovorim o domains) a budem vyuzit slusnej kapacity a profesionalnych sluzieb. ak vam niekto ponukne hosting napr. za 15skk za mesiac (nemenovany cesky hoster) uz len to hovori o kvalite a o tom, ze mu ide o co najviac zakaznikov a nie o kvalitu sluzieb.
Obrázok užívateľa
bruno
Návštevník
Návštevník

Poslaťod Morasino » Sob Apr 12, 2008 1:43 pm

Kvantita služeb neznamená kvalita, ale jde o dostupnost atd.
Momentálně hostuju u netzony a nemůži si vynachválit, jejich hosting. :)

btw. jinak už pozastavíme tyhle flamy
Morasino
Expert
Expert

Poslaťod Welwet » Sob Apr 12, 2008 3:31 pm

Lubor píše:Hovoris ze domains je najkvalitnejsi hosting?

A to som napisal kde?
Welwet
Administrátor
Administrátor

Poslaťod Weblink » Sob Apr 12, 2008 5:14 pm

Lubor píše:
../../

Toto ma pobavilo, kedze tento problem bol v uplne prvej verzii administracneho panelu, pohladaj chybu v aktualnom paneli.

2. problem
Kedze domena nesmerovala na servere smarthosting.sk tak DNS a konto bolo zo servera odstranene, si mi pisal asi po 8 dnoch odkedy sa to odstavilo ze ti to nejde uz 7 dni :?

Pred vypadkom domena smerovala stale na Vas server tj smarthosting.sk ... po vypadku som sa chcel skontaktovat z majitelom servera samozrejme ignoracia, bolo volane na telefonne cislo co uvadzaju ako "technicku podporu" na stranke smarthosting.sk ale nebolo vyhovene, nakolko tech podpora sa nachadzala v Taliansku ci kde to ... tak som presmeroval DNS na moj server a neustale som sa snazil skontaktovat podporu az jedneho dna mi napisali nieco v zmysle zalohy nemame! :roll:
Weblink
Návštevník
Návštevník

Ďalší

Späť na Webhostingy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

vladstudio
TOPlist TOPlist

Valid XHTML 1.0 Strict [Valid Atom 1.0]

* Štúrovo ubytovanie *